Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15189
28.3.14 21:22

Vločko, já myslím, že do bazaru jdou i Zary. Sledovala bych miminabazar.

Čau Bruni! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
29.3.14 20:28
@markos píše:
Vločko, já myslím, že do bazaru jdou i Zary. Sledovala bych miminabazar.Čau Bruni! :mavam:

však já jsem tam jeden i našla, ale já mám 180 a konfekční velikost 40/42 a všude jsou šátky na pidilidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
30.3.14 12:56

@vlockasnehova Já nám velikost 48/50 a 4,6m mi mám cca 30cm na každé straně při dvojtém uzlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
30.3.14 23:56

Ring sling - holky prosím dotaz, mám doma kratší šátek a ted mě přišli kroužky že z toho udělám ring sling. našla sem tenhle návod http://www.didymos.cz/…g-navod.html máte to někdo odzkoušený??? a jakej je rozdíl mezi šitým RS a nešitým :think:
Dík za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
31.3.14 16:46

@vlockasnehova http://www. emimino. cz/bazar/satek-na-noseni-deti-zara-coffe-152479/ koukám ze zrovna jedna zara tu je… Ale na tebe asi krátká viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
31.3.14 18:54
@Kaculela píše:
@vlockasnehova http://www. emimino. cz/bazar/satek-na-noseni-deti-zara-coffe-152479/ koukám ze zrovna jedna zara tu je… Ale na tebe asi krátká viď?

taky už jsem na ní koukala, ale stejně musím teď čekat až přijde rodičovská… :mrgreen:.. a třeba najdu i veselejší barvičku. A právě s tou velikostí si ještě nejsem moc jistá… :think:, ale myslím že 4,6 by stačit mohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
31.3.14 18:57
@vlockasnehova píše:
taky už jsem na ní koukala, ale stejně musím teď čekat až přijde rodičovská… :mrgreen:.. a třeba najdu i veselejší barvičku. A právě s tou velikostí si ještě nejsem moc jistá… :think:, ale myslím že 4,6 by stačit mohlo.

Jestli muzu poradit, u zary je lepsi vzit delsi, pokud clovek nechce vazat na cipech - to ja treba nerada a zary maji cipy hoodne dlouhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
3.4.14 20:39

Ahoj holky, dneska se mi poprvé stala taková věc: stojím na zastávce s malým v KsK a najednou se přede mě postaví stará babka a začne mi nadávat jako tomu dítěti ubližuji a jsem hrozná matka apod. všeci na nás koukali. vůbec jsem nevěděla jak reagovat. stalo se vám někdy něco podobného? jak jste reagovaly, popř. má smysl vysvětlovat přednosti šátkování??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
3.4.14 20:44

@admenL Asi ne clovece spis bych ji rekla at se stara o svy… Jinak kdyby se zdala rozumna a jen moralizujici tak bych ji poucila, ale to asi nebyl tento pripad… To te lituju, to je hloupa zkusenost, lidi jsou omezeny tupci a cpou se do veci do kterych jim nic neni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
3.4.14 20:46

@admenL No na ulici ne, ale taky se do mě pustila známá že zmrzačím svoje dítě, když ho budu nosit v šátku. Jo no mělo to na dceru fatální následky v půl roce se začala stavět a v 7-8 měsících chodila bez opory. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
3.4.14 20:56

@Olion teda šikulka :-)

jinak kdyby byla rozumná, tak bych si s ní na toto téma i pokecala, ale takhle jsem jen zrudla jako rak. Jinak pořád si nějak nemůžu zvyknout že na nás všichni koukají, připadám si jako exot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
3.4.14 21:01

@admenL Já se přiznám že venku byli všichni paf. Malá je hrozně komunikativní, se všemi se baví a pořád se řehtá. Mě se tedy hrozně líbí když vidím nějakou maminku co má dítě v šátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
3.4.14 21:03

@admenL to si casem zvyknes.me ze zacatku prislo, ze kouka kazdej. na konci mi prislo, ze nikdo a je to naprosto bezna zalezitost. ja jsem exhibik, takze mi to nikdy moc. nevadilo. a blby kecy sem tqm nekdo, ale pozitivnichreakci bylo vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
3.4.14 22:34

Souhlas s Lamou, blby kecy obcas, ale vic registruju dojate usmevy matek odrostlych deti :) Pred.par dny mi nejaky chlapik cca 40 let povidal, ze to by si taky nechal libit, takhle se potulit, ale jak presne to myslel, tezko rict :mrgreen: Prd na babu, ty vis, ze noseni je pro vas oba prinosem a to je hlavni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
4.4.14 09:29

@admenL měla jsem pár takových zkušeností, hlavě když byl malý malinký. Nikdy po mě neřvaly, ale brblaly, že mu ubližuju a tak, tak jsem vždycky odhrnula šátek, malý většinou spinkal, a zeptala jsem se jestli takhle vypadá dítě co trpí, a jestli si myslí, že kdyby se mu tam nelíbilo, tak takle spokojeně spinká. A všechny to uznaly, že asi mám pravdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí