Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Vločko, já myslím, že do bazaru jdou i Zary. Sledovala bych miminabazar.
Čau Bruni! ![]()
@markos píše:
Vločko, já myslím, že do bazaru jdou i Zary. Sledovala bych miminabazar.Čau Bruni!
však já jsem tam jeden i našla, ale já mám 180 a konfekční velikost 40/42 a všude jsou šátky na pidilidi ![]()
@vlockasnehova Já nám velikost 48/50 a 4,6m mi mám cca 30cm na každé straně při dvojtém uzlu.
Ring sling - holky prosím dotaz, mám doma kratší šátek a ted mě přišli kroužky že z toho udělám ring sling. našla sem tenhle návod http://www.didymos.cz/…g-navod.html máte to někdo odzkoušený??? a jakej je rozdíl mezi šitým RS a nešitým ![]()
Dík za odpovědi
@vlockasnehova http://www. emimino. cz/bazar/satek-na-noseni-deti-zara-coffe-152479/ koukám ze zrovna jedna zara tu je… Ale na tebe asi krátká viď?
@Kaculela píše:
@vlockasnehova http://www. emimino. cz/bazar/satek-na-noseni-deti-zara-coffe-152479/ koukám ze zrovna jedna zara tu je… Ale na tebe asi krátká viď?
taky už jsem na ní koukala, ale stejně musím teď čekat až přijde rodičovská…
.. a třeba najdu i veselejší barvičku. A právě s tou velikostí si ještě nejsem moc jistá…
, ale myslím že 4,6 by stačit mohlo.
@vlockasnehova píše:
taky už jsem na ní koukala, ale stejně musím teď čekat až přijde rodičovská….. a třeba najdu i veselejší barvičku. A právě s tou velikostí si ještě nejsem moc jistá…
, ale myslím že 4,6 by stačit mohlo.
Jestli muzu poradit, u zary je lepsi vzit delsi, pokud clovek nechce vazat na cipech - to ja treba nerada a zary maji cipy hoodne dlouhe.
Ahoj holky, dneska se mi poprvé stala taková věc: stojím na zastávce s malým v KsK a najednou se přede mě postaví stará babka a začne mi nadávat jako tomu dítěti ubližuji a jsem hrozná matka apod. všeci na nás koukali. vůbec jsem nevěděla jak reagovat. stalo se vám někdy něco podobného? jak jste reagovaly, popř. má smysl vysvětlovat přednosti šátkování??? ![]()
@admenL Asi ne clovece spis bych ji rekla at se stara o svy… Jinak kdyby se zdala rozumna a jen moralizujici tak bych ji poucila, ale to asi nebyl tento pripad… To te lituju, to je hloupa zkusenost, lidi jsou omezeny tupci a cpou se do veci do kterych jim nic neni ![]()
@admenL No na ulici ne, ale taky se do mě pustila známá že zmrzačím svoje dítě, když ho budu nosit v šátku. Jo no mělo to na dceru fatální následky v půl roce se začala stavět a v 7-8 měsících chodila bez opory. ![]()
@Olion teda šikulka ![]()
jinak kdyby byla rozumná, tak bych si s ní na toto téma i pokecala, ale takhle jsem jen zrudla jako rak. Jinak pořád si nějak nemůžu zvyknout že na nás všichni koukají, připadám si jako exot.
@admenL Já se přiznám že venku byli všichni paf. Malá je hrozně komunikativní, se všemi se baví a pořád se řehtá. Mě se tedy hrozně líbí když vidím nějakou maminku co má dítě v šátku.
@admenL to si casem zvyknes.me ze zacatku prislo, ze kouka kazdej. na konci mi prislo, ze nikdo a je to naprosto bezna zalezitost. ja jsem exhibik, takze mi to nikdy moc. nevadilo. a blby kecy sem tqm nekdo, ale pozitivnichreakci bylo vic.
Souhlas s Lamou, blby kecy obcas, ale vic registruju dojate usmevy matek odrostlych deti
Pred.par dny mi nejaky chlapik cca 40 let povidal, ze to by si taky nechal libit, takhle se potulit, ale jak presne to myslel, tezko rict
Prd na babu, ty vis, ze noseni je pro vas oba prinosem a to je hlavni.
@admenL měla jsem pár takových zkušeností, hlavě když byl malý malinký. Nikdy po mě neřvaly, ale brblaly, že mu ubližuju a tak, tak jsem vždycky odhrnula šátek, malý většinou spinkal, a zeptala jsem se jestli takhle vypadá dítě co trpí, a jestli si myslí, že kdyby se mu tam nelíbilo, tak takle spokojeně spinká. A všechny to uznaly, že asi mám pravdu ![]()