Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@MiaD jinak moje zkušenost je takova, ze nás maly kouli kovy chlapík mi rval prvních pět měsíců Fořt a šátek byl jedina věc co vždy a stopro zabírali… Stačilo ukázat, chvíli se procházet nebo pohopkat na balonu a spokojeně hrnek… Ale líbil se mu jen vertikální, pekne se mu prohrálo britsko pritisknute k memu a pokřtěna Kolínská pekne nad zámeckém a to opravdu vždy zabralo ![]()
@Kaculela píše:
@MiaD jinak moje zkušenost je takova, ze nás maly kouli kovy chlapík mi rval prvních pět měsíců Fořt a šátek byl jedina věc co vždy a stopro zabírali… Stačilo ukázat, chvíli se procházet nebo pohopkat na balonu a spokojeně hrnek… Ale líbil se mu jen vertikální, pekne se mu prohrálo britsko pritisknute k memu a pokřtěna Kolínská pekne nad zámeckém a to opravdu vždy zabralo
ach ty automatické opravy ![]()
@Tamtama
pisu na tabletku a nějak se to tu zpětně opravuje… To je docela vtipné to po sobě číst ![]()
Ze měl nás maly kolíky a vertikální uvaz byl zázračný, jak se mu prohrivalo brisko pritisknute k memu a měl pokrcena kolinka víš nes prdelku tak mu to vždy ulevilo a stačilo chvilinku chodit nebo pohopkat na míči a spinkal. Bylo to fakt jedine co zabírali stopro ![]()
@Kaculela dik za preklad ![]()
Tak dneska to jdu vyzkouset jestli se to ty nasi princezne bude libit, dam pak vedet. A podle toho budu pripadne porizovat satek. Tak nam drzte palce ![]()
Ahoj holky šátkařky, mohla bych Vás zkušenější požádat o radu? Jsem úplný nováček a chtěla bych se poradit jestli je takhle malá uvázaná správně v kolíbce? Přijde mi tam hrozně zkroucená z vrchu.
Dceři je cca 14 dní a kolíbka by pro ní měla být prý vhodná. U klasické kapsy s křížem se bojím co s nožičkama, přijde mi, že je tam má hrozně namačkané. Malé s v šátku moc líbí ale nechci jí ublížit.
Lithien, kolébka vypadá v pohodě. Jak se ti v ní nosí? Když se předkloníš, bojíš se, že ti vypadne?
@Terem mě je to pohodlný a malý asi taky, hned mi tam usnula. Při předklonu v pohodě, přijde mi tam jen moc taková zmačkaná ![]()
@Terem píše:
Když se předkloníš, bojíš se, že ti vypadne?
Proc se ptas?
Me nikdy nenapadlo, ze by mi dite z kolebky vypadlo ![]()
Lithien, bezva, že máš dobrý pocit. Zmačkaná tam podle mě být musí.
@Terem Děkuju
Já se bála, aby jí to nebylo nějak nepříjemné, ale zase kdyby bylo tak asi bude plakat ![]()