Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1454
12.3.14 21:06

@MiaD jinak moje zkušenost je takova, ze nás maly kouli kovy chlapík mi rval prvních pět měsíců Fořt a šátek byl jedina věc co vždy a stopro zabírali… Stačilo ukázat, chvíli se procházet nebo pohopkat na balonu a spokojeně hrnek… Ale líbil se mu jen vertikální, pekne se mu prohrálo britsko pritisknute k memu a pokřtěna Kolínská pekne nad zámeckém a to opravdu vždy zabralo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.3.14 21:13
@Kaculela píše:
@MiaD jinak moje zkušenost je takova, ze nás maly kouli kovy chlapík mi rval prvních pět měsíců Fořt a šátek byl jedina věc co vždy a stopro zabírali… Stačilo ukázat, chvíli se procházet nebo pohopkat na balonu a spokojeně hrnek… Ale líbil se mu jen vertikální, pekne se mu prohrálo britsko pritisknute k memu a pokřtěna Kolínská pekne nad zámeckém a to opravdu vždy zabralo :palec:

ach ty automatické opravy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
12.3.14 21:18

@Tamtama :lol: :lol: pisu na tabletku a nějak se to tu zpětně opravuje… To je docela vtipné to po sobě číst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
12.3.14 21:23

@Tamtama naschvál jestli to někdo prelouska  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.3.14 21:30

@Kaculela já ne, max tu první půlku :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
12.3.14 21:39

Ze měl nás maly kolíky a vertikální uvaz byl zázračný, jak se mu prohrivalo brisko pritisknute k memu a měl pokrcena kolinka víš nes prdelku tak mu to vždy ulevilo a stačilo chvilinku chodit nebo pohopkat na míči a spinkal. Bylo to fakt jedine co zabírali stopro :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
12.3.14 21:40

@Tamtama opět oprava „koliky“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.3.14 21:53

@Kaculela už rozumím :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.3.14 06:11

@Kaculela dik za preklad :P

Tak dneska to jdu vyzkouset jestli se to ty nasi princezne bude libit, dam pak vedet. A podle toho budu pripadne porizovat satek. Tak nam drzte palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
13.3.14 14:55

Ahoj holky šátkařky, mohla bych Vás zkušenější požádat o radu? Jsem úplný nováček a chtěla bych se poradit jestli je takhle malá uvázaná správně v kolíbce? Přijde mi tam hrozně zkroucená z vrchu.

Dceři je cca 14 dní a kolíbka by pro ní měla být prý vhodná. U klasické kapsy s křížem se bojím co s nožičkama, přijde mi, že je tam má hrozně namačkané. Malé s v šátku moc líbí ale nechci jí ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
13.3.14 18:50

Lithien, kolébka vypadá v pohodě. Jak se ti v ní nosí? Když se předkloníš, bojíš se, že ti vypadne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
13.3.14 19:15

@Terem mě je to pohodlný a malý asi taky, hned mi tam usnula. Při předklonu v pohodě, přijde mi tam jen moc taková zmačkaná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
13.3.14 19:36
@Terem píše:
Když se předkloníš, bojíš se, že ti vypadne?

Proc se ptas? :think: Me nikdy nenapadlo, ze by mi dite z kolebky vypadlo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
13.3.14 20:17

Lithien, bezva, že máš dobrý pocit. Zmačkaná tam podle mě být musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
13.3.14 20:18

@Terem Děkuju :kytka: Já se bála, aby jí to nebylo nějak nepříjemné, ale zase kdyby bylo tak asi bude plakat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí