Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
agy
15466
27.2.14 12:22

@AnkaF zkus ho zvyknout na ten vertikal, soupni ho tam, az bude mit cas jit spat a vyraz ven. Podle holek, co mely deti s refluxem, je vertikal idealni.

@Faya to je tezky, doktori nevi(nemuzou vedet, kdyz nemaji nic, o co se oprit) a pak strili od boku :nevim: Ja kdyz jdu ke kteremukoliv lekari, dite z satku vymotam v dostatecne vzdalenosti od ordinace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
27.2.14 13:01

@agy :mrgreen: :mrgreen: pro jistotu? Abys to nemusela poslouchat, ze? :mrgreen: kdyby měli tihle doktoři trochu selského rozumu, tak se na ty soudy vykašlou a normálně přiznají, že nemají názor a podklady k tomu, aby udělili informovanou radu… vždyť to není žádná ostuda… nikdo nemůže být odborník na všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.2.14 13:06

Agy kecá, já jí se šátkem viděla. :twisted: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.2.14 13:10
@Lama Lama píše:
:mrgreen: Ty se nepocitas :twisted:
Nam doktori na satek nerikali nic, akorat jedna fyzioterapeutka byla tvrde proti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.2.14 13:10
@Lama Lama píše:
:mrgreen: Ty se nepocitas :twisted:
Nam doktori na satek nerikali nic, akorat jedna fyzioterapeutka byla tvrde proti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
27.2.14 13:25
@Lama Lama píše:
:oops: :mrgreen: :lol: oprava, když jdu k lékaři do ordinace :mrgreen:

@Faya jojo,nechci poslouchat nepodložené názory a rady a kecy o závislosti a tak ;) Jsou i lékaři, jako třeba LAma a Baba :andel: :mrgreen:,kteří řeknou, že neví, protože neexistujou materiály z kterých čerpat, ale řekla bych, že je jich poskrovnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
27.2.14 14:55

@agy Mě tenhle přístup českých lékařů vadí nejen co se týče šátkování… Je to i v porodnictví, pan lékař je přece autorita a ta se má poslouchat a když já bych si chtěla rozhodovat o tom co a jak chci u svého porodu tak tu jeho autoritu narušuju a hnedka mám na čele nálepku „problémová“… Je to to lékařský ego který si nedovolí říct, na to nemám názor, tomu nerozumím… Toto jsem začila dost v ČR i když se někdo zeptá na epino balonek(super věc na přípravu před porodem vřele doporučuji), ten lékař nebo nemocniční PA o tom v životě neslyšeli, ale klidně si střelí od boku takovou hovadinu, jako že ženská pak zůstane dole vytahaná, nebo že si tam zavleče zánět a podobně :zed: :zed: :zed: Kdyby si o tom alespoň něco přečetli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.2.14 18:19

NO vidíš. A je zase spousta pacientů, kteří hudraj, když jim člověk řekne, že nevím, jestli můžou při té a té nemoci dělat to a to. Že na to nejsou žádné studie a nedokážu to posoudit. Jsou naštvaní jak to, že to nevim, že přeci nějaký názor mít musím a musím tomu rozumět víc, než oni, tak ať to za ně rozhodnu. Se všem nezavděčíš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
27.2.14 20:46

@Lama Lama Je to tady asi tak nastavené no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
27.2.14 21:22
@Lama Lama píše:
NO vidíš. A je zase spousta pacientů, kteří hudraj, když jim člověk řekne, že nevím, jestli můžou při té a té nemoci dělat to a to. Že na to nejsou žádné studie a nedokážu to posoudit. Jsou naštvaní jak to, že to nevim, že přeci nějaký názor mít musím a musím tomu rozumět víc, než oni, tak ať to za ně rozhodnu. Se všem nezavděčíš. :nevim:

Jasne, pacient od lekare nechce slyset „nevim“ a kde se na vhodnost satkovani zeptat jinde, nez na rehabce, ortopedii nebo u pediatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
27.2.14 21:48

Maminky, teď se mi maminka ozvala kuli koupě šátku. Šátek nošený rok, klasický 100% bavlna. Jen je o 40 cm větší než je velikost kterou deklaroval výrobce. Já při nošení ani rozdíl nevnímám. Mě se váže dobře. Ale paní lektorka jí prý řekla že je šátek „vynošený“ tak nevím ani co si pod tímto předmětem mám představit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
27.2.14 21:54

Se také přidám k vám do diskuze. Mě dětská doktorka řekla že šátek klidně ale nepřehánět, a dodržovat správné vázání.
Teta když se dozvěděla že nosím v šátku, tak mě málem dala na pranýř, že z dcery udělám mrzáka, kyčle jí zničím, záda pokazím (ty jsem oddělala maximálně sobě :D )
No tak ve finále na ní šátek měl tak hrozný vliv že v 7 měsících začala chodit bez opory a 18m střídá nohy na schodech a zvládne při držení se zábradlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
27.2.14 22:10
@Olion píše:
Maminky, teď se mi maminka ozvala kuli koupě šátku. Šátek nošený rok, klasický 100% bavlna. Jen je o 40 cm větší než je velikost kterou deklaroval výrobce. Já při nošení ani rozdíl nevnímám. Mě se váže dobře. Ale paní lektorka jí prý řekla že je šátek „vynošený“ tak nevím ani co si pod tímto předmětem mám představit?

Co je to za znacku satku? Nemeris oba cipy? :think: Nektere satky jsou delsi, nez deklarovana velikost, s tim ze se trochu srazi po prani, ale 40cm je myslim moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
27.2.14 22:23

@agy Storchenwiege, měřila jsem délku jedné strany, ne úhlopříčně. Prodavačka mě upozornila že někdy jsou spíš delší. Ale nenapadlo mě si ho přeměřovat. Také mě překvapila délka šátku. Ale stále je jako nový, jen není tak tvrdý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
28.2.14 09:01

Olion, neřekla spíš, že je zanošený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie