Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
18.2.14 22:14
@Kaculela píše:
Týjo teď koukám že ta batohkapsa jde vázat uplně jakoby na hrudník tudíž by to šlo i s pupíkem :palec: http://www.youtube.com/watch?… Zítra to prubnem :-)

podle tohohle videa vážu já :pankac: akorát dítko už mi na záda skočí samo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
18.2.14 22:15

@Lama Lama No mě to teď trochu mrzí že nemůžu nosit, kolem roka měl období že nosit nechtěl a když tak přišlo v úvahu jen nosítko, tak se vrtěl a zdrhal a vztekal, že bych ho neuvázala… Asi nějaká fascinace pohybem :mrgreen:, ale teď mi příjde že by se zase nosil rád, kor když mu zase lezou zuby je takovej mazel, ale s tím nosítkem už to nešlo… Tak zase prubnu šátek :-) :palec: Koupila jsem nosící bundu a moc jí nevyužila což mě mrzí, tak jí třeba ještě pořádně využijem :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
18.2.14 22:16

@Tamtama Tahle paní váže dobře, vždycky koukám na její videa… Mám s ní nafocenou i knihu úvazů k našemu natibaby šátku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.2.14 22:17

@Kaculela a navíc je mi moc sympatická :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
18.2.14 22:29
@Kaculela píše:
@Lama Lama No mě to teď trochu mrzí že nemůžu nosit, kolem roka měl období že nosit nechtěl a když tak přišlo v úvahu jen nosítko, tak se vrtěl a zdrhal a vztekal, že bych ho neuvázala… Asi nějaká fascinace pohybem :mrgreen:, ale teď mi příjde že by se zase nosil rád, kor když mu zase lezou zuby je takovej mazel, ale s tím nosítkem už to nešlo… Tak zase prubnu šátek :-) :palec: Koupila jsem nosící bundu a moc jí nevyužila což mě mrzí, tak jí třeba ještě pořádně využijem :) :dance:

u nás to samý s oběma. v roce jsem málem chodila kanálama, páč dítě jak na ulici spatřilo kočár, tak začalo hystericky řvát, že chce tam a udělalo cokoli pro to, aby mi slezlo ze zad. teď je mra ve 2,5 letech ráda, že jí poponesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.2.14 22:33

Takže je normální, že když se dítě začne na zádech vzpouzet, úvaz se trochu povolí? :think: synátor se odráží od ledvin docela velkou silou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
18.2.14 22:43

Tak vzpouzení na zádech naštěstí neznám. V kočáře jo.

Já jsem zas jinej expert. Nosila jsem na břiše ještě těsně před porodem. Ale mělo to své důvody: dcera nebyla schopná jinak usnout přes den. Měla jsem možnost bu´d se nechat hodinu okoupávat v posteli, což končilo tím, že jsem vypěnila a měla anrušený program dne nebo na 2 minuty navázat, pak usnula a do 5 minut odložit totálně tuhé dítě do postele. No je jasné, co jsem zvolila. Hlavně jsem si pak říkala, že maxinálně z toho porodím a že by to bylo vlastně fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.2.14 23:11

@markos do kdy se vlastně „může“ nosit v těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
18.2.14 23:24

Taky jsem nosila starší dcerku až do porodu. Už teda jen na zádech. Ale taky mi nebyla schopná usnout jinak než při nošení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
18.2.14 23:41

NOsila jsem až do porodu. Určitě je snaží nosit dítě, než do metra, busu, tramvaje… kočárek s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
19.2.14 22:11

Tamtam, mě dělalo nošení v šátku hned od začátku těhotenství, musela jsem to utnout a hodně špatně jsem to nesla já i dcera závislačka. Byla jsem ale příšerně unavená po každém navázání a také jsem špinila. Souvislost s nošením byla jasná. Takže jsem nosila vždy jen krátkou dobu a šíleně se vztekala s kočárem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
19.2.14 22:20

@markos mě zas chytají křeče do břicha, když jedu s kočárem domů do kopce.. ale tím, že jsem začala nosit teprve před měsícem, nejsem vytrénovaná na nošení dvanácti kilo na zádech.. takže delší trasu si netroufnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
19.2.14 22:55

Tamtam, máš recht. To rozhodně neblbni. Něco jiného je, když nosíš od 3,5kg mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
19.2.14 22:58

@markos nejlepší by bylo, kdyby Vikouš začal venku chodit a poslouchat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
19.2.14 23:00

13,5 kilové dítě si nelajznu netrénovaná na delší cestu ani jako netěhna. nosím tak jednou za 2 měsíce a po hodině jsem toho měla plné kecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí