Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Ahoj holky, můžu se přidat do diskuze? mám storch leo 4,1m ale mám ho tak akorát. Uvažuji na léto něco lehčího, ale zase bych to chtěla jako jeden šátek na celé období. Co říkáte na Natibaby, nebo Neobulle?
@admenL píše:
Ahoj holky, můžu se přidat do diskuze? mám storch leo 4,1m ale mám ho tak akorát. Uvažuji na léto něco lehčího, ale zase bych to chtěla jako jeden šátek na celé období. Co říkáte na Natibaby, nebo Neobulle?
Neobulle jsou hodně silné šátky, bavlněný Nati taky není žádný tenkoš.
@admenL Prodávám 4.2 Ellevill Zara, málo používaní, je fajn, ale já koupila ted s vlnou a na léto s bambusem a 3 neunosím. Je to barva lemongrass a je z bavlny.
@macinka85 píše:
@admenL Prodávám 4.2 Ellevill Zara, málo používaní, je fajn, ale já koupila ted s vlnou a na léto s bambusem a 3 neunosím. Je to barva lemongrass a je z bavlny.
Děkuji za nabídku, ale já potřebuji délku 4,6. Mám 4,1m a uvážu max KsK.
@admenL píše:
Děkuji za nabídku, ale já potřebuji délku 4,6. Mám 4,1m a uvážu max KsK.
no a co chceš vázat? DH? Když uvážu KsK, tak povětšinou uvážu všechno.
adment, pokud něco na léto a zároveň nosného, tak to leda něco se lnem? Nebo rovnou no cotton? Ale zase by to chtělo žehlit. Taky bych tu jeden takový šátek měla, který bych ráda prodala.
Máte někdo zkušenost s lenny lamp šátkem 50% bambus? Chci na léto nějaký tenčí šátek přelom květen červen se mi narodí druhé, prvního jsem odnosila v nati 100% bavlna a přišel mi super ale to jsem nosila hlavně přes zimu a podzim, když pak bylo tepleji nosila jsem už v Kibi, ale to už byl větší… V Nati je nám hodně teplo, kor když ze začátku budu vázat tři vrstvy, plánuju určitě pro oba funkční oblečení a nějaký lehčí šátek… Tento mám možnost půjčit od kamarádky…
Opět si jdu pro radu.. v čem nosíte nákup, když máte na zádech dítko? Dát si batoh na břicho se mi zdá blbý a tahat to všechno v rukách zase nepraktický.. ![]()
Na menší nákup onbag asi..na velkej tašku na kolečkách…?
nosim zatim furt na břiše…
@Tamtama píše:
Opět si jdu pro radu.. v čem nosíte nákup, když máte na zádech dítko? Dát si batoh na břicho se mi zdá blbý a tahat to všechno v rukách zase nepraktický..
onbag(taška, která jde navázat pod dítě i dát přes rameno) nebo enviroska na rameno ![]()
Hm, čekala jsem spíš tipy z domova.. momentálně nejsem v situaci, kdy bych si mohla dovolit vyhodit 500 za tašku.. onbag jsem nikde na bazaru nenašla, ale na fleru jsou pěkné.. enviroska nevím co je ![]()
Skládací taška. Nemám přímo Envirosax, mám jinou, důležité je dlouhé ucho, aby se dala nosit přes rameno a musí být dost velká. Na zásobovací nákupy chodím s taškou na kolečkách.
Tašku přes rameno nosím, ale když do ní dám pečivo a mléko (kupuju obden), tak už mě bolí za krkem.. asi skočím k prababičce, jestli má ještě tašku na kolečkách, stejně už nemůže moc chodit ![]()
Ahoj holky, taky si jdu pro radu. V kolika stupních už mimčo nezateplujete vnější vrstvou? jde mi o to, že si nechci kupovat nosící bundu a zatím když zima tak nad nulou, oblíkám hodně mimčo, mezi pruhy dávám teplý šál a přes něj zapínám mikču. V kolika stupních už mužu nosit jen tak v šátku?