Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6326
14.2.14 13:44

Tady mám asi jedinou venkovní fotku ale malá už tam má cca 3 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
14.2.14 21:27

Tero, já bych teda taky lobovala za přikrytí vás obou a mimino jen v domácím oděvu s přiteplením nohou. ve flízu si to už neumím vůbec představit. V mrazu jsme nosili takhle nějak:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
14.2.14 21:34

Do -15 jsme oblíkali takhle. Dnes už bych oblíkala jinak, tehdy jsem neměla vybavení. Má ale jen 2 vrstvy bavlny, 2 čepice a teplý ponožky. To celé pod bundu.

EDIT: zkoumám foto a beru zpět: vidím ještě nějaký svetřík. Ale byla fakt kosa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.2.14 21:43

@markos kromě jména pro prcka musím pochválit i výběr muže :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
14.2.14 22:18
@markos píše:
Tero, já bych teda taky lobovala za přikrytí vás obou a mimino jen v domácím oděvu s přiteplením nohou. ve flízu si to už neumím vůbec představit. V mrazu jsme nosili takhle nějak:

super fotka :palec:

Přidávám se k většině, taky si nedokážu představit vázat mimino na bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
15.2.14 00:08

:nevim: mě to přišlo v poho a malá byla taky spokojená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
15.2.14 07:58

No teď už je to asi fuk. Mimčo přežilo i na bundě. Mě osobně by to ale třeba ani nenapadlo :).
Já dávám dlouhé body, dupačky, svetřík, teplé podkolenky, čepičku tenčí. Do mrazu navíc vrstvu na nožky a teplejší čepku. Kolébku vážu bez kapsy a bunda není vyloženě zimní takže trošku profoukne. Do těch -15 bych si pod to dala ještě přes oba mikinu, ale tak u nás ještě nemrzlo. Stejně se těším na jaro. Zatím máme vyzkoušené jen zimní šátkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
15.2.14 17:53

No je to asi na každém, ale já osobně bych snad na bundu ani neuměla vázat :nevim: Navíc jsem v zimě vyolila raději šátek, právě kvůli tomu že mu předávám své teplo což jaksi přes bundu už nefunguje… Já jsem dávala dlouhé body, punčošky, dupky, mikynku s kapucou, merino kukličku a pletené ponožtičky, nebo mokasínky s koženou tapkou ze spoda a přes nás tenčí mikynu a ještě bundu takovou už teda lehčí né úplně zimní… Ted už jsem pořídila nosící bundu softshellovou na nošení v předu i v zadu a ta je podšitá flísem, tak pak už dávám jen bundu přes nás a ne mikču ještě a vážu vždy jen na bavlněné tričko s dlouhým rukávem, vázání mi příjde hezký právě v tom, že máme k sobě dítátkem tak hezky blízko, což už pak při vázání přes bundu moc nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
16.2.14 22:56

@Knofletka proč by to nemělo přežít :?: :mrgreen:

@Kaculela myslím že jsme si byli blíž než kdyby byla malá v kočárku ;)… kde by se asi uřvala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
17.2.14 08:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
17.2.14 23:12

@Kaculela tak to jsi měla štěstí že byl malý rád v kočáře naši ani jeden nebyli kočárkoví a Venda ještě k tomu usnula jen na bříšku jinak řvala jak tur takže fusak by mi byl stejně k ničemu :roll:
jooo mimino v na rukách a tlačení prázdného kočáru je u nás tradiční :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
18.2.14 08:15

Holky a taky vám tak lidi čučí do kočárku, když malé nesete v šátku a tlačíte kočárek před sebou? Za mnou se každý otáčí, asi si myslí, že mám děti dvě a jednu nesu a jedno se veze :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
18.2.14 08:30

Máte některá zkušenost s nošením na zádech dřív než se obvykle doporučuje, tj. před 6 měsícem nebo než sami sedí? Když jsou dodrženy zásady podsazeného zadečku atd. tak snad není problém i dřív ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.2.14 08:41

@majav urcite to jde driv. Ja to s prckem zkousela okolo pateho, ale urcite to jde mnohem driv.

• Citovat
  • Upravit
5883
18.2.14 09:01

Na záda jsem dala poprvé v 10 dnech. Záleží na tobě, co ti vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí