Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1723
27.1.14 13:58

Ná léto s vlnou ideální, ale já mám zkušenost, že není tak nosný. Měla jsem dýni bavlna-vlna od Dydimosu a úžasný, ale když byl malý větší bolely mě trapézy. Mnohem nosnější mi přijde Storche. Měli jsme Leo Storcha a na ten nedám dopustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
27.1.14 14:07

Značka Didymos vypovídá maximálně o ceně :mrgreen: Stálá nabídka je kvalitní, limitky se různí ve všech ohledech. Dýně byla extrémně tenká. O nosnosti Storcha Leo mám své pochyby, nosnější jsou Storch pruhy, ale já nosím ty nejtěžší kategorie.
Pokud nechceš žehlit, tak bych brala bavlnu, spíš Nati. Za sebe považuju nejnosnější lněné šátky, ale ty se žehlit musí. Každopádně po Zaře bude Nati nebo silnější Didymos příjemná změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.1.14 14:13

Ja mam vlneny nati a rozhodne nosny je, ale ja bych se v nem teda v leta upekla.

• Citovat
  • Upravit
1804
27.1.14 14:14

Jen za me, kdysi jsem taky vahala jaky satek….nakonec mam Storcha, ktery se bajecne osvedcil i v lete (mala je narozena v cervnu a prvni dva mesice v nem byla skoro porad) a to zijeme na jihu Francie, a take mam Lana, ten je jeste lepsi super, i v lete, ale jak je pevnejsi (a delsi), ze zacatku jsem ho neumela poradne zavazat, tak proto jsem dokoupila kratsiho Storcha. Jinak koukam, ze satky zehlite? Ja nezehlim nic, proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.1.14 14:15

@AnnaF Jinak se muzou delat sklady, pak se ty satky v tem namahanych mistech muzou poskodit.

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
27.1.14 14:17

Já nosila ve Storchenwiege Leo a je perfektní :palec: na větší dítko jsem si pořídila Bondolino a musím říct, že je to pro mě o dost pohodlnější než šátek, ale to malý miminko jsem v šátku nosila hrozně ráda :-)

• Citovat
  • Upravit
17472
27.1.14 22:26

Dneska mi konečně dorazil šátek, a tak se ptám :lol: jak uvázat dvouleťáka do batohu? Koukala jsem na videa, ale nějak si to živě nedovedu představit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
28.1.14 11:01
@Tamtama píše:
Dneska mi konečně dorazil šátek, a tak se ptám :lol: jak uvázat dvouleťáka do batohu? Koukala jsem na videa, ale nějak si to živě nedovedu představit.. :nevim:

co konkrétně Ti připadá nepředstavitelné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.1.14 12:40

@agy no celkově jak to dítě má držet na zádech a tak, ale dneska jsme to zkoušely s kamarádkou a její mamkou a povedlo se, prcek dokonce nádherně držel, koukal sice jako puk, ale pak se mu to moc líbilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
28.1.14 13:04

Děkuji moc za názory. Nakonec jsem koupila Didy s vlnou Mech a ted pokukuju na letní verzi:)
Dost mě polekaly názory na len a konopí- údržba
Našla jsem bambus/bavlna a bambus /len-do kterého by jste šly? Natibaby jsou oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
28.1.14 13:41

Dobrá volba, Mech je krásný.
Nati bych brala bambus-len. Mám ho taky. Žehlit se musí každý len.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.1.14 14:19

Holky mám nabídku od kamarádky na šátek Moby, konrkétně tento http://www.satky-nositka.cz/…atek-Cihlovy co si o něm myslíte? Unese dítě do cca 8 měsíců? Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
29.1.14 14:22

Unese, ale bude to nepohodlné. Nebo jestli máš minimimino. Dala bych mu tak do 6-7mi kilo. Takže u mých dětí tak do 3m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.1.14 14:26

Miminko se narodí za 9 týdnů :) A můj první měl těch 6 kg taky ve 3 měsících :D Tak uvidím cenu, je po dvou dětech, kolik myslíte, že by byla adekvátní cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.1.14 14:29

A je ta značka Moby dobrá prosím? Nemám s šátky žádnou zkušennost. A když mi kamarádka nabídne slušnou cenu, pro začátek bych ho ráda vyzkoušela, pak mám od další přislíbeno půjčení pevného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí