Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivi
1839
9.1.14 19:01

Díky moc za tipy. Já právě nic se vsadkou na šátek zatím nemám a kupovat chci až na jaro. Takže nosím v zimní bundě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
9.1.14 19:57
@Ivi píše:
Díky moc za tipy. Já právě nic se vsadkou na šátek zatím nemám a kupovat chci až na jaro. Takže nosím v zimní bundě. :nevim:

Koupila bych spis na zimu, nez na jaro, to ji moc nevyuzijes, posledni roky se jde skoro ze zimnich bund do tricek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
9.1.14 20:30

@agy No nevím, u nás bych se softshellkou v zimě moc nenachodila. Na jaře a na podzim bude ale dobrá… A kupovat zimní bundu se vsadkou se mi nechce, protože to stojí dost peněz. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
9.1.14 20:38
@Ivi píše:
@agy No nevím, u nás bych se softshellkou v zimě moc nenachodila. Na jaře a na podzim bude ale dobrá… A kupovat zimní bundu se vsadkou se mi nechce, protože to stojí dost peněz. :nevim:

Nevim, kde zijes :) Zimni taky nemam, jen softshelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
9.1.14 23:17

V Trutnově. :-) Možná jsem jenom zimomřivější, ale pod softshellku bych musela brát mikinu a to mi přijde nepohodlné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
9.1.14 23:31
@admenL píše:
Ahoj holky, můžu se přidat do diskuze? Mám 4týdenní mimčo a příští týden by mi už měl konečně přijít šátek, tak se moc těším, protože prcek je hodně plačtivý a mám ho pořád na rukách a doma tím pádem nic neudělám a chudák starší taky na něj není moc čas. Jen mám pár otázek, když si malého navyknu na šátek, nebudu mít pak problém se spaním v postýlce a kočárku? A jak je to s kojením, nebude vyžadovat častější pití když bude prso cítit? Budu ráda za každé vaše postřehy.

Nosím od narození, mládě nechtělo prvního půl roku spát v kočárku přes den, noční spaní v posteli v pohodě. Teď je schopný usnout kdekoliv, i když šátek stále vede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
10.1.14 10:22
@Ivi píše:
V Trutnově. :-) Možná jsem jenom zimomřivější, ale pod softshellku bych musela brát mikinu a to mi přijde nepohodlné…

aha, tak mě mikina pod bundou nevadí, zepředu hřeje dítě, takže stačí vazat na triko a mikinu si vzít na to rozepnutou. Mě by spíš v mrazech vadilo, že dítěti čučí záda ven. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
10.1.14 22:10

Můžu se vetřít s dotazem? Budu se šátkem teprve začínat, mimčo čekám na červenec.. tak mě zajímá, jaký šátek by byl nejlepší pro novorozence a do velkých hiců.. diskuzi dočítám, ale jsem teprve na straně 30 a asi mi to bude ještě chvilku trvat.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
11.1.14 08:36

Já nosím pod soft jen triko a fleecovou mikinu, dítě krásně přitápí, tak víc není třeba :) Když nenesu, je mi v zimě v softce kosa, s dítětem akorát. Na horách jsem oběma přidala termotriko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
12.1.14 15:45

Holky ještě jeden praktický. V čem nosíte potřebné věci (peněženku, plenku, náhradní oblečení…) Jde to i s něčím jiným než s batohem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
12.1.14 16:15
@admenL píše:
Holky ještě jeden praktický. V čem nosíte potřebné věci (peněženku, plenku, náhradní oblečení…) Jde to i s něčím jiným než s batohem?

onbag

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.1.14 19:41
@Lama Lama píše:
onbag

to vypadá dobře.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
14.1.14 10:44

Délka šátku

Ahoj, prosím o radu nebo spíš více rad mám 12 týdenního chlapečka, který se přestal chtít nosit doma v Manduce (venku jo asi jak je oblečený a čerstvý Ostravský vzduch) doma se chce chovat v rukách, což už moc nedávám tak přemýšlím, že bych koupila šátek. Můj první dotaz je jestli si mám koupit 4,5 m nebo 5 m mám totiž jen 150 cm a velikost nahoře těch 40. Další dotaz máte zkušenost se značkou baby doo? Nakonec předpokládám správně, že ten šátek bude pro malého pohodlnější než Manduca? :nevim: Moc děkuji a omlouvám se jestli se tady už něco podobného řešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
14.1.14 10:52

Stačí 4,5m. Šátek bude určitě pohodlnější, pokud to nebude neznáme značka. Baby Doo bohužel neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
14.1.14 12:19

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie