Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4022
25.9.13 18:50
@Lama Lama píše:
JO, tak to je batoh. Klasicke batoh je i pro normální dítě. Ale ten bych s 3m šátkem neuvázala. Mám 3,2m a mám to na poslední centimetry cípu jen v triku. Se svetrem jedině uzlovat pod zadkem dítěte vzadu, ale to nekřížíš popruhy, takže stačí, aby dítě snožilo a může vypadnout.

aha :-( no vyrobce uvadi ze s 3m satkem to lze uvazat do konfekcni velikosti 42 :-) ja mam teda 34/36…ale jsem si myslela ze to dite v tom nebude moc pevne…tak nic no…takze vicemene takhle kratky satek je asi na prd co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
25.9.13 19:07

Já bych ho nezatracovala. myslím, že na větší batole se hodí. Já 3,2 unosila dost, a myslím, že to bude poslední hadr, co si nechám. vejde se do kabelky a na to poponášení ideál. Batoh s uzlem pod zadkem jsem nosila dost. třeba ho na břiše uvážeš, jestli jsi hubená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
25.9.13 19:09
@KlarkaK píše:
aha :-( no vyrobce uvadi ze s 3m satkem to lze uvazat do konfekcni velikosti 42 :-)

Tak to bych chtela videt, mam 36/38 batoh navazu s satkem 3,6m presne tak abych nevazala na cipech. Je samo rozdil ve spotrebe latky podle. tloustky satku a velikosti ditete, ale 3m jsou podle me dobry tak akorat na bok. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
25.9.13 23:00
@agy píše:
Tak to bych chtela videt, mam 36/38 batoh navazu s satkem 3,6m presne tak abych nevazala na cipech. Je samo rozdil ve spotrebe latky podle. tloustky satku a velikosti ditete, ale 3m jsou podle me dobry tak akorat na bok. :nevim:

hm :-( tak to ho asi zkusim poslat dal a koupim trochu delsi :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
25.9.13 23:37

Máte nějaký fígl, jak dotahovat, když vážu s miminem, co ještě nedrží hlavu? Vážu ksk, drží to hezky, ale to dotahování mi trvá půl století, chybí mi ještě jedna ruka, kterou bych podpírala hlavičku :? Kolíbka se mi sice váže líp, ale máme nález na kyčlích IIa, tak pro jistotu nechci.
Jinak teda malá je evidentně nosící, několik minut po navázání je tuhá jak špalík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
25.9.13 23:40

@Jitu2 a kdyz ji das plenku, nebo stocis satek pod hlavicku? ja nechavala vzdycky Ondraska zaborit mezi prsa, trochu se nahla do zadu a nejak navazala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
26.9.13 22:25

@tytyty ona mi tu hlavu zvedá, zaklání se a pak se začne celá hroutit :? Dávám vkládačku po tem lem za krk, ale to až po navázání, to pomáhá, aby se mi tam nehroutil, když usne. Ale během navazování se mi to nedaří, ten horní lem mám moc volný a hlavičku nedrží. Asi to chce ještě cvik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
28.9.13 15:31

Holky, můžu se prosím zeptat - začala jsem šátkovat, ale malá se mi pod šátkem šíleně potí, co s tím???
Má jen bodýčko, polodupajdy a když jí doma zabalím, jsme za chvíli zpocený obě dvě…
Když jí vyndám byť jen po půlhodině, má uplně mokrou tvářičku a i oblečení??? :nevim: Dá se tomu nějak zabránit/vyhnout???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
28.9.13 21:09

@Kešu funkční prádlo, a vypodložit plenou, některá mimča se prostě víc potí. Aspoň moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
28.9.13 22:44

@Kešu nema.tu hlavicku ve tvem vystrihu, tedy jste kuzi na kuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
29.9.13 22:20

@Kešu mně se potí obě děti, ale v šátku/ nosítku krásně spí, tak jim to asi nevadí. Jinak by mělo být dobré oblečení Outlast (Little Angel)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
18.10.13 00:02

:-) ja i syn jsme na brise vzdycky tak propoceny ze nevim, jestli me nahodou nepocural :mrgreen:
a ja ted polozim asi teda hodne blbej dotaz…kdyz je malemu 7mesicu a na kriz s kapsou mam satek 4m (jeste trochu s rezervou)…bude mi tato delka stacit i dal, nebo si mam poridit radeji 4,5m…vaaanoce se bliiizi, ze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
18.10.13 08:20

Stačit ti bude, ale druhý šátek se vždycky hodí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
18.10.13 08:26

@Terem no ja si prave chci koupit novy satek(treti teda :oops: :mrgreen: ale jsem si rikala jestli nekoupit delsi abych pak nemela tri satky ktere mi nestaci na uvazani :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
18.10.13 08:28

Taky záleží na tloušťce šátku, silnější šátek spotřebuje víc látky. Jaké šátky máš teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí