Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10650
25.8.13 22:11

Jediný co z toho poznám, že mi to přijde ňáký volný moc..a máš ho ňák nízko, takovej zapdlej tam je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.8.13 22:27

@Tuco fotka mi bohužel nejde otočit,.zítra to vyfotim znovu a pak dám sem, prosím tě hlavičku má mít pritisklou čelem na mě, nebo tváří, nebo je to jedno? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
25.8.13 22:31

To je jedno…můj když kouká tak jí má na stranu..když spí tak někdy čelem připláclej na mě..to nehraje roli…zkus si ho dát víc nahoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.8.13 22:43

@Tuco dobře zkusím, on hlavičku jestě pořádně sám nedrží, takže mu jí schovavam už do té kapsy - první pruh co pretahuju přes něj, trošku se čertí, protože cítí mléko a nemůže k němu :) ale v kočárku dělá šílený brajgl :?
Video kde se váže miminko s nedržící hlavou jsem našla jen jedno a to má i nožičky schovane v satku, to už u nás nehrozi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
25.8.13 22:48

@ivana-domca co mu tam šoupnout ten smotanej ručník nebo něco na ten zátylek..to už tu někdo řešil, já to nikdy nezkoušela teda..ale vypadá to dobře na ty co nedrží ještě hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
25.8.13 22:50

Já myslím, že takle nízko klidně být může. Tuco, že my dvě si po navázání dítěte vyrazíme o čelo dítěte zuby neznamená, že musí všechny. :jazyk:
Ivano, zkus to vyfotit se shrnutými pruhy kříže. takle je prdlačky vidět. a taky z čela, jestli je symetricky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.8.13 22:50

@ivana-domca Horní lem bych vytáhla maximálně po ouška, výš určitě ne. Pak se ho bojíš dotáhnout přes tu hlavičku, tím se Ti to celé povolí, mimino posune dolů, podsazení se mi zdá, že neexistuje.
Hlavu zajistíš těmi popruhy, co jdou z ramen, vnějšími, roztáhneš je. Nestrkáš ji do kapsy.

• Citovat
  • Upravit
10650
25.8.13 22:53

@Lama Lama :lol: tak ale stejně je dole ne…prej se má dát ta pusinka na hlavičku…mi přijde, že by se musela strašně natahovat, aby tu pusinku dala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.8.13 22:58

@Lama Lama dobře zkusím a pokusim se ho navázat i víš, snad pak neuciti tolik mléko, tak se nebude certit :nevim: @Tuco to už jsem taky někde četla, jen jsem ještě nezkousela :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.8.13 23:00

@Brunifid aha maximálně po ouska, já mu tam tu hlavu schovala celou :zed:
Asi byl i málo podsazenej, proto jsem psala, že se mi nelíbí ty záda, že by měly být víc do oblouku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.8.13 23:06
@ivana-domca píše:
@Brunifid aha maximálně po ouska, já mu tam tu hlavu schovala celou :zed:
Asi byl i málo podsazenej, proto jsem psala, že se mi nelíbí ty záda, že by měly být víc do oblouku :think:

Podsazenej mi teda nepřijde skoro vůbec.
Horní lem dám po ta ouška, chytnu spodní lem mezi nohama a strčím mezi nožky, až na bříško, jakože šáhnu mezi mimino a mne. Tím se záda zakulatí, nohy hodí na žabičku.

• Citovat
  • Upravit
47759
25.8.13 23:08

@Brunifid vyzkouším to, snad to půjde, jinak jsme odsouzeny sedět zavreny doma :? A nevytahne se ten šátek dotahováním zase ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.8.13 23:13
@ivana-domca píše:
@Brunifid vyzkouším to, snad to půjde, jinak jsme odsouzeny sedět zavreny doma :? A nevytahne se ten šátek dotahováním zase ven?

Nevytáhne. Protože ho při dotahování zatížíš miminem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
47759
25.8.13 23:15

@Brunifid tak super, snad se povede ;-) už vidím výraz rehabilitacni sestry až uvidí mimino v satku :mrgreen: Ráno musím s nejstarším na rehabilitaci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.8.13 10:01

Maminky ještě mám dotaz, na nošení dětí maminka váže tak, že druhý kříž se protíná na zádech miminka, vonzino1 se protíná kříž pod zadeckem miminka, co je lepší? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí