Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5254
29.6.13 20:30

@ivana-domca Vertikal je mnohem jednodussi, zkus ten rucnik, to pomaha. Nebo zkus najit nejakou zkusenou nosnici v okoli, urcite rada poradi, ukaze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
29.6.13 20:40

@elfans já jsem zkoukla znovu videa a jestli to dobře chápu, tak miminko má nožičky jako by zapřené o šátek a já mu dala nožičky o něco víš než zadecek a ještě ke všemu ten pruh látky, kde je hlavicka jsem moc utahla k tělu, takže měl bradu na hrudnicku :zed: :zed:
U nás jsem viděla jen jednu maminku co nosí dítě v satku, jinak u nás snad nosici maminky nejsou :nevim:
Ale mám kontakt na jednu laktacni poradkyni, která je zároveň i dula a ještě dělá kurzy vázání do satku, tak ta by mi to snad mohla ukázat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
29.6.13 21:08

@ivana-domca Cetla si toto ? V clanku je to pekne vysvetlene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
29.6.13 21:24

@elfans četla jsem to asi před hodinou :oops: dřív jsem se o to nějak extra nezajimala :oops: :oops:myslela jsem si, že bude satkovani miminka jednodušší a nebo navazu do satku starší dítě a miminko bude v kočárku, tak jsem to tolik neresila, až ted když vidím, že navazat miminko není žádná sranda, starší dítko už má 15 kilo, tak se bojím, abych si nehnula se zády a doma lítá jak drak, kdežto venku stavkuje, takže ho potrebuju učit chodit venku a na delší vzdalenosti se bez kočárku neobejdu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
29.6.13 21:30

@ivana-domca Neboj, to natrenujes. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
29.6.13 23:49

Anielko, asi je to už pasé… co vím, tak Gladys si sušičkou slušně zhunotovala zcela nové gekony :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
1.7.13 11:49

Holky je takhle poznat jestli to mám dobře? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
2.7.13 22:44

@ivana-domca Ahoj, nosila jsem v ksk uvnitř od narození měli jsme při odchodu z porodnice 2700 a 48 cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
2.7.13 22:51

@xjuklickova já od zítřka zkouším vertikal, i když to navazu dobře, že je hezky do C, není nijak zkrouceny, hlavičku má v jedné ose, tak má stejně bradicku pritisknutou na hrudnicku :zed:
Kříž s kapsou uvnitř umím vázat na dítě, které už drží hlavičku, na novorozenci jsem to ještě nezkousela, tak snad to nebude takový rozdíl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.7.13 22:52
@xjuklickova píše:
@ivana-domca Ahoj, nosila jsem v ksk uvnitř od narození měli jsme při odchodu z porodnice 2700 a 48 cm…

Taky tak, akorát ta moje měla 2630g a 46cm :mrgreen:
Kolíbku jsem v životě neuměla a už při pokusech o ni obě řvaly. Vertikál se líbil vždycky oběma.

• Citovat
  • Upravit
5894
2.7.13 22:55

@ivana-domca Já jsem to nikdy předtím neviděla, vůbec mě nenapadlo, že existuje něco jako šátek, ale malá nenáviděla ležet, tak jsem si půjčila šátek a do týdně měla svůj, hezké jsou videa na nošení dětí v návodech, tam to mamina váže s novorozencem… určitě to zvládneš. Naše Radka nevypadá, že by byla nespokojená, nebo že by jí něco někde škrtilo a to jsem opravdu amatér… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
2.7.13 23:03

@xjuklickova já na to musím kouknout zítra na počítači, telefon mi to nechce prehrat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
3.7.13 10:22

Já mám teď šátkovací krizi :,( Nedaří se mi uvázat KsK uvnitř, tak abych byla spokojená. Dcerka se furt vyklání, vrtí, vykopává nohy a když jí konečně uvážu tak, že sedí hezky, tak zjistím, že jí samým utahováním mám až pod bradou :? (ona je hodně velká)

Jiný úvaz neumím, co byste doporučily? Má smysl vůbec zkoušet jiný úvaz nebo to bude všechno stejné..? Dneska jsem jí vázala osmkrát než jsem byl spokojená :oops: Malé mimčo se mi teda vázalo výrazně líp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
3.7.13 10:45
@mapag píše:
Já mám teď šátkovací krizi :,( Nedaří se mi uvázat KsK uvnitř, tak abych byla spokojená. Dcerka se furt vyklání, vrtí, vykopává nohy a když jí konečně uvážu tak, že sedí hezky, tak zjistím, že jí samým utahováním mám až pod bradou :? (ona je hodně velká)Jiný úvaz neumím, co byste doporučily? Má smysl vůbec zkoušet jiný úvaz nebo to bude všechno stejné..? Dneska jsem jí vázala osmkrát než jsem byl spokojená :oops: Malé mimčo se mi teda vázalo výrazně líp..

Já bych to tak neprožívala… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
3.7.13 10:54
@xjuklickova píše:
Já bych to tak neprožívala… :?

ja jsem taky hodne puntickar… obcas se mi lip povede kriz s kapsou ven…rozhodne teda rychleji…nez porad dotahovat a dotahovat, radsi rozvazu uplne a zkusim to znova…to je vetsinou mnohem rychlejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí