Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
15.6.13 08:08

@Terem Dekuju mrknu na to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
17.6.13 14:15

@Tuco Dnes jsem vyrazila s deštníkem a dobrý :D díky za tip. Až ty pohledy kolemjdoucích 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
17.6.13 19:26
@-PET- píše:
@Tuco Dnes jsem vyrazila s deštníkem a dobrý :D díky za tip. Až ty pohledy kolemjdoucích 8o

to byla závist, že jsi ve stínu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
18.6.13 03:09
@Lama Lama píše:
to byla závist, že jsi ve stínu :twisted:

tak tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.13 15:39

Zdravím, nechce se mi zakládat novou diskusi, tak se, prosím, vetřu s otázkou sem. ROzhodla jsem se, že pořídím šátek (první) a vybrala jsem Storch Leo. Nový, asi červený nebo tyrkys. chci nosit hlavně přes léto, tak by něměl až moc hřát a nechci úplně super tenky, přeci jen Trpaslíček má už půl roku. Myslíte, že jsem vybrala dobře? Potřebuju trochu poplácat - mojemu je to jedno a žádnou „nosičku“ v okolí nemám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
20.6.13 16:00

Osobněse mi zdá Leo na půlroční dítě tenký. Měla jsem ale těžkotonážní kojence, pokud ti dítě váží v půl roce 6 kilo, tak asi klidně. Pokud 9 tak nedoporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.13 16:02

:zed: jiný typ, nebo jiného výrobce? se z toho zblázním :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
20.6.13 16:07

Já bych šla do Nati. Pokud Storch, tak pruhy. Ale já je od roka dítěte už nenosila vůbec, mi to začalo dřít. Ale byl to můj první opravdový šátek a byl fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
20.6.13 16:51

Brala bych Nati bavlnu, kvůli údržbě. Nejpohodlnější je Nati no-cotton, ale am je náročnější údržba, takže až za chvíli jako druhý šátek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
20.6.13 19:05

A já už bych nebrala ty levnější pruhy, ale dražší motiv…třeba tu afriku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.13 19:56

Myslím, že si nevyberu. Byla jsem rozhodnutá pro Storch leo tyrkys - nádherná, bezva reference, dobrý poměr kvalita a cena…

a jsem v… tak dalších x hodin vložím do studia Naty. :mrgreen: U nich mě rovnou odradilo, že jsou polské :oops: ale pokud je tak chválíte :nevim:

Edit - mám nabídku na Zaru zanošenou za stejnou cenu jak Storcha… a ta je fakt srdcovka…co vy na to?

Příspěvek upraven 20.06.13 v 20:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9784
20.6.13 20:04

@neschopná mamka leo tyrkys byl muj prvni satek. Za me velka spokojenost na mimino i batole. Mam i Nati i Didymos. Kazdemu vyhovuje neco jineho. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.13 20:07

Jsem z ostravy a momentálně s evznáší má velká hlava jak balon a na čele mi blikají písmena ŠATEK ERROR :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
20.6.13 20:14

@neschopná mamka Zara je úžasná, byl to můj první šátek a nenašla jsem chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
20.6.13 21:30

Bavlněná Zara nebo leo, tam bych tu nosnost viděla stejně. Jakou zaru, ukaž :) Leo jsem nosila asi do devíti měsíců, pak jsem vyzkoušela tlustší - nosnější šátky a najednou mi přestalo vyhovovat :mrgreen: Ale plno holek nosí v bavlněné zaře nebo leu celé nosící období a vyhovuje. Někdo je na tenčí někdo na tlustší šátky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí