Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@Tuco Dnes jsem vyrazila s deštníkem a dobrý
díky za tip. Až ty pohledy kolemjdoucích ![]()
@-PET- píše:
@Tuco Dnes jsem vyrazila s deštníkem a dobrýdíky za tip. Až ty pohledy kolemjdoucích
to byla závist, že jsi ve stínu ![]()
Zdravím, nechce se mi zakládat novou diskusi, tak se, prosím, vetřu s otázkou sem. ROzhodla jsem se, že pořídím šátek (první) a vybrala jsem Storch Leo. Nový, asi červený nebo tyrkys. chci nosit hlavně přes léto, tak by něměl až moc hřát a nechci úplně super tenky, přeci jen Trpaslíček má už půl roku. Myslíte, že jsem vybrala dobře? Potřebuju trochu poplácat - mojemu je to jedno a žádnou „nosičku“ v okolí nemám ![]()
Osobněse mi zdá Leo na půlroční dítě tenký. Měla jsem ale těžkotonážní kojence, pokud ti dítě váží v půl roce 6 kilo, tak asi klidně. Pokud 9 tak nedoporučuji
Já bych šla do Nati. Pokud Storch, tak pruhy. Ale já je od roka dítěte už nenosila vůbec, mi to začalo dřít. Ale byl to můj první opravdový šátek a byl fajn.
Brala bych Nati bavlnu, kvůli údržbě. Nejpohodlnější je Nati no-cotton, ale am je náročnější údržba, takže až za chvíli jako druhý šátek ![]()
A já už bych nebrala ty levnější pruhy, ale dražší motiv…třeba tu afriku… ![]()
Myslím, že si nevyberu. Byla jsem rozhodnutá pro Storch leo tyrkys - nádherná, bezva reference, dobrý poměr kvalita a cena…
a jsem v… tak dalších x hodin vložím do studia Naty.
U nich mě rovnou odradilo, že jsou polské
ale pokud je tak chválíte ![]()
Edit - mám nabídku na Zaru zanošenou za stejnou cenu jak Storcha… a ta je fakt srdcovka…co vy na to?
Příspěvek upraven 20.06.13 v 20:04
@neschopná mamka leo tyrkys byl muj prvni satek. Za me velka spokojenost na mimino i batole. Mam i Nati i Didymos. Kazdemu vyhovuje neco jineho. Odkud jsi?
Jsem z ostravy a momentálně s evznáší má velká hlava jak balon a na čele mi blikají písmena ŠATEK ERROR ![]()
@neschopná mamka Zara je úžasná, byl to můj první šátek a nenašla jsem chybu.
Bavlněná Zara nebo leo, tam bych tu nosnost viděla stejně. Jakou zaru, ukaž
Leo jsem nosila asi do devíti měsíců, pak jsem vyzkoušela tlustší - nosnější šátky a najednou mi přestalo vyhovovat
Ale plno holek nosí v bavlněné zaře nebo leu celé nosící období a vyhovuje. Někdo je na tenčí někdo na tlustší šátky ![]()