Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10650
29.5.13 19:49

@KlarkaK tak srovnání alá slipy, trenky to je hodně mimo mísu si myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
29.5.13 21:50

@Tuco no to neni… to se totiz min. jeden cas taky razilo, ze z tech tesnych slipu a trenkoslipu budou chlapi neplodny, ze se jim v tom vari koule..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
29.5.13 22:13

@KlarkaK tak já radši budu teda ve slipech než v jednorázu:) Já v tom vidim rozdíl velikej…:) slipy jsou alespoň prodyšný, pokud nejsou z ňákýho eklhaft matroše, ale z bavlny a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
30.5.13 19:44

Totéž se říkalo o džínách. Ale jenu jednorázovek byla provedena studie, která to potvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
30.5.13 20:48
@Terem píše:
Totéž se říkalo o džínách. Ale jenu jednorázovek byla provedena studie, která to potvrdila.

tak to jsem ani nevedela…pravda o dzinach si to pamatuju taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
1.6.13 20:53

Na jednorázovky nepotřebuješ studie, stačí strčit někdy ruku pod plínu. terem, jestli to chceš vyzkoušet, tak ti jednu plínu dám, ju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
1.6.13 20:58

Ve spojení s nošenim mi prodyšnost a teplota přijde fuk. Kimitujícím faktorem je vždy nejméně prodyšná vrstva a tou je tak jako tak tělo matky. :nevim: Tím ale nechci vyvracet jiné výhody latkovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.6.13 18:13

Prosím o radu, jak vybrat ten správný šátek, když je tolik možností, aby miminku co nejvíce vyhovoval a byl pro něj co nejpřirozenější?.. moc děkuji za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
2.6.13 18:47

@Lama Lama no ja si myslim…ze jsme se s tema latkovkama trochu odklonily od tematu - ja jen ze me to napadlo, kdyz jsem to prave o latkovkach cetla, jestli tedy stejnym problemem menuze byt i noseni v satku…

@S.jana.S pro me je tedy hlavne dulezita spravna delka, ale vzhledem k tomu, ze ja s nosenim zacinam tak necham odpovedet zkusenejsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
2.6.13 18:58

Holky co v cem nosite chodici deti? Ja si neumim představit že bych ditě mela furt vazat na záda a sundavat. Ted sme byli v jizerkách tak sme tam využily nosítko beco to celkem šlo, jen mě vadí že je docela,,objemný,,
Potrebovala bych neco rychliho a skladnyho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
2.6.13 19:01
@pralalinka píše:
Holky co v cem nosite chodici deti? Ja si neumim představit že bych ditě mela furt vazat na záda a sundavat. Ted sme byli v jizerkách tak sme tam využily nosítko beco to celkem šlo, jen mě vadí že je docela,,objemný,,
Potrebovala bych neco rychliho a skladnyho :think:

v šátku, rátkej batoháč. nahodim rychlejc, než zapnu do nosidla. je to o tréninku. Vejde se mi do kabelky, dítě ani nemá tucha, jestli ho mám sebou ( mám teda téměř vždy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
2.6.13 19:15

@Lama Lama kolik metru staci na batoh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
2.6.13 19:25

3,2m na batoh s uzlem pod zadek. 3.6 na zavázání kolem pasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
2.6.13 19:26
@pralalinka píše:
@Lama Lama kolik metru staci na batoh

záleží na víc věcech- tloušťce maminy, tloušťce šátku (spotřeba na uzel), množství oblečení nosiče i nošence. S tlustým šátkem bezpečně uvážu jakkoli oblečená s 3,7m. V létě 3,2m, ale to uzluju na posledních cm šátku. A nebo vážu uzel pod prdelí, ale to jde jen s disciplinovaným nosičem a pokud si jsi jisá, že dobře podsdíš. Jinak hrozí, že dítě propadne a vypadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
2.6.13 19:33

A neni tu holky nekdo kdo by se chtěl zbavit kratkyho šatku :think: jestli se dělá velikost 3,4m tak bych brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí