Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4022
29.5.13 10:18

Ahojky mam dotaz ohledne noseni (nejen v satku) nebot jsem se ted trochu vydesila… jako fyzioterapeutka nemam problem rychle odpalkovat vsudypritomne dotazy a upozorneni jak malemu nicim v satku pater, co jsem se ted ale docetla (ve spojeni s uzivanim latkovych vs. jednorazovych plen) je, ze jednou z vyhod latkovych plenek je jejich prodysnost a zejmena u chlapecku proto nedochazi k prehrivani varlatek jako u jednorazovych… no mam samozrejme chlapecka a v satku ho mam v krizi s kapsou, a oba se dost potime, takze ma po prochazce a vyvazani nekdy uplne mokre bodycko a je celej zmackanej - no a to se mu tedy ty varlatka musi prehrivat taky, ne??? 8o 8o tak se ted bojim :think: :think: :nevim: co si o tom myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
29.5.13 10:27

@KlarkaK Taky mam chlapecka a taky nosim… :-) Ja myslim, ze hlavni problem jednorazovek je, ze jsou v nich 24h a 24h denne maji stabilne zvysenou teplotu, to v satku urcite neni :-) I v lete se prece poti, i kdyz ho nenosis.. ;)

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
29.5.13 10:38

Ahoj maminky, já prodávám na nosenideti.cz mamamimi tunel od Rebeky Q. z Fleru, kdybyste měly zájem.. když tu čtu, že sháníte nosící bundu, tak jsem napsala.. :-)

• Citovat
  • Upravit
4022
29.5.13 11:27

@Anielka hmm pravda… to jsem chtela dopsat ze ho samozrejme nenosim 12hodin denne pri praci na poli :mrgreen: :mrgreen: ale stejne jsem se teda trochu zalekla… a ja zrovna kdyz ho mam v satku a nekam jdu tak mu davam vetsinou jednorazovku abych se netahala domu s plenama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
29.5.13 11:27
@Lizzi píše:
Ahoj maminky, já prodávám na nosenideti.cz mamamimi tunel od Rebeky Q. z Fleru, kdybyste měly zájem.. když tu čtu, že sháníte nosící bundu, tak jsem napsala.. :-)

a jakou velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.5.13 11:31

@KlarkaK 120cm obvod, 70cm na výšku, velikost na cedulce psaná není.
kdyžtak je to tady v bazárku :-)

• Citovat
  • Upravit
4022
29.5.13 11:51

@Lizzi tak jinak…ty mas jakou velikost, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
29.5.13 11:52

@KlarkaK vidím to úplně stejně. Když se nepaří 24 hodin denně, je to podle mě OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.5.13 11:57

@KlarkaK já mám konfekční 38 a tunel mi byl větší, ale nosila jsem mimi jen do tří měsíců, dost blinkal, tak jsem to vzdala, pokaždé se mi poblinkal, i když jsem nosila třeba dvě hodiny po jídle, kdybych nosila větší dítě tak možná bude akorát, ale myslím, že je dost velký.

• Citovat
  • Upravit
4022
29.5.13 11:59

@Jitu2 no tak snad jo… ono ja bych teda stejne nosila…jinak si cestovani a vyrizovani s malym neumim predstavit :nevim: ale asi bych ho hned po prichodu domu vyvazala a nenechavala jeste dospat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
29.5.13 15:35

@KlarkaK To by celá Afrika musela bejt neplodná…což evidentně není…takže bych byla v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
29.5.13 15:39

@Tuco no tak presne to me napadlo taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
29.5.13 17:54

V Africe nenosí v jednorázovkách.
Pokud tě to trápí, tak používej látkovky s vlňákama. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
29.5.13 19:26

@Terem no tak zase tolik abych na delsi cesty nosila latkovky (na kratsi je stejnak nechavam) me to asi netrapi :mrgreen: jen me zajimalo jak se na to divate… stejnak se bude celej zivot parit ve slipech nebo trenyrkach jako tatinek… a ten evidentne neplodnej taky neni :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
29.5.13 19:44
@Terem píše:
V Africe nenosí v jednorázovkách.
Pokud tě to trápí, tak používej látkovky s vlňákama. :nevim:

Ale nosí děcka na těle ve 40ti 50ti stupňovejch vedrech…a neboj se nic…jednorázy tam za chvíli taky pofrčí…u těch movitějších už frčej podle mě teď…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí