Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Ahojky mam dotaz ohledne noseni (nejen v satku) nebot jsem se ted trochu vydesila… jako fyzioterapeutka nemam problem rychle odpalkovat vsudypritomne dotazy a upozorneni jak malemu nicim v satku pater, co jsem se ted ale docetla (ve spojeni s uzivanim latkovych vs. jednorazovych plen) je, ze jednou z vyhod latkovych plenek je jejich prodysnost a zejmena u chlapecku proto nedochazi k prehrivani varlatek jako u jednorazovych… no mam samozrejme chlapecka a v satku ho mam v krizi s kapsou, a oba se dost potime, takze ma po prochazce a vyvazani nekdy uplne mokre bodycko a je celej zmackanej - no a to se mu tedy ty varlatka musi prehrivat taky, ne???
tak se ted bojim
co si o tom myslite?
@KlarkaK Taky mam chlapecka a taky nosim…
Ja myslim, ze hlavni problem jednorazovek je, ze jsou v nich 24h a 24h denne maji stabilne zvysenou teplotu, to v satku urcite neni
I v lete se prece poti, i kdyz ho nenosis.. ![]()
Ahoj maminky, já prodávám na nosenideti.cz mamamimi tunel od Rebeky Q. z Fleru, kdybyste měly zájem.. když tu čtu, že sháníte nosící bundu, tak jsem napsala.. ![]()
@Anielka hmm pravda… to jsem chtela dopsat ze ho samozrejme nenosim 12hodin denne pri praci na poli
ale stejne jsem se teda trochu zalekla… a ja zrovna kdyz ho mam v satku a nekam jdu tak mu davam vetsinou jednorazovku abych se netahala domu s plenama…
@Lizzi píše:
Ahoj maminky, já prodávám na nosenideti.cz mamamimi tunel od Rebeky Q. z Fleru, kdybyste měly zájem.. když tu čtu, že sháníte nosící bundu, tak jsem napsala..
a jakou velikost?
@KlarkaK 120cm obvod, 70cm na výšku, velikost na cedulce psaná není.
kdyžtak je to tady v bazárku ![]()
@KlarkaK vidím to úplně stejně. Když se nepaří 24 hodin denně, je to podle mě OK.
@KlarkaK já mám konfekční 38 a tunel mi byl větší, ale nosila jsem mimi jen do tří měsíců, dost blinkal, tak jsem to vzdala, pokaždé se mi poblinkal, i když jsem nosila třeba dvě hodiny po jídle, kdybych nosila větší dítě tak možná bude akorát, ale myslím, že je dost velký.
@Jitu2 no tak snad jo… ono ja bych teda stejne nosila…jinak si cestovani a vyrizovani s malym neumim predstavit
ale asi bych ho hned po prichodu domu vyvazala a nenechavala jeste dospat ![]()
@KlarkaK To by celá Afrika musela bejt neplodná…což evidentně není…takže bych byla v klidu…
V Africe nenosí v jednorázovkách.
Pokud tě to trápí, tak používej látkovky s vlňákama. ![]()
@Terem no tak zase tolik abych na delsi cesty nosila latkovky (na kratsi je stejnak nechavam) me to asi netrapi
jen me zajimalo jak se na to divate… stejnak se bude celej zivot parit ve slipech nebo trenyrkach jako tatinek… a ten evidentne neplodnej taky neni
![]()
@Terem píše:
V Africe nenosí v jednorázovkách.
Pokud tě to trápí, tak používej látkovky s vlňákama.
Ale nosí děcka na těle ve 40ti 50ti stupňovejch vedrech…a neboj se nic…jednorázy tam za chvíli taky pofrčí…u těch movitějších už frčej podle mě teď…:)