Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Jdo o obě v bavlně ( příjmením nejsem Rotchildová tak si musím na hedváb nechat zajít chutě ![]()
zaru coffee - hnědá
už je to jen mezi nimi dvěma - blížíme se do finálové rovinky:-)
ještě musím doladit tašku na věci - v trekovém batohu mi to ani k jedne neladí
co používáte vy?
@neschopná mamka píše:
Jdo o obě v bavlně ( příjmením nejsem Rotchildová tak si musím na hedváb nechat zajít chutě![]()
zaru coffee - hnědá
ještě musím doladit tašku na věci - v trekovém batohu mi to ani k jedne neladíco používáte vy?
onbag
Co to je přesně ten onbag, já jsem to hledala a nikde jsem pořádně nic nenašla
nebo jako je mi jasný, že to má asi nějak speciálně uši (jenom jedno?), ale jinak jsem nenašla nic. Nebo nějaká ledvinka?
@neschopná mamka píše:
Jdo o obě v bavlně ( příjmením nejsem Rotchildová tak si musím na hedváb nechat zajít chutě![]()
zaru coffee - hnědá
ještě musím doladit tašku na věci - v trekovém batohu mi to ani k jedne neladíco používáte vy?
Záleží, kolik máš věcí
Většinou nosím tašku přes rameno Environsax.
S jedním dítětem jsem nosila taky tašku přes rameno. Se dvěma jsem si už přišla ověšená jak vánoční stromeček, na každé straně něco. S onbagem bylo alespoň zavazadlo i dítě na zádech, za jednu ruku druhé dítě. Druhá ruka volná. Navíc envirosax je nepřehledný, bez kapsiček. S dítětem na břiše je nejlepší batoh. Teď už nosí věci starší, já mám jen kabelku.
Onbag je speciální taška, má z horních rohů slouhé popruhy. ty se bud spojí a nosí se jako taška přes rameno nebo se zavážkou k očkům v dolních rozích a udělá se takový batoh s dlouhými popruhy, co se nosí pod prdelí dítěte v šátku na zádech.
@neschopná mamka Já si vždy vystačila s kabelkou. Při celodenním výletě pomáhal chlap, já dítě, on věci.
Holky s. o.s. malého jsem navazala do satku v uvazu kolebka ve dvojitém kříži a on se mi po chvíli sesunul a já nevím zda to je špatným dotažením, nebo tím, že je to drobeček 3 kila a 48 cm ![]()
@ivana-domca kam/jak sesunul? To jsi mela asi nedokonale navazano, ted jen najit chybu ![]()
@agy v tom úvaze má mít hlavičku víš než nohy a on se mi svezl, že měl hlavičku ve stejné úrovni jako nohy a záda normalne do kulata, jako polozene C asi jsem to málo dotáhla ![]()
Asi málo dotažené. Dvojitý kříž můžeš průběžně dotahovat. Vázala jsi podle videa?
@Terem jo našla jsem si video od vonzino 1
Budu se muset naučit nebát se a pořádně malého dotahnout ![]()
@Terem píše:
Mrkni ještě na video od Definitiv.
kouknu děkuju ![]()