Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@pralalinka Ahoj
, já myslela, že už si jeden batoháček kupovala, to se teda asi pletu. Tak za co si vyměnila Zaru?
@S.jana.S píše:
Prosím o radu, jak vybrat ten správný šátek, když je tolik možností, aby miminku co nejvíce vyhovoval a byl pro něj co nejpřirozenější?.. moc děkuji za rady
Jak velké dítko máš? Koukala jsi třeba na nati http://www.isatky.cz/…tky/natibaby?… ty jsou teď dost v kurzu.
No, pupíkovi je teprve 19. týdnů a ještě je v bříšku ![]()
takže zatím zjišťuji možnosti a zkušenosti ![]()
Zjistila jsem, že P. navážu do RS i na záda. Něco jako batoh. S Květou to nešlo, ale P. nosím s rukama ven, je menší spotřeba. ![]()
Ahoj holky posledne jsem se Vas ptala jestli spravne vazu kriz s kapsou uvnitr. Protoze mi bylo receno ze kriz s kapsou ven se nedotahuje, takze je pro me rychlejsi, zacala jsem vazat i ten…ale… ono na ty fotce to teda koukam vubec neni videt (to je zase jak pokrcim koleno - vidite ze mam vys rameno - a na te strane ma vzdycky jednu nozicku niz - vzdycky levou. Snazim se ho ruzne presazovat, podsazovat, roztahuju pod zadeckem ruzne latku, ale nevim co s tim, stejnak kdyz ho chvilku nesu tak ma jednu niz
. Neporadite mi? ![]()
Tak dělej kapsu uvnitř. Ono se zzdá dotahování jako vopruz, ale právě to pomůže srovnat a pořádně odsadit dítě.
@KlarkaK píše:
@Lama Lama no jo jenze to vazu 20minut nez jsem spokojena
Taky jsem to tak měla a za pár týdnu jsem měla za pár minut navázáno hezky, je to o cviku
Kříž s kapsou venku je pitomej, to jsem vázala, u vetšího dítěte na chvilkové poponesení.
@KlarkaK píše:
@Lama Lama no jo jenze to vazu 20minut nez jsem spokojena
za týden to bude 10, za měsíc 5 a za 3měsíce minuta. ![]()
@agy no a pitomej proc? me az na tu sesikmenou panev prijde ze by tam zapadnul hezky…jsem myslela ze delam jen neco blbe
Protože nejde tak dobře upravovat jako kříž s kapsou uvnitř, v té mi prostě dítě vždycky drželo daleko líp.
Podívej se na video, třeba ti pomůže https://www.youtube.com/watch?…
KsK venku vážu hodně, můžu z něj vyndavat a zandavat dítě bez sundavání šátku.
Holky prosím hoďte nějaký odkaz na satkovani miminek, co je vhodné, co není, šátek mám pevný Šanami, vyhovoval mi u staršího dítěte, tak snad i na miminko bude vhodný a dají se uvazy aspoň trošku natrénovat na plysovem medvedovi?
Za 3 týdny mám termín porodu a chci být aspoň trošku pripravena ![]()