Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15189
22.5.13 12:39

Bruni, ještě jsi zapomněla pochválit obsah skříně  :P

Klárko, myslím bezva! Možná v budoucnu uvítáš ještě rozprostřít do šířky pruhy, co vedou přes záda. Na fotkách to není moc vidět, ale podle toho, co máš na ramenou, tipuju, že by to roztáhnout šlo. Já to začala používt až když bylo mé batole hodně bombardózní a pomohlo mi to dost. Uvidíš, jak dlouho ti bude šanami pohodlné a bu´d ráda, že ho máš z druhé ruky. nové je to jak struhadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.5.13 17:03

Holky, jakou nosici bundu? AW? Nebo ktera je nejlepsi?

Dneska jsem pekne zmokla, sice to zachranila manzelova softshellka, ale myslim, ze uz se do ni dlouho nevejdeme, v cem nosite treba v lete na horach? V softshellce? Neni to moc teple? Dejte mi nejaky tip! Diky :)

• Citovat
  • Upravit
5254
22.5.13 17:36

@Anielka AW skvělá, vozni osobně jsem ji neviděla, ale prý parádní, propracovaná, ale je to na zakázku a dodací doba docela dlouhá (i když teď toho určitě nebude tolik jako na podzim) a hodně jsem nadšená z kabátu Liliputi (ale ten je vysloveně zimní). Pokud byla Viki na břiše, tak mi stačila těhotenská mikina, takže pokud třeba jen foukalo brala sem ji.
Jestli bys stálo o něco z druhé ruky, tak po zimě je toho na nd hodně.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
22.5.13 23:57

@Anielka hezké jsou od Vyrobeno tlapkama nebo RebekaQ na Fleru, dá se s nimi domluvit určitě i na jiný materiál - třeba letní softshell je tenčí. Nebpo na léto na hory by stačina nosící fleecová mikina.
Já jsem si svoji nosící bundu šila sama, do dnešního počasí byla parádní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-D
687
23.5.13 01:42

delší doba v šátku

Ahoj, já s šátkem často cestuji. Začala jsem když už malá držela hlavičku, takže úvaz kříž s kapsou uvnitř a úvaz jsem až doposud do jednoho roku nezměnila. Cestuji často autobusem nebo vlakem a všechno bez problémů. Malá v šátku vydrží i déle, ovšem když je příležitost, tak ji na chvíli vyndám ať se protáhne a projde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.5.13 12:44

@Jitu2 Akorat Vyrobeno tlapkami nebere objednavky, aspon na fleru.. :?

@elfans Jeee a nemas fotky v Liliputi…

@Jitu2 Ja sleduju tvuj blog, takze jsem ji videla… krasna! :potlesk:

Zas bych to chtela zvladnout s jednou bundou.. takze by mi normalni softshell stacil… Ja ji koupim a ono se urcite otepli :-)

• Citovat
  • Upravit
5254
23.5.13 18:15

@Anielka Nemám, koukala jsem na něj v Bráně a naštěstí pro mou peněženku měli jen Lko. Ale ve fotogalerii na nd určitě bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.5.13 12:21

Holky, znate tuhle nosici bundu http://www.outdoorkids.cz/?…

Na AW nemaji tyrkysovou v Mku, Bordino nebere zakazky a na fleru ma zavreny obchod i RebekaQ… :zed: Prijde mi sehnat nejakou slusnou bundu snad nad moje sily… :(

• Citovat
  • Upravit
5883
27.5.13 13:53

To je obšlehnutá AW. Připadá mi kratší, asi k ní není kapucka pro dítě.
Zkus projet inzeráty na Nosenideti.cz po zimě se určitě někdo bundy zbavovat bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.5.13 14:58

@Terem Bazar sleduju porad, vubec nic tam neni…

• Citovat
  • Upravit
5254
27.5.13 17:23

@Anielka Zkus si tam sama dát inzerát, věřím, že se ti někdo ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
27.5.13 17:28

Jakou chceš velikost? Teď je tam Vonzibunda L, vesta 42 a AW bunda XS. Na inzerát se určitě někdo chytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.5.13 18:32

@Terem Potrebuju Mko.

Jeste jsem objevila na fleru http://www.fler.cz/adelay Hodnoceni ma docela dobre.

Kdyztak si dam inzerat. :?

• Citovat
  • Upravit
5254
28.5.13 19:13

@Anielka http://www. rebekaq. cz/ Je to rebekaq z fléru. Ale osobní zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.5.13 19:48
Nakonec jsem obejdnala bundu odtud
@Anielka píše:Jeste jsem objevila na fleru http://www.fler.cz/adelay

Zitra ma dorazit, tak uvidim :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...