Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
12.4.13 21:50
@elfans píše:
@careynka Smysl je, že jsou pak kolínka víc nahoře. Teda myslím, já takhle malé miminko ve vertikálu nenosila.

to prave roztahuje ten spodni vodorovnej dil…teda aspon na mym uvaze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
12.4.13 22:03

Já myslim, že je tak úvaz prostě pevnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.4.13 22:13
@mapag píše:
Já myslim, že je tak úvaz prostě pevnější :nevim:

jak to je, to urcite a kdyz na nej dam mikinu, tak ho nepovoli ani konskym sprezenim :-D a dneska jsem si vyzkousela tandem, sli jsme na prochazku a malou v satku a ztratili jsme se kdesi v lese…malej zacal knourat, ze ho bolej nohy, tak na zada a drzet rukama…no jeste ze ten pes nezacal knucet, ze chce taky chovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
13.4.13 07:51

@careynka Jako nedokážu si to představit, ale když není zbití, tak se člověk fakt dokáže překonat ;) Tak do příště třeba natrénuješ úvaz i pro Vojtíka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
13.4.13 08:24
@mapag píše:
@careynka Jako nedokážu si to představit, ale když není zbití, tak se člověk fakt dokáže překonat ;) Tak do příště třeba natrénuješ úvaz i pro Vojtíka :D

ja si zase nedokazu predstavit jak se motaj dva satky dohromady :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
13.4.13 10:33

@careynka Já taky ne, to jsem jen tak plácla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
13.4.13 10:49
@mapag píše:
@careynka Já taky ne, to jsem jen tak plácla :mrgreen:

no jako pozor, na to je expertka Brunifid…@Brunifid jak jsi to delala s holkama? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
13.4.13 11:35

http://www.nosenideti.cz/video.php?…
ale obvykle se dá mimino na břicho do čehokoli, skoro lepší s uzlem pod zadkem, aby na zádech sarší nemusel sedět na uzlu. A starší na záda do bathou s uzlem pod zadkem. Ale chce to disciplinované batole, protože z bathohu s uzlem pod prdelí se snadno vykope.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
14.4.13 11:17

Carey, pruhy by se fakt měly roztáhnout od kolínka ke kolínku. Tys rodila na Mělníku, protože tam bydlíš, nebo ses tam vypravila? Já tam rodila před třičtvrtě rokem a jela jsem tam z Prahy.

Tandem občas nosím, ale je to docela masakr. Někdy používám místo jendoho šátku ring sling. Jednou jsem měla to starší vepředu a mladší vzadu. To si vynutila situace. Melej mi na procházce usnul na zádech, ale dcera byla hrozně ukňouraná a bylo jí blbě, tak jsem jí nějak přimontovala na břicho. Te´d už to dělá 14,5 a 8kg, to je nějakých 22,5kg. jedno dítě bez šátku a druhé jen „v teplejch“ nosím celkem často. třeba z hřiště, když už dcerka nemůže. Nedělám to z nějakých rekordmanských důvodů, ale pořád mi přijde lepší toto než s sebou táhnout kočár „pro jistotu“. Dcera by se v něm pak vozila furt. Kočár je pro ní děsný vzrůšo, protože ho téměř nepoužíváme.

tady je to s tím RS a pak dva šátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
14.4.13 13:01
@markos píše:
Carey, pruhy by se fakt měly roztáhnout od kolínka ke kolínku. Tys rodila na Mělníku, protože tam bydlíš, nebo ses tam vypravila? Já tam rodila před třičtvrtě rokem a jela jsem tam z Prahy.

Tandem občas nosím, ale je to docela masakr. Někdy používám místo jendoho šátku ring sling. Jednou jsem měla to starší vepředu a mladší vzadu. To si vynutila situace. Melej mi na procházce usnul na zádech, ale dcera byla hrozně ukňouraná a bylo jí blbě, tak jsem jí nějak přimontovala na břicho. Te´d už to dělá 14,5 a 8kg, to je nějakých 22,5kg. jedno dítě bez šátku a druhé jen „v teplejch“ nosím celkem často. třeba z hřiště, když už dcerka nemůže. Nedělám to z nějakých rekordmanských důvodů, ale pořád mi přijde lepší toto než s sebou táhnout kočár „pro jistotu“. Dcera by se v něm pak vozila furt. Kočár je pro ní děsný vzrůšo, protože ho téměř nepoužíváme.

tady je to s tím RS a pak dva šátky.

bydlim tady kousek tedkon :-) byl to uzasnej porod, 4 hodiny od prasknuti vody
No ja na to budu muset teda znova kouknot, na ten uvaz :-) Diky za pripominky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
14.4.13 13:47

@markos
taky jsem tam rodila (dvakrat) a kdyby nekdy potreti, tak tam jedu znovu.

A tedy smekam pred Tebou, to bych asi nezvladla mit na sobe privazany obe deti, momentalne vazi o chlup vic nez Tvoje. Nicmene to vyzkousim, jsem zvedava, kam padnu, kam me to prevazi :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
14.4.13 14:35

@markos To je masakr ty dvě děti 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.4.13 00:40

Dve deti jsem tahla na rozhlednu. A cestou poslouchala chlapa, ze on chudak nese batoh. Byly v nem dve pliny, penezenka a podobne blbiny.
Jinak doporucuji koloodrazedlo pro starsi. Cestuje se tak lepe :twisted:

• Citovat
  • Upravit
15189
15.4.13 11:24

Bruni, ona je někdy tak vyřízená, že by to neuseděla ani na motorce, ještě bych mousela krom dětí nést motorku - vyzkoušeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
15.4.13 18:37

Tak už mám objednané přírodní koalky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie