Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@elfans píše:
@careynka Smysl je, že jsou pak kolínka víc nahoře. Teda myslím, já takhle malé miminko ve vertikálu nenosila.
to prave roztahuje ten spodni vodorovnej dil…teda aspon na mym uvaze ![]()
@mapag píše:
Já myslim, že je tak úvaz prostě pevnější
jak to je, to urcite a kdyz na nej dam mikinu, tak ho nepovoli ani konskym sprezenim
a dneska jsem si vyzkousela tandem, sli jsme na prochazku a malou v satku a ztratili jsme se kdesi v lese…malej zacal knourat, ze ho bolej nohy, tak na zada a drzet rukama…no jeste ze ten pes nezacal knucet, ze chce taky chovat ![]()
@careynka Jako nedokážu si to představit, ale když není zbití, tak se člověk fakt dokáže překonat
Tak do příště třeba natrénuješ úvaz i pro Vojtíka ![]()
@mapag píše:
@careynka Jako nedokážu si to představit, ale když není zbití, tak se člověk fakt dokáže překonatTak do příště třeba natrénuješ úvaz i pro Vojtíka
ja si zase nedokazu predstavit jak se motaj dva satky dohromady
![]()
@mapag píše:
@careynka Já taky ne, to jsem jen tak plácla
no jako pozor, na to je expertka Brunifid…@Brunifid jak jsi to delala s holkama? ![]()
http://www.nosenideti.cz/video.php?…
ale obvykle se dá mimino na břicho do čehokoli, skoro lepší s uzlem pod zadkem, aby na zádech sarší nemusel sedět na uzlu. A starší na záda do bathou s uzlem pod zadkem. Ale chce to disciplinované batole, protože z bathohu s uzlem pod prdelí se snadno vykope.
Carey, pruhy by se fakt měly roztáhnout od kolínka ke kolínku. Tys rodila na Mělníku, protože tam bydlíš, nebo ses tam vypravila? Já tam rodila před třičtvrtě rokem a jela jsem tam z Prahy.
Tandem občas nosím, ale je to docela masakr. Někdy používám místo jendoho šátku ring sling. Jednou jsem měla to starší vepředu a mladší vzadu. To si vynutila situace. Melej mi na procházce usnul na zádech, ale dcera byla hrozně ukňouraná a bylo jí blbě, tak jsem jí nějak přimontovala na břicho. Te´d už to dělá 14,5 a 8kg, to je nějakých 22,5kg. jedno dítě bez šátku a druhé jen „v teplejch“ nosím celkem často. třeba z hřiště, když už dcerka nemůže. Nedělám to z nějakých rekordmanských důvodů, ale pořád mi přijde lepší toto než s sebou táhnout kočár „pro jistotu“. Dcera by se v něm pak vozila furt. Kočár je pro ní děsný vzrůšo, protože ho téměř nepoužíváme.
tady je to s tím RS a pak dva šátky.
@markos píše:
Carey, pruhy by se fakt měly roztáhnout od kolínka ke kolínku. Tys rodila na Mělníku, protože tam bydlíš, nebo ses tam vypravila? Já tam rodila před třičtvrtě rokem a jela jsem tam z Prahy.Tandem občas nosím, ale je to docela masakr. Někdy používám místo jendoho šátku ring sling. Jednou jsem měla to starší vepředu a mladší vzadu. To si vynutila situace. Melej mi na procházce usnul na zádech, ale dcera byla hrozně ukňouraná a bylo jí blbě, tak jsem jí nějak přimontovala na břicho. Te´d už to dělá 14,5 a 8kg, to je nějakých 22,5kg. jedno dítě bez šátku a druhé jen „v teplejch“ nosím celkem často. třeba z hřiště, když už dcerka nemůže. Nedělám to z nějakých rekordmanských důvodů, ale pořád mi přijde lepší toto než s sebou táhnout kočár „pro jistotu“. Dcera by se v něm pak vozila furt. Kočár je pro ní děsný vzrůšo, protože ho téměř nepoužíváme.
tady je to s tím RS a pak dva šátky.
bydlim tady kousek tedkon
byl to uzasnej porod, 4 hodiny od prasknuti vody
No ja na to budu muset teda znova kouknot, na ten uvaz
Diky za pripominky
@markos
taky jsem tam rodila (dvakrat) a kdyby nekdy potreti, tak tam jedu znovu.
A tedy smekam pred Tebou, to bych asi nezvladla mit na sobe privazany obe deti, momentalne vazi o chlup vic nez Tvoje. Nicmene to vyzkousim, jsem zvedava, kam padnu, kam me to prevazi
.
Dve deti jsem tahla na rozhlednu. A cestou poslouchala chlapa, ze on chudak nese batoh. Byly v nem dve pliny, penezenka a podobne blbiny.
Jinak doporucuji koloodrazedlo pro starsi. Cestuje se tak lepe ![]()
Bruni, ona je někdy tak vyřízená, že by to neuseděla ani na motorce, ještě bych mousela krom dětí nést motorku - vyzkoušeno.