Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4969
11.4.13 22:02

@markos Ten teda neni tak hutnej, jo? Hmm hmm, tak díky moc, já to promyslím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
11.4.13 22:09

Tak já jsem si nakonec nechala ve výběru Nati koaly (100% bavlna) a Nati Pancy (bavlna s merinem) a už se neumím rozhodnout dál.
Chci ho hlavně na malé mimčo, nemusí zvládnout pařáky, údržba nehraje roli.
Tak, baby raďte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
11.4.13 22:35

Vzala bych koaly, jsou univerzální. Vlna je na léto teplá, nevíš, jestli tě nebude kousat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.4.13 01:04

S merinem mam od Nati jeleny a opakuji, fakt jsou tepli. A nekousou teda, v ruce jsem mela jen vlnu v brcalovkach od Didy a ta byla kousava. Mne to teda nevadi, ale umim si predstavit, ze by to nekdo na tilko spatne snasel.

• Citovat
  • Upravit
3339
12.4.13 08:21

@Terem @Brunifid díky moc za postřehy, vezmu teda koaly :) teď už se jen musím rozhodnout, jestli se mi víc líbí tyrkysová nebo přírodní verze :lol: (já mám furt něco :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.4.13 11:28
@Jitu2 píše:
@Terem @Brunifid díky moc za postřehy, vezmu teda koaly :) teď už se jen musím rozhodnout, jestli se mi víc líbí tyrkysová nebo přírodní verze :lol: (já mám furt něco :oops: )

Koaly ti budu zavidet :)
Nejdriv se mi vic libili tyrkysovi, ale kdyz jsem to videla navazane, tak bych jednoznacne brala prirodni! :)

• Citovat
  • Upravit
19494
12.4.13 18:39

Caute holky, zacala jsem s malou taky satkovat a tady je ten muj vytvor :-) satek je storchenwiege :-)

Příspěvek upraven 12.04.13 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
12.4.13 19:08

@careynka Pěkný šátek, zkusila bych jen trošku víc podkasat tu látku pod zadečkem a pruhy víc roztáhnout. Malá je teda vlasatá! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.4.13 19:23
@elfans píše:
@careynka Pěkný šátek, zkusila bych jen trošku víc podkasat tu látku pod zadečkem a pruhy víc roztáhnout. Malá je teda vlasatá! 8o

myslis jeste vic?? mne prijde, ze ji to pak musi rezat do nozicek a odkrvovat. Jj, je to vlasac :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
12.4.13 20:18

@careynka Ty bláho ta má háro 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
12.4.13 20:23

@careynka jéém takovejch vlasku :palec: taky bych víc ty pruhy roztáhla jak radí elfans i podtim zadeckem od kolinku ke kolinku ale jinak hezký :palec:
Já chci taky zase satkovat takovy mali miminko :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.4.13 20:27
@pralalinka píše:
@careynka jéém takovejch vlasku :palec: taky bych víc ty pruhy roztáhla jak radí elfans i podtim zadeckem od kolinku ke kolinku ale jinak hezký :palec:
Já chci taky zase satkovat takovy mali miminko :?

a roztahnout jako ty dva pruhy navrchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
12.4.13 20:45

@careynka jj ty dva horni pruhyten kříž)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.4.13 20:51
@pralalinka píše:
@careynka jj ty dva horni pruhyten kříž)

a smysl to ma jakej? Ja to nekdy nosim i jen tak roztazeny v bocich, aby nemela tolik vrstev na sobe, kdyz nosim doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
12.4.13 21:43

@careynka Smysl je, že jsou pak kolínka víc nahoře. Teda myslím, já takhle malé miminko ve vertikálu nenosila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí