Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4969
24.3.13 08:10
@markos píše:
A zde můj vánoční dárek: Lutea bambus-len

Ty jo, ten je krásnej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
25.3.13 21:02

Prali, výhled máme parádní. Možná vyštrachám i jednu vyloženě provokační fotku. (podotýkám, že bydlím v Praze) Ta žlutá miska nenchá nikoho chladným. tedy z bezplenkovacích žen. Opakuji: žlutá je na jídlo, modrá je na čůrání! :mrgreen: ale mladej teď požaduje zásadně nočník. Není totiž žádný mimino! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
25.3.13 22:31
@markos píše:
Prali, výhled máme parádní. Možná vyštrachám i jednu vyloženě provokační fotku. (podotýkám, že bydlím v Praze) Ta žlutá miska nenchá nikoho chladným. tedy z bezplenkovacích žen. Opakuji: žlutá je na jídlo, modrá je na čůrání! :mrgreen: ale mladej teď požaduje zásadně nočník. Není totiž žádný mimino! 8)

mi o chvíli šrotovalo, než jsem se ujistila, že jsem měla ůjčenou tu správnou barvu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
26.3.13 14:21

Ahoj potřebovala bych poradit ohledně elastického šátku jedná se o liliputi no chci si ho koupit z druhé ruky jelikož chci používat šátek jen na nákupy, bydllíme ve 3 patře tak at nemusím tahat kočárek, na šátku jsou ale 3 malé dírky na okraji myslíte ž e když to zešiji tak to nepůjde dál? jde to vůbec zešít? a máte někdo zkušenost se šátkem liliputi mám strach aby nebyl už moc vytahaný když je z druhé ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
26.3.13 14:26

Zjistila bych jak to s těma drama je. Jestli je to protrhnuté nebo prokousnuté a oka nejsou rozjeteté, tak to je v pohodě. Hlavně aby to nebyly díty nějakým opotřebováním, že už je šátek nějak extra vytahaný. Se zašíváním nemám zkušenost. Aje elastik je tričkovina, úplet. Tak si představ dítu na triku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
26.3.13 14:29

Jo tak jinak na fotce vypadal dobře říkal že je to d bundy od zipu? a ten elastický šátek drží tvar nebo se dá vytahat nemáš zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
26.3.13 14:34

Je to můj první šátek tak mám strach abych nenarazila ale investovat se mi moc nechchce když to mám jen do obchodu a na pbčasné nošení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
26.3.13 14:46
@nono01 píše:
Jo tak jinak na fotce vypadal dobře říkal že je to d bundy od zipu? a ten elastický šátek drží tvar nebo se dá vytahat nemáš zkušenost

zkušenost mám. mě nevyhovoval, měla jsem ho třikrát. takže vytahat jsem fakt nesstihla. Asi vytahat půjde, je to prostě tričkovina. ale nemslím, že by to šlo hned a snadno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
26.3.13 15:01

No právě nevím zda je šátek liliputi správná volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
26.3.13 15:02

Pokud víte jiný lepší ráda se dovím více bude to moje první miminko i šátek takže sem ůůplně nezkušená tak nijaký pro začátečníky poradte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
26.3.13 20:18

Za kolik je? Lilliputi je hodně pružný, takže ti vydrží jen na první měsíce, pak už nebude pohodlný ani bezpečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
26.3.13 20:22

Nono, před pár dny jsem vázala do elastiku cca 6kg dítě a šátek mi přišel na hranici svých možností. Takže kupovat děravý šátek na 2 měsíce mi přijde celkem :roll:. Leda půjčit nebo zadarmo. Kup si rovnou pevný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
26.3.13 20:33

@nono01 Taky mám první miminko i šátek a koupila jsem rovnou pevný. Před porodem jsem trénovala na plyšovym medvědovi a potom rovnou naostro s asi týdenním mimčem a šlo to ;) S elastickým nemám zkušenost žádnou, ale pokud to fakt vydrží jen na chvíli, tak je podle mě lepší naučit se to rovnou s pevným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
26.3.13 21:04

Jako váže se s tím fakt téměř bezpracně… to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
27.3.13 21:51

Holky nesila jste nektera vsadku do bundy ze softu alpinepro? nemate tucha jaky tam je zip- teda vim, jaky je, ale kde ho sehnat, aby ten protikus byl stejny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí