Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4969
8.4.13 16:39

Kolíbku asi neumím, v tý se jí nikdy nelíbilo, párkrát se v ní poblinkala, asi jí tam moc mačkám bříško :nevim:

Tak jsem to po boji a dotažení po usnutí zase vyfotila (omlouvám se za svůj outfit, dneska je nějak vedro :mrgreen: ) Nějak mi nejde navázat níž (prostě mi přijde, že pak má kolena na těch kostech na bocích) a takhle mi vadí hlavou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
8.4.13 16:53

@mapag ted si vzpominam tohle me taky vadilo, kdyz sem vazala na bricho. nikdy sem ji proste neumela navazat niz, vzdycky sem ji mela takhle vysoko jako ji máš ty. i kdyz sem ji dala niz tak po dotazeni byla proste takhle vysoko :nevim: ale nejak sem to prezila a pak sem hodne pouzivala kocar a ted nosim na zadech.
sakra to mate doma teplo :mrgreen: :lol: co budeš dělat v letě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
8.4.13 17:01

@pralalinka Haha, já přišla splavená z venku, pač jsem vyběhla kopec s řvoucím kočárem…jinak tu tak vedro nemáme :mrgreen: (ale beztak musim na léto pořídit nějaký funkční oblečení asi..). A je to přesně jak píšeš - snažim se jí dát co nejníž, ale když to dotáhnu tak je najednou hrozně vysoko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.4.13 17:19

@mapag Vazu presne jako ty, niz to neumim. Prvni mi desne prekazela, u druhe jsem si zvykla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
8.4.13 17:20

Jo a krasnej satek! :palec:

• Citovat
  • Upravit
5883
8.4.13 19:07

Máš navázáno akorát, počkej, až vyroste, to přez ní neuvidíš :D Jediné řešení je zvyknout si a co nejdřív šoupnout na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
8.4.13 19:28

@mapag
jj, ja bych taky rekla, ze to mas navazano dobre, a jak psala @Terem, pockej, az vyroste :). Ja uz mam mladocha u brady, takze se otacim cela, jako kdyz mam zabloklou krcni pater :). Kdyz ja tak rada nosim na brichu, prijde mi to takovy tulivy :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.4.13 19:30

@mapag Krásná Zara :palec:

• Citovat
  • Upravit
3339
8.4.13 19:57

@ebirka to mi povídej :) Já nosila na břiše tak ráda, že na záda šel synek, až když to kvůli budoucímu sourozenci jinak nešlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
8.4.13 21:22

Díky holky za pochvaly šátku i za zkouknutí úvazu - já furt doufala, že dělám něco blbě a musim si teda asi zvyknout. Já mám ještě ke všemu takovou hodně výraznou a špičatou bradu tak se bojim, aby z toho Beátka nebyla blbá, když se občas ducnem :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.4.13 21:30

Holky, kdy jste poprve navazali prcka? Mrne ma 5 dni.. a ja si porad rikam, ze je jeste maly… :-) ale uz mam hroznou chut to zkusit.. chtela jsem jit rovnou do vertikalu.. ale mozna teda zkusit kolibku?

• Citovat
  • Upravit
81479
8.4.13 21:33
@Anielka píše:
Holky, kdy jste poprve navazali prcka? Mrne ma 5 dni.. a ja si porad rikam, ze je jeste maly… :-) ale uz mam hroznou chut to zkusit.. chtela jsem jit rovnou do vertikalu.. ale mozna teda zkusit kolibku?

kluka asi v 10ti dnech, na druhou jsem měla šátek i v porodnici, ale nějak na něj nedošlo. Takže prvně navázáno na ven po příchodu z porodnice 3. den ppo porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.4.13 00:06
@Anielka píše:

Kdyz me pustili z porodnice, tedy 5.den (cisar). A rovnou vertikal, jednak kolibku kloudne neumim a jednak vyfasla siroke baleni, tak by to nastesti ani jinak neslo. A mala byla taky, pri propusteni mela tak 2,7kg, kdovi jestli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
831
9.4.13 08:53

@Lama Lama Lamo, díky. A proč je podle tebe lepší jen balvněný? Ve lnu a vlně se prý míň potí, to by se zrovna mně hodilo, potím se hodně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
9.4.13 08:56

@Emno A budeš mít jen jeden šátek? Jestli jo, tak se přikláním taky k bavlně, třeba vlna je úžasná, ale musí se hodně často žehlit a celkově údržba je dost náročná. Bavlna je skoro bezúdržbová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí