Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@Jitu2 Chápu:) Já už moc nešátkuju, malá dává přednost Kibi, ale furt číhám v bazárku a kdyby se tam objevil ten můj vysněný, tak ho beru, i když by byl momentálně bez nošence:) Prostě posedlost no.
@markos Měl by. A myslim, ze by nam slusel;) Ty nemas zadny vysneny?
Nyní jsem ve zcela vzácném stavu spokojenosti. Jeden vysněný jsem koupila za velmi příjemný peníz od místní nosnice (no pravd, a je prokousnutý
) a druhý vysněný přinesl ježíšek.
ještě spokojenější bych byla, kdyby se mi podařilo něco prodat. to asi nenastane.
Poraďte mi prosím která značka dělá jednobarevné šátky, případně i doporučte nejlepší. Díky ![]()
@mapag Urcite dela storchenwiege leo a jsou to urcite kvalitni satky.
@markos ukaž, ukaž ![]()
Ja mam ted nově Zaru natur potřebovala sem kratší šátek. Sice to neni muj vysněný ale začíná se mi líbit a v dubnu jdem na svatbu tak se tam aspon bude hodit ![]()
Tak se holky teda taky pochlubte kdo mate co doma
Ja sem hrozna behem 10 mesicu mam třetí šátek (teda ten předchozí šel vždycky dál) to by chlap neunesl abych mela doma dva šátky, i když ještě přemejšlim o nějakým krátkým jen na něco rychlýho a jednoduchýho.
Kdysi sem přemýšlela na ring sling máte někdo doma??? v tom se asi dá nosit jen na břiše a na boku, co?? na záda to asi neni ![]()
Prali, RS je šikovný, ale jen jako doplněk nebo pohotovostní nosítko a není to na moc dlouho. Na zádech jsem to zkoušela, ale nepříliš úspěšně. Na RRRR to bylo o fousek krátký, jen tak ovázaný na záda jsem potřebovala nosit v zimě přes bundu a s břichem a moc to nešlo.
tuto je ten prokousnutec od Lamy
@mapag
ahoj
, jj, ja mam storchenwiege leo zeleny, je pekny. S kvalitou jsem spokojena.
@markos koukám že máme stejnou misku-tu žlutou
ale u nas zatim slouži k čurani (obcasnymu) musim ji porad drzet nad misou i kdyz uz umi sedet a dam ji nad nocnik tak je desnej rev
.
Ta lutea vypada hezky ![]()
@markos a ta spodni fotka to je vyhled z oken u vas doma??? Jestli jo tak to je paradni koukat takhle na stromy, zavidim my vidime leda tak sousedum do oken ![]()