Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
15.4.13 19:18
@Jitu2 píše:
Tak už mám objednané přírodní koalky :dance:

koalky?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.13 21:06

Ty dvě děcka je úlet! To by moje záda nedaly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
15.4.13 21:17

@careynka jj, ty Nati pro ND - přírodní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.4.13 15:23
@Jitu2 píše:
Tak už mám objednané přírodní koalky :dance:

Už se klepu na foto! :palec: Tos vybrala parádně.

Koukám po fotkách, žádnou slušnou nerozmazanou nemám. Tohle je z té bídy asi nejkoukatelnější. Trochu je i vidět, kam až nahoru jsem je dotáhla. Po cestě nahoru se obě vyspinkaly :twisted:

• Citovat
  • Upravit
3339
16.4.13 16:10

@Brunifid jak tak na tu fotku koukám, začínám se těšit na podzim :lol: Jen teda doufám, že mláďátko bude nosící. Zatím si moc nepřipouštím, že by nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.4.13 17:24
@Jitu2 píše:
@Brunifid jak tak na tu fotku koukám, začínám se těšit na podzim :lol: Jen teda doufám, že mláďátko bude nosící. Zatím si moc nepřipouštím, že by nebylo…

Taky si to nepripoustim, dneska jsem vytahla kocar, letos uz podruhe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4138
16.4.13 20:59

Tak sem vcera byla ve meste a des bes co sem videla :nevim: nejaka maminka mela dite v tom nositku jak trci nohy dolu a jeste mela dite celem dopredu chudatko tam viselo, slunicko mu svitilo do oci :zed: :zed:
Nasi se ted libi v kcoare tak ji ted hodne vozim, a hlavne uz chce capat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
16.4.13 21:02

@pralalinka Že tě to tady u nás, tak překvapuje:)

edit.: Ale v NMnM je to ještě horší, vím o dvou maminkách s ergo nosítkem + občas na farmářských trzích. Snad to bude jen lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
16.4.13 21:37

Tyhle nosítka vídám v metru celkem často, chudáci děti. Bych do toho ty rodiče na chvilku pověsila… Smutné je, že to asi většinou pořizují v dobré vůli. Ale asi nejvíc mě jímá hrůza, když vidím takhle navázané dítě v šátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
16.4.13 21:45
@Jitu2 píše:
Tyhle nosítka vídám v metru celkem často, chudáci děti. Bych do toho ty rodiče na chvilku pověsila… Smutné je, že to asi většinou pořizují v dobré vůli. Ale asi nejvíc mě jímá hrůza, když vidím takhle navázané dítě v šátku.

myslím, že na chvilku by nestačilo. nedavno jsem se pověsila takle do kruhů v Sokole a bylo to žůžo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
16.4.13 21:48

@pralalinka
to u nas na vsi vidim dost casto, je mi tech deti lito, mam vzdy cukani. A nejlepsi je, kdyz se na me ty matky divaji jak na tyrana, kdyz mam mimino v satku nebo manduce. To me jednou jedna takova zastavila a pry, ze se nestydim takhle tyrat dite s tema roztazenyma nohama. :zed: :zed: :zed: No, vysvetluj takove neco. :roll: (Pokusila jsem se a stejne jsem videla, jak si za rohem tuka na hlavu, skoda meho casu.) To kdyby videla, ze ma mimino na zadku jeste latkovku, tak asi na me posle socialku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
17.4.13 07:04

@Jitu2 Já si taky myslím, že to většinou dělají v dobré víře, ale nechápu to, protože ani pro nosiče to nemůže být vůbec pohodlné. A myslím, že je to tím, že když je v novinách nějaké fotka celebrity:) s miminem, tak skoro vždy s klokankou. Takže na tom nemůže být nic špatného ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
17.4.13 08:19

My jsme byli ted na vitani obcanku a jeden tatinek tam mel holcicku takhle celem dopredu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
17.4.13 09:33

@elfans jednak ty celebrity, americké seriály a pod., a pak taky cena. Komu by se chtělo dát 3tis. za pochybný „batoh“? Když jsme kupovali manduku, tak na mě rodina koukala jak na blázna, že jsem ochotná tolik platit za kus hadru. Ještě by tak možná pochopili klasickou krosničku, ta aspoň vypadá draze…
Jsem zvědavá, co si vyslechnu na adresu nového šátku (mám půjčený nějaký noname po sestře, ale nevázalo se mi s ním moc dobře, nešel pořádně dotáhnout a uvolňoval se mi úvaz - nevím proč, a navíc se mi vůbec nehodí k oblečení). Šátek berou, jako že ok, ale k čemu potřebuju jiný, když už jeden mám, to je mimo meze chápání :)
Na štěstí manžel je chápavý a řekl, jestli ho využiju, ať si udělám radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.4.13 11:20

Ja se chlapa taky neptam, proc si jde pro dalsi pivo, kdyz ted jedno dopil. To same ocekavam na tema moje satky :mrgreen:
Mucidlo jsem ted nedavno sledovala v akci, strasna vec.
Taky omezuji ubohym detem pohybovy rozvoj latkovymi plenami. Budou holt stejne zabrzdene jako ja, ktera na nich taky vyrostla. A delam to s gustem. Takhle to mensi na sedmi mesicich jenom stoji. Nemit latkovky, tak by jiste chodila :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak