Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@mapag Klobouček a nebo sem měla takový ten svatební deštník (od známé ze salónu), jako světlé blondýnce mi to dost vyhovovalo:)
Kloboucek bych mohla najit, diky za napad.
Dalsi kram (destnik apod.) jsem sebou teda nikdy netahla, sobe nedavam ani ten kloboucek a ziju ![]()
Zrovna jsem se chtěla zeptat na to samé, co dítěti na hlavu, aby na něj nesvítilo sluníčko? To jste nosily deštník celé léto? nebo se vám osvědčil nějaký klobouček, který na hlavě držel. Taky zatim tápu, jestli v tomhle počasí je lepší šátek, nebo nosítko. Je vedro, když svítí, ale když zaleze a zafouká, tak je to taky znát. Přes manducu mám mikinu, ale vedro je mě, myslíte, že v šátku by to šlo bez mikiny? Tam je přeci jen víc schované. Někdy si řikám, zlatá zima, tam není co řešit, prostě oblíct, ale tyhle teploty ještě nemám vyzkoušené.
Kloboucek davam na zavazovani pod bradou. Mikina netreba, jednou stranou se dite hreje o mne a na druhe ma satek.
@Baaru Malá měla klobouček z Tesca a šnůrku jsem tam přišila, potom co jsme ho naháněli po ulici:)
Priznam se, ze s tim totalne bojuju…
Zatim teda des bes, jsem proste total leva a vubec mi ten satek nejde dotahnout, Carey mi dneska poslala video, kde se to lip vysvetluje, tak to vecer jeste vyzkousim. ![]()
@Anielka Neboj, to se poddá. Dívala ses na video od vonzi? Ta je má opravdu moc pěkný. A on taky šátek, jak bude čím dál víc zanošený, tak to s ním půjde líp.
@elfans Jj, jenze ona to vaze s velkym prckem, takze to mi vubec neslo… pak jsem tu nasla z ND, jak to vaze s miminkem, ale to je bez zvuku, Carey mi poslala super video, kde se prave hodne resi to dotahovani. http://www.youtube.com/watch?… to mi prislo zatim nejlepsi… to vyzkousim.
Ja mam problem s dotazenim te kapsy (hlavne toho horniho lemu), Riky mi tam vubec nedrzi rovne, proste je to malo utazene.
Měla jsem senza klobouček od fy Hugo. Měl protaženou gumičku po obvodu hlavy, takže dobře držel a nemusel se vázat. přesto měl po bocích šňůrky, což bylo fajn na nasazování na zádech a hlavně následné doštelování. aby malá spoň trovhu viděla. Nebo jsem šňůrku dala pod šátek na rameni a jistila si tím, že mi nespadne. Klobouček je bohužel na chalupě. Momentálně mám úplný blboklobouk.
V šátku je jediná chvíle, kdy si dítě nezvládne ten klobouk sundat.
Dnes se cestou z hřiště dcera zase rozložila a ječela, že chce hopí na záda. Měla smůlu, přikurtovala jsem jí do kočáru ![]()
Anielko, při dotahování horního lemu čapnu dotyčný okraj šátku a dotahuju s rukou nataženou od těla jakoby za hlavu. Minimalizují se tím třecí plochy. Přijde mi, že se to dotahuje výrazně efektivněji.
Tak my to dneska zvládli s čepkou s kšiltem a měla to jak raper, pěkně do boku ![]()
Deštník bych s sebou nosit nezvládla, tak doufám, že nakoupim nějakej suprklobouk…
A mikinu teda nenosim ani náhodou - má jen navíc fusky, jinak je oblíknutá jak doma a teplo jí je až dost…
Dnes úspěch s obyčejným šátkem uvázaným na hlavě. Samořejmě myslím na pobyt mimo šátek na nošení. Nějak se mu to nepodařilo sundat (ani ho to nerozčilovalo) narozdíl od klobouku. Že já jsem na to nepřišla u dcery! Té jsem musela dělat „živý slunečník“, všechny pokrývky hlavy odmítala.
@markos Diky, to mi moc pomohlo..
Holky, muj pokus… poradte mi, co a jak… ty vnejsi vrstvy mi prisly malo dotazene… jeste vic podsadit kolinka? Ono mi to moc u toho minimimina nejde
Nozicky venku nebo dovnitr? Videla jsem, ze to vazali i tak.
Prcek mi okamzite usnul, ale byl uplne uvareny, jak mel hlavicku ke mne.
EDIT: uz vim, co jste mysleli roztazenim hornich vrstev, tak to mam blbe ![]()