Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@ivana-domca http://www.youtube.com/watch?…
ja cvicila na panence s mekkym telem - kdybys byla z prahy tk ti ji dam
ale urcite to jde i na medvidkovi
Tak snad uz mam dokraceno, z puvodnich 5 metru sem se dostala na satek 3,4metru
a dospela sem k nazoru,,zatim,, ze na vetsi dite mi staci kratsi pevnej satek a pak az bude mrnous tak poridim na mimi elastak.
Tak to je on Easycare, už sem ho využila do obchodu. Tak snad zase budu ted víc šátkovat prototže předtím mě strašně vadili ty dlouhý metry ![]()
Batoh na zada snim taky uvažu.
@pralalinka
taky mam Easycare, je to fajn satek. Btw. pekny uvaz, jen me z uvazu na bok desne boli zada. ![]()
Holky, prosím o radu: jakou čepičku/klobouček dáváte dítkám uvázaným na zádech? Na kuklu je už horko a ta moje malá opice si začala všechno rvát z hlavy… a prosit náhodné kolemjdoucí, aby mé dcerce nainstalovali čepici zpět na hlavu se mi nechce - dnes 5× za hodinu a půl ![]()
Vysoko navázanému dítěti jsem nasazovala sama. Ale holka je opak, ta ječí jak pominutá, když jí spadne. takže obvykle ten řev přiláká minimálně 10 asistentů. ![]()
@Tuco tak paraplíčku bych se ráda vyhnula, i když nápad je to dobrý… přeci jenom s námi chodí na procházku ještě i dvouapůlletý divoch, tak mi to přijde poněkud neohrabané.
Ta představa, jak mám mrňavku na zádech v šátku, kolem pasu ledvinku s důležitým příslušenstvím, k tomu apartní paraple a jistím synáčka na prolízačkách (nebo jej naháním ujíždějícího na odrážedle) ![]()
Ale asi to přece jenom zkusím ![]()
@-PET- mě to vyhovuje…svezu se v tom s prckem…nemám ráda pokrývky hlavy a ani sluníčko pražící mi do ksichtu…:)
Ahoj
zase si jdu k vám pro radu ![]()
Chci nosit miminko v kolebce, strasne rád je na ruce v klubicku, už chceme pomalu začít chodit ven, ale koukala jsem, že těch uvazu na kolébku je několik, ještě jsem teda nezkousela žádný z těch uvazu
Můžete mi poradit, který je nejlepší, či nejlehčí? Děkuju ![]()
Zdravim mam dotaz - uz jsem se jednou ptala, ale nepamatuji si… najit to taky nemuzu… chci si koupit novy satek - barevny, vzorovany apod. a hlavne aby byl na leto. Ted mam Hoppediz a zda se mi dost silny, mala se v tom poti. Mate radu? Diky… (PS: nutne ho nepotrebuji, ale chci!
)
Podle mě, tělo na tělo prostě hřát bude, výběr šátku pomůže jen částečně. důležitější je oblečení, kdeté nasaje a odvede pot. Nejlíp merino hedvábí. Jinak asi nejvzdušnější bude nosítko. Šátky pomůžeou tenké, ale mě třeba řežou. Fajn jsou lněné, ty jsou nosné, protom len výborně větrá.