Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4022
4.6.13 10:13

@ivana-domca http://www.youtube.com/watch?…

ja cvicila na panence s mekkym telem - kdybys byla z prahy tk ti ji dam :mrgreen: ale urcite to jde i na medvidkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
11.6.13 20:33

Tak snad uz mam dokraceno, z puvodnich 5 metru sem se dostala na satek 3,4metru :lol: :lol: a dospela sem k nazoru,,zatim,, ze na vetsi dite mi staci kratsi pevnej satek a pak az bude mrnous tak poridim na mimi elastak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
12.6.13 12:54

Tak to je on Easycare, už sem ho využila do obchodu. Tak snad zase budu ted víc šátkovat prototže předtím mě strašně vadili ty dlouhý metry :oops:
Batoh na zada snim taky uvažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
12.6.13 13:59

@pralalinka
taky mam Easycare, je to fajn satek. Btw. pekny uvaz, jen me z uvazu na bok desne boli zada. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
12.6.13 14:17

Já to chtěla právě jen na kratký poponašení a to mě nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
14.6.13 14:18

Holky, prosím o radu: jakou čepičku/klobouček dáváte dítkám uvázaným na zádech? Na kuklu je už horko a ta moje malá opice si začala všechno rvát z hlavy… a prosit náhodné kolemjdoucí, aby mé dcerce nainstalovali čepici zpět na hlavu se mi nechce - dnes 5× za hodinu a půl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
14.6.13 14:29

@-PET- deštník alá slunečník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
14.6.13 15:03

Vysoko navázanému dítěti jsem nasazovala sama. Ale holka je opak, ta ječí jak pominutá, když jí spadne. takže obvykle ten řev přiláká minimálně 10 asistentů. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
14.6.13 15:06

@Tuco tak paraplíčku bych se ráda vyhnula, i když nápad je to dobrý… přeci jenom s námi chodí na procházku ještě i dvouapůlletý divoch, tak mi to přijde poněkud neohrabané.
Ta představa, jak mám mrňavku na zádech v šátku, kolem pasu ledvinku s důležitým příslušenstvím, k tomu apartní paraple a jistím synáčka na prolízačkách (nebo jej naháním ujíždějícího na odrážedle) :lol:
Ale asi to přece jenom zkusím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
14.6.13 15:11

@-PET- mam kloboucek na zavazovani z KIKu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
14.6.13 15:13

@-PET- mě to vyhovuje…svezu se v tom s prckem…nemám ráda pokrývky hlavy a ani sluníčko pražící mi do ksichtu…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
14.6.13 19:20

Ahoj :mavam: zase si jdu k vám pro radu :)
Chci nosit miminko v kolebce, strasne rád je na ruce v klubicku, už chceme pomalu začít chodit ven, ale koukala jsem, že těch uvazu na kolébku je několik, ještě jsem teda nezkousela žádný z těch uvazu :oops: Můžete mi poradit, který je nejlepší, či nejlehčí? Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.13 20:24

Zdravim mam dotaz - uz jsem se jednou ptala, ale nepamatuji si… najit to taky nemuzu… chci si koupit novy satek - barevny, vzorovany apod. a hlavne aby byl na leto. Ted mam Hoppediz a zda se mi dost silny, mala se v tom poti. Mate radu? Diky… (PS: nutne ho nepotrebuji, ale chci! :nevim: :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
14.6.13 20:30

Podle mě, tělo na tělo prostě hřát bude, výběr šátku pomůže jen částečně. důležitější je oblečení, kdeté nasaje a odvede pot. Nejlíp merino hedvábí. Jinak asi nejvzdušnější bude nosítko. Šátky pomůžeou tenké, ale mě třeba řežou. Fajn jsou lněné, ty jsou nosné, protom len výborně větrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
14.6.13 20:49

Kolíbku jsem vázala jen ve dvojitém kříži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí