Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@Jitu2 píše:
@Lama Lama a kotníky má u sebe nebo od sebe?
na té vlevo skoro u sebe, to je jako novoš. no a pak je postupně dáváš cí od sebe, až je jednoho dne bude mít normálně okolo tebe.
@Lama Lama díky moc. Tak jsem to snad měla včera správně. Jak jsem Vojtu nosila na vertikál až od 3m, tak tohle vůbec neumím. Pořád mi přišlo, že ji musím trápit
Ahoj holky, hlásím se po odmlce, nemohla jsem vázat, musela jsem záda šetřit, ve spánku se mi blokuje kříž, ted to prestalo, tak dávám fotku, tam kde mám ukazovacek, tak tam končí kolinko, víc se mi podsadit zadecek nedaří ![]()
Tak já jsem zatím vertikál nechala plavat a trénujem kolíbky. Dotáhnout to jde hezky (to bylo dřív evidentně blbým šátkem, tenhle se dotahuje krásně). Akorát mi nejde hezky napolohovat hlavička. Vážu to podle Def, všechno jde dobře až na ten poslední krok. Při polohování se jí hnou ramínka ode mě a hlavička je pak šejdrem. To mě zatím nejde nějak udržet
Ale jinak mi to přijde o 100% lepší než s Vojtou. Nikdy bych neřekla, že je takový rozdíl v šátcích…
Ten starý noname jakoby drhnul, takže nešel dobře dotahovat, a přitom uzel povoloval…
@Jitu2 já kolébku vzdala, ta mi fakt nešla, ale našemu rarachovi už budou 3. měsíce ![]()
@Brunifid děkuju
Už jsem si připadala fakt levá
přitom jsem manuálně zručná
Ale trvalo mi to skoro 10. minut, než jsem všude všechno srovnala a dotahla ![]()
@Jitu2 Můžeš zkusit kolíbku vypodložit složeným ručníkem, docela do pomáhá u těch pidimimin:)
Ahoj holky, tak šátkujeme, Vojta je tak venku spokojený, ale neusne v něm.. Jsem si ho naučila koukat okolo a venku je toho tolik zajímavého
Ale dělá mi trošku starosti že hlavičku sice drží, ale ještě to není ono, nemůžu se predklonit, musím mu ji jednou rukou držet, aby ji nezaklonil dozadu.. Nesnese šátek přes hlavičku, nemá rád ani cepicky, nemám šanci mu dát kapsu ani po ouska, buď mu zklouzne z hlavicky nebo se začne šíleně vztekat, nějaké priplacnuti hlavičky na můj hrudnik neexistuje to řve, jak kdyby ho na nože brali.. Musím vydržet a tu hlavičku mu jistit dál, nebo existuje nějaký trik jako třeba složený malinký rucnicek za krk? ![]()
@ivana-domca http://vbavlnce.blogspot.cz/…i-finty.html co tohle? je to dolni obrazek.
Ahoj, holky, fleecove mikiny od AW jsou spis vetsi nebo mensi? Nemuzu se rozhodnout mezi Mkem a Lkem. Díky!
Nové velikosti odpovídají. Ty z roku 2011 (nevypasované) byly hodně velké.
Prosim nemate nekdo na odkaz na navod uvazu konik a krosnicka (ale s kratkym satkem - 3m?) http://www.vatanai.cz/konik.htm? resp. jakekoli uvazy s kratkym satkem…dekuji