Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3339
3.9.13 09:57

@Lama Lama a kotníky má u sebe nebo od sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
3.9.13 10:21
@Jitu2 píše:
@Lama Lama a kotníky má u sebe nebo od sebe?

na té vlevo skoro u sebe, to je jako novoš. no a pak je postupně dáváš cí od sebe, až je jednoho dne bude mít normálně okolo tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
3.9.13 13:38

@Lama Lama díky moc. Tak jsem to snad měla včera správně. Jak jsem Vojtu nosila na vertikál až od 3m, tak tohle vůbec neumím. Pořád mi přišlo, že ji musím trápit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.9.13 18:04

Ahoj holky, hlásím se po odmlce, nemohla jsem vázat, musela jsem záda šetřit, ve spánku se mi blokuje kříž, ted to prestalo, tak dávám fotku, tam kde mám ukazovacek, tak tam končí kolinko, víc se mi podsadit zadecek nedaří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.9.13 18:58

Mi to prijde v poho.

• Citovat
  • Upravit
3339
5.9.13 21:45

Tak já jsem zatím vertikál nechala plavat a trénujem kolíbky. Dotáhnout to jde hezky (to bylo dřív evidentně blbým šátkem, tenhle se dotahuje krásně). Akorát mi nejde hezky napolohovat hlavička. Vážu to podle Def, všechno jde dobře až na ten poslední krok. Při polohování se jí hnou ramínka ode mě a hlavička je pak šejdrem. To mě zatím nejde nějak udržet :? Ale jinak mi to přijde o 100% lepší než s Vojtou. Nikdy bych neřekla, že je takový rozdíl v šátcích…
Ten starý noname jakoby drhnul, takže nešel dobře dotahovat, a přitom uzel povoloval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.9.13 21:56

@Jitu2 já kolébku vzdala, ta mi fakt nešla, ale našemu rarachovi už budou 3. měsíce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.9.13 22:00

@Brunifid děkuju :hug: Už jsem si připadala fakt levá :zed: přitom jsem manuálně zručná :nevim: Ale trvalo mi to skoro 10. minut, než jsem všude všechno srovnala a dotahla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
6.9.13 08:03

@Jitu2 Můžeš zkusit kolíbku vypodložit složeným ručníkem, docela do pomáhá u těch pidimimin:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
14.9.13 17:29

Ahoj holky, tak šátkujeme, Vojta je tak venku spokojený, ale neusne v něm.. Jsem si ho naučila koukat okolo a venku je toho tolik zajímavého :roll: Ale dělá mi trošku starosti že hlavičku sice drží, ale ještě to není ono, nemůžu se predklonit, musím mu ji jednou rukou držet, aby ji nezaklonil dozadu.. Nesnese šátek přes hlavičku, nemá rád ani cepicky, nemám šanci mu dát kapsu ani po ouska, buď mu zklouzne z hlavicky nebo se začne šíleně vztekat, nějaké priplacnuti hlavičky na můj hrudnik neexistuje to řve, jak kdyby ho na nože brali.. Musím vydržet a tu hlavičku mu jistit dál, nebo existuje nějaký trik jako třeba složený malinký rucnicek za krk? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.9.13 18:17
  • Citovat
  • Upravit
47759
14.9.13 20:53

@Anielka to je super :palec: Hned jak půjdeme ven, tak to vyzkouším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.9.13 19:39

Ahoj, holky, fleecove mikiny od AW jsou spis vetsi nebo mensi? Nemuzu se rozhodnout mezi Mkem a Lkem. Díky!

• Citovat
  • Upravit
5883
18.9.13 19:42

Nové velikosti odpovídají. Ty z roku 2011 (nevypasované) byly hodně velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
24.9.13 23:06

Prosim nemate nekdo na odkaz na navod uvazu konik a krosnicka (ale s kratkym satkem - 3m?) http://www.vatanai.cz/konik.htm? resp. jakekoli uvazy s kratkym satkem…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí