Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@Olion Nám taky bohatě stačí 4.6m mě i manželovi a já teda vážu na záda s 12ti kilovým i dvojitý hamlok a dá nám to v klidu…
@Olion Já mám přes prsa o něco málo míň asi, ale zase tako o moc míň taky ne a ten 4.6 i teď na 16ti měsíčního na dvojitý hamlok stačí…
@Olion píše:
A uvážu do něj 14kg velkou dceru a ještě máme rezervu. No dvoujtého Hankoka nebo jak se to jmenuje bych asi nedala ani s 5,2m delší už jsem ani neviděla.
Co za úvaz vážeš?
@Kaculela Tak problém bude v tom že mi nejde pořádně uvázat. Malá je hrozně živá. ![]()
@Olion To máme stejné, vážu kolikrát na několikrát pže mi v tom skáče podsazení zadečku dělám na čtyřikrát
Náš malej je totální hyperaktiv
Ale když se mi náhodou podaří uvázat hamlok tak mi příjde o dost pohodlnější na rozložení váhy než třeba batoh…
Ahaa takze velikost…no tak konfekcni 38/40 a bezne sem mela pres prsa neco pres devadesat…ted co kojim tak to bude spis ta stovka
A pritel je hubenour, ale zas vysokej, takze tech 4,6 by mohlo stacit? A pevny teda. Kouknu na ty znacky co ste zminily a uvidim. I podle ceny teda.
A s tim krouzkem…to je asi potreba na nektery z tech uvazu? Nebo potrebuju to vubec?
Ty jo a ty uvazy ste se naucily samodomo nebo mate nejakej kurz? Premyslim abych ty nasi cacorce neublizila
Budu satek zatim pouzivat doma nez to zautomatizujem, navic kocar nastesti zatim toleruje a viditelne si to uziva… Tak tam nebude nonstop, ale stejne
@MiaD Já myslím že to ti určo bude 4,6 stačit i manžovi
Já jsem byla na kurzu vázání šátku tady u nás v jednom klubíku a to mi dalo fakt hodně! Jsem ráda že jsem tam byla a když jsme měli pořádně nacvičený jeden úvaz tak jsme začali rozšiřovat repertoar hlavně podle videonávodů na youtube a potom podle knížky úvazů co jsme dostali jako prospekt k šátku ![]()
@Kaculela No mě se jí ještě ani jednou nepovedlo uvázat na záda. Po asi 20 neúspěšných pokusech v průběhu šátkování jsem se na to vybodla. Jediný co opravdu zvládám je kříž s kapsou vevnitř.
Je pravda že mě takovéhle zkoušky vždycky napadli když chlap byl v práci.
@Kaculela ja si prave rikam, ze by kurz byl asi dobra vec ale popravde nevim jak to zvladnout s prckem…zatim nema temer zadnej rezim, tak se mi tezko podnika cokoli, co ji nemuzu prizpusobit…vim, kdy jde spat a kdy vstava, ale pres den je nevyzpytatelna
Zaroven bych chtela prave umet aspon jeden uvaz poradne a videt, jak v tom mala vzorove vypada… No zkusim to nejak vymyslet ![]()
Dekuju!
Taky me vubec nenapadlo zohlednovat leto/zima pri noseni…nam by se teda hodil nejvic nejakej lehci satek, ze? Ted na jaro, leto a podzim…buh vi co bude pristi zimu ![]()
@MiaD Já mám jeden, v létě má malá třeba jen body a ponožky. Samozřejmně když byla miminko. V zimně jsem jí dala normálně do kombinézy.
@MiaD Co se týká režimu. Tak pokud to dáváš tak můžeš kojit přímo na kurzu. Jako spící jí také můžeš vázat. Mě paní v prodejně ukazovala úvazy a malá u toho prostě poklidně chrněla.
@MiaD Urcite pevny.. spis nez vyska bych resila velikost, ja jsem treba objemna pres hrudnik, mam 174 cm a velikost 38/40 a 4,6 je akorat, rezervu mam, DH s nim v pohode navazu.