Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2693
28.2.14 11:57

@Terem Ne ne, napsala přesně VYnošený. Tak nevím jestli ho mám rozstříhat na čtverečky, a používat jako utěrky. jako už nepoužitelný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
28.2.14 12:01

Měla jsem šátek o půl metru delší už z továrny. vůbec většina šátků mi přišla delší už jako nových.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
1.3.14 14:25

Ahoj dámy. Chci si koupit nový šátek. Mám velikost 42-44 a 170cm. Bude mi stačit 4,6m nebo mám radši hledat šátek přes 5m? Všude v e-shopech se baví spíš o výšce a píšou, že ten kratší je do velikosti 38 a pro „velké“ lidi se má brát ten větší, tak nevím, co si o tom mám myslet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
1.3.14 16:56

@Faya Mám velikost 50 a 4,6m stačilo. Dceru jsem nosila do 11kg. A stále jsem měla rezervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
1.3.14 17:33

@Olion díky, tak já koupím ten 4,6. Našla jsem hezký hoppediz, tak se mi s ním bude šátkovat dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
1.3.14 18:00

@Faya dívala jsem se že je to elastický šátek. Pak by 4,6m mělo určitě stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
1.3.14 18:15

@Olion no počkat… já myslela, že tohle je tkaný, ne elastický.. tak to jsem koupila asi blbě. :zed: :zed: chtěla jsem pevný, aby se mi to nevytahávalo a hezky mi v tom ten můj bůček držel… já hlava skopová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
1.3.14 18:20

@Faya Jéé neděs se, oni ho prodávají jak elastický tak pevný. Já jen rozklikla první odkaz který byl na elastický. Tak se omlouvám a snad sem tě moc nevyděsila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
1.3.14 18:25

@Olion No hned jsem začala klikat jak zběsilá a hodně mi zatrnulo :roll:, ale je to tenhle tak by to snad mělo být OK. syn měl totiž už ve 4 měsících 8 kg, takže elastický šátek není pro nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
1.3.14 18:31

@Faya http://www. isatky. cz/noseni-deti/elasticky-satek-hoppediz-aubergine
Tenhle odkaz na mě vyskočil jako první, no a lenost zvítězila a už jsem dál nehledala.
Dcera měla téměř 7 kilo. A šátek jsme nejvíce užili na návštěvy k babičce. Podkrovní byt bez výtahu. No zvykla jsem si že jsem matka tyranka, co svého broučka tahá v kusu hadru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
1.3.14 19:02

@Olion No moje matka na to má taky spoustu různých pojmenování. Tuhle jsem jí syna vytáhla ze šátku a nechala jsem si ho zamotaný na sobě. Tak se mi strašně vysmála, jaký mám módní doplněk. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
1.3.14 19:14

@Faya 4.6 ti bude stacit urcite, taky mam 42-44, kupovala jsem 4,9, ze nosil i manzel, ten ho ma akorat, ja mam jeste velkou rezervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
11.3.14 19:41

Ahoj holky, urcite mi poradite. Akutne shanim satek pro mesicni mimco (ale chci nosit v satku dyl, takze tusim, ze radsi pevnej nez elastickej). Pro pomerne vysoky lidi (180 a 196cm). A bazar by byl znacka ideal pro pripad, ze nektera prodavate :). Nemate tip jakou znacku a jakou dylku shanet? A co znamena s krouzkem a bez krouzku?
Dik moc, mame extra kontaktni ditko a nenechalo me ani umyt nadobi dyl nez je zdravo, tak by se mi sikly volny ruce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
11.3.14 19:54

@MiaD Volila bych pevný šátek… Já osobně mám zkušenost s natibaby norm. bavlna a šátkovala jsem od 9ti dnů a šátkuji až do teď 16 měsíců a jsem max spokojena! :) Kamarádka je zase dost spokojená s Indickým šátkem, ten je lehčí a tenčí tudíž s ním šátkovali hodně i v létě, já jsem sice s nosností a tím že jde hezky dotáhnout s Nati spokojená, ale na léto to nebylo, to jsem pak pořídila ergonomické nosítko přes léto… Tolik moje zkušenost s jinými šátky zkušenosti nemám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
11.3.14 20:28

@MiaD Já mám 170cm ale asi u mě vede kolik vážím, koupila jsem si 4,6m. Ve finále je 5m dlouhý. A uvážu do něj 14kg velkou dceru a ještě máme rezervu. No dvoujtého Hankoka nebo jak se to jmenuje bych asi nedala ani s 5,2m delší už jsem ani neviděla.
Kupovala jsem šátek německé značky Storchenwiege. Ani nevím jak se to vyslovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí