Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
11.3.14 21:54

Od kud jsi? Nejsnazsi je najit nejakou nosnici v okoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.3.14 22:07

@MiaD Ja mam pres prsa hodne pres sto a navazu v pohode s 4,6 11kg prcka.

• Citovat
  • Upravit
207
12.3.14 00:46

@Anielka tak to je super… To pujdu do 4,6. Dik :kytka:

@Lama Lama nosnice? To je dobry oznaceni, to se mi libi :mrgreen: Sem z Prahy a jedina nosnice, kterou znam ma satek usity od svoji maminky (sice svadleny ale nosiciho laika), a nosila s nim jak ona 160cm a 50kilo i s posteli, tak jeji dvoumetrovy narachnuty muz. Tak si nejsem jista jestli je to vonco…
Mozna na nejake te prodejne? Brana k detem? Nevim jestli tam maj satky…
@Olion No s kojenim se moje prsa stala verejnou zalezitosti a tak akorat mimincim zajmem, takze kojeni na prodejne nejspis neni problem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
12.3.14 00:49

@MiaD v bráne k dětem šátky mají ted jsem koukala na jejich webovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.3.14 04:03

@Olion diky :palec: nasla sem este „dite v satku“ to je k nam bliz. Ve ctvtrtek je tam zrovna kurz a my akorat jdem do poradny :zed: No zkusim vydyndat aspon zakladni rady mimo kurz a ten si pak pripadne doplnim… Snad me neposlou k sipku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
12.3.14 06:09

@MiaD Pokud nemáte mít očkování tak bych to zkusila u doktorky přesunout na jiný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.3.14 07:09

@Olion to bohuzel nejde…Sice nejdem ockovat ale mala mela zakrok na neurochirurgii a ja chci, aby ji pan doktor zkontroloval jak se to vyviji. Ale to nejak dopadne, sme lidi, tak snad se s satkarkou nejak dohodnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
12.3.14 09:13

@MiaD aha já myslela že jdete klasicky na poradnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.3.14 12:32

@Olion no ono jako jo a ja sem asi prehnane uzkostliva.Ale mala mela odsavanej kefalhematom jako hrom a ja nedokazu posoudit jestli se ji to znova neplni. Tak chci, aby to zkouknul aspon obvodak :) Na kurz pujde muz a ja s malou tam pak dojdem na zkouknuti a korekci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
12.3.14 12:34

MiaD, to máš výhodu, v Praze je spousta šátkařek. Dítě v šátku je dobrá prodejna, šátek je nicméně dobré neuspěchat a dobře vyzkoušet. Pokud bys chtěla osobní kontakt případně šátky z druhé ruky nebo na půjčení, stačí sem napsat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.3.14 12:59

@Terem no ja nad pujcenim premyslela, pac uz sme takhle koupili hojdavak…pry jakej je to vynalez a vsechny decka to zboznujou a chrni v tom jak andilci. No nase cacorka v tom usnula mozna dvakrat a este jen na chvilku…Tak aby to se satkem nebylo stejny.Ale asi na to uz dost specham, pac zacinam mit ruce jak orangutan a to pujceni nebo druhou ruku nejspis nedokazu tak rychle zorganizovat, tak aspon ty rady a kontakty…ja vam nevim, zacinam byt bezradna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.3.14 13:06

@MiaD Mam na prodej bavlneny didymos, je teda takovy nosnejsi (silnejsi), ale svetle modry, tak nevim, jestli ho budes chtit pro holcicku.. Kdyztak mi napis SZ, jestli chces… :-)

• Citovat
  • Upravit
agy
15466
12.3.14 13:59

@MiaD tady v bazarku, na nisenideti ci mmb je sposta satku z druhe ruky, urcite lepsi vyber, nez nekde na prodejne ;) Nekupuj nejaky no-name, ale osvedcenou znacku (natibaby, storchenweige, ellevil, didymos, girasol, hoppediz,..). Hlavne pro zacatecnika je satek z druhe ruky lepsi - je uz zanoseny, mekci, poddajnejsi. Psala jsi, jak stare mas ditko? Kdz neni na satek zvykla, muze zpocatku protestovat, hlavne u navazovani, ale kdyz vyrazis na prochazku, jiste se uklidni. Necekala bych od toho zazraky, ale rozhodne je satkovani bezva pro obe strany ;)
Dej si randa s mistnima satkarkama prazackama a vsadim se, ze z rande budes tlacit prazdny kocar ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.3.14 16:54

@agy no to by bylo bezva :) Tak ja prohlidnu vsechny mozny bazarovy zdroje ;) Jen nevim kde potkat ty prazsky nosnice co mi venujou cas a nauci me udelat uzel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
12.3.14 19:29

Pražské nosnice sem pravidelně přispívají. Uvidíš, jak dopadneš na kurzu. Pak napiš, odkud přesně z Prahy jsi, určitě se ti někdo ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí