Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Agy, už jsem zažila, že mi jedna žena volala že jí dítě u počítače málem vypadlo z kolíbky. Vázala nějakou jednoduchou. přišlo mi to tragické.
Taky myslím, že namačkaná být musí. Když se předkloníš, odlepí se ti dítě v úvaze od těla? Nemělo by. Mě to přijde spíš volnější (podle té druhé fotky oblast u hlavičky).
@markos děkuju za názor. Ono jde o to, že u té hlavičky mám prostě moc látky, překrývalo jí to obličejík, když jsem to utáhla víc. A nějak jsem nemohla přijít na to jak tu přebytečnou látku dostat pryč ![]()
Když jsem se předklonila tak se skoro ani nehnula a pořád jsem jí měla u těla. Jen jsem se spíš bála aby nebyla nějak zmačknutá moc
Markos, z jednoduche kolibky nebo kolibky v rs mam pocit, ze se musi pridrzovat rukou, ale v DK nebo KsK by me vypadnuti vubec nenapadlo ![]()
Ženy, jak vás tu tak čtu, tak si říkám, jestli nemám ještě do léta sehnat někde kočárek ![]()
Holky, jak oblíkáte ted mimča do šátku? malý má 3měsíce, nosíme většinou dvojitý kříž a mám černou flesovou nosící mikinu. Dost v tom tápu, co na něj… ![]()
Ted to je orisek ne jen dosatku. rano je to na zimni bundu a odpo na triko. oblikla 1bych to co sobe a priteplila nohy o jednu vrstvu
@admenL píše:
Holky, jak oblíkáte ted mimča do šátku? malý má 3měsíce, nosíme většinou dvojitý kříž a mám černou flesovou nosící mikinu. Dost v tom tápu, co na něj…
ráno mám přes něj flísovou vestu a softshellku, když je 0,včera odpo bylo 17C, tak měl vlněné triko a šátek, přes to nic, já byla jen v triku.
edit: na nohách tedy měl vlněné fusky
@agy píše:
ráno mám přes něj flísovou vestu a softshellku, když je 0,včera odpo bylo 17C, tak měl vlněné triko a šátek, přes to nic, já byla jen v triku.
edit: na nohách tedy měl vlněné fusky
jsem si řikala co je to tu v diskuzi za nováčka. a on jen tématický avatar. tě nahlásím pro čassté změny avatar.
je to proti pravidlům. ![]()
To se nesmí? Já myslela, že se nesmí měnit nicky, teda často měnit
Tož jdi do toho a nahlaš mě, aspoň jednou pořádně uklidím bez oťukávání počítače ![]()
@agy píše:
To se nesmí? Já myslela, že se nesmí měnit nicky, teda často měnitTož jdi do toho a nahlaš mě, aspoň jednou pořádně uklidím bez oťukávání počítače
jo, je to nový pravidlo, asi měsíc dva. aby jsi nemátla ostatní uživatele.
@Lama Lama píše:
jo, je to nový pravidlo, asi měsíc dva. aby jsi nemátla ostatní uživatele.
tímto se všem zmateným omlouvám
![]()
Tak hlasim, ze sme vcera dorazili k satkovaci pani, lehce nas zaucila primo s malou a my pak satek rovnou koupili (omlouvam se, ze nevyuziju nabidek z druhe ruky) byla to dobra nabidka a krasna barva od firmy Hoppediz. Zatim sem nadsena. Vyzkouseli sme ho hned vecer, najedla sem se jako clovek a umyla nadobi a mlada pritom chrnela…proste win win situace. V noci sem uspavala a za dve minuty klid…jen teda vymotat se ve tri rano ze satku se spicim miminem a neprobudit, byl orech. Jonka zustala spat na me ale to se stejne obycejne stava, takze zadna novota ![]()
No a dneska? Mame vyzehleno, uvareno, umyto, zalito a pere se pracka…parada mit zase volny ruce
moc vam vsem dekuju za rady! ![]()
@MiaD píše:šmarja, tady je to samá šůrující nosnice.
Tak hlasim, ze sme vcera dorazili k satkovaci pani, lehce nas zaucila primo s malou a my pak satek rovnou koupili (omlouvam se, ze nevyuziju nabidek z druhe ruky) byla to dobra nabidka a krasna barva od firmy Hoppediz. Zatim sem nadsena. Vyzkouseli sme ho hned vecer, najedla sem se jako clovek a umyla nadobi a mlada pritom chrnela…proste win win situace. V noci sem uspavala a za dve minuty klid…jen teda vymotat se ve tri rano ze satku se spicim miminem a neprobudit, byl orech. Jonka zustala spat na me ale to se stejne obycejne stava, takze zadna novota
No a dneska? Mame vyzehleno, uvareno, umyto, zalito a pere se pracka…parada mit zase volny rucemoc vam vsem dekuju za rady!
@Lama Lama ja se ti i na to zehleni tesila…to je hruza, asi vykojenej mozek ![]()