Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
13.9.14 21:12

Ahoj, vetřu se s dotazem - mám 2m mimino a zítra jedem na hradní prohlídku pro děti se starší dcerkou. Mimino musím vzít do šátku, protože hrad jaksi není bezbarierový :lol:. Nevím, jak mimino do šátku obléct. Ven v kočárku jezdí teď v bodynu, dupačkách, flísovém overálku a letním spacím pytli od emitexu. Mám mu do šátku nechat ten overálek, nebo jen bodyno a dupačky? Aby mi tam neječelo hystericky zimou nebo vedrem :think: :?:. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.9.14 21:45

@spiritt s RS kroužkem ano… Bud se podívej k vonzino nebo wrap you in love ( jsem na mobilu, tak nemuzu házet linky, ale vygooglis)

• Citovat
  • Upravit
2760
13.9.14 22:45

@Genovesa jA ted davam jednu vrstvu, a vetsinou nosim svetr, bundu..co se dá zapnout kolem miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.9.14 22:46

@spiritt on by i prosel, od ledna jsem sama.. Ale ja si to rozmyslela =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.9.14 06:15

@verrru Jsem si říkala, že budou stačit dupačky (mám teplejší fleecové) a bodyno. A že si vezmu takovou nic moc starou fleecovou mikinu, do které dám i mimino. Moc parády v ní nenadělám, ale tak co už :lol:. Děkuju :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
14.9.14 09:56

@Tamtama Aha :(…A já teda pod nátlakem vyhověla příteli, ale kdyby bylo na mě, vybrala bych něco jinýho. Ale tak teď už je vybráno, takže to tak asi mělo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
18.9.14 16:08

Ahojte, nechci prznit diskusi, tímto se omlouvám, jen jsem vám chtěla napsat, že já už mám odnošeno a tak, pokud by někdo měl zájem o ochrannou teplou kapsu na zimu, může nakouknout do mých inzerátů. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
18.9.14 22:23

@March7 kdepak najdu tvoji inzerci?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
18.9.14 22:30

@šárka89 Pod mou fotkou u příspěvku je napsán počet příspěvků a pod tím inzerce :) Na to klikni a mělo by se ti to rozbalit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
20.10.14 20:56

Ahojda nosnice :mrgreen: :mavam: Chci se poradit s vámi co jste nosili nebo nosíte v kolíbce. Malému se zatím v šátku moc nelíbilo, měl hrozné koliky a celodenní řevy, takže jsme hodně pevně zavinovali a drndali na míči a tak šátek nezabíral. Teď už sem tam nosíme, ale vertikal se mu moc nelíbil, tak jsem zkusila kolíbku a má to úspěch. Jsou mu sice už čtyři měsíce, ale je drobnější. S kolíbkou nemám zkušenosti s prvním jsme vázali vertikal hned a v kolíbce se mu naopak nelíbilo. Zatím jsme vázali kolíbku s v kříži s kapsou uvnitř, ale příjde mi že se mu trochu vychyluje osa páteře a že má dost zalomenou hlavičku a ramínko co má natisklé ke mě že je výš než to co je zvenčí. Vázala jsem zatím jen dvakrát kolíbku, ale vždy se mu to moc líbilo, krásně a klidně spinkal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
20.10.14 22:28

@Kaculela ony se ty kolebky uz moc nedoporucuji a ve ctyrech mesicich je na to fakt velkej. Co se mu nelibi, ze nevidi? Zkousela jsi nejaky uvaz na bok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.14 09:03

Trochu obnovím diskuzi - jaké máte zkušenosti s nesením dvouletého a staršího batolete na zádech? V jakém úvazu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24118
17.11.14 09:09

@neschopná mamka,
dceru jsem vyjímečně nesla ještě ve 2,5 letech, v úvazu batoh. Bylo to v okamžiku, kdy jsme byly na celý den venku a ona to nezvládala, syna jsem měla v kočáře. Syna jsem občasně nosila už jen do roka a půl. Nebavilo mě pořád šátek zavazovat a rozvazovat a skoro po každém použití byl na praní. Tak jsem pro něj koupila nosítko skaldino a používám ho občas i pro 4-letou dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
17.11.14 09:49
@neschopná mamka píše:
Trochu obnovím diskuzi - jaké máte zkušenosti s nesením dvouletého a staršího batolete na zádech? V jakém úvazu?

Ja nosim jedine v double hammoku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.14 10:28

@Lama Lama a může v tom spát? Na zádechv KIBIm mi usne, ale nevím, jestli usne i DH - resp. dá se tam některým z pruhů jistit hlava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí