Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Ahoj, vetřu se s dotazem - mám 2m mimino a zítra jedem na hradní prohlídku pro děti se starší dcerkou. Mimino musím vzít do šátku, protože hrad jaksi není bezbarierový
. Nevím, jak mimino do šátku obléct. Ven v kočárku jezdí teď v bodynu, dupačkách, flísovém overálku a letním spacím pytli od emitexu. Mám mu do šátku nechat ten overálek, nebo jen bodyno a dupačky? Aby mi tam neječelo hystericky zimou nebo vedrem
. Díky.
@spiritt s RS kroužkem ano… Bud se podívej k vonzino nebo wrap you in love ( jsem na mobilu, tak nemuzu házet linky, ale vygooglis)
@Genovesa jA ted davam jednu vrstvu, a vetsinou nosim svetr, bundu..co se dá zapnout kolem miminka
@spiritt on by i prosel, od ledna jsem sama.. Ale ja si to rozmyslela =)
@verrru Jsem si říkala, že budou stačit dupačky (mám teplejší fleecové) a bodyno. A že si vezmu takovou nic moc starou fleecovou mikinu, do které dám i mimino. Moc parády v ní nenadělám, ale tak co už
. Děkuju
.
@Tamtama Aha
…A já teda pod nátlakem vyhověla příteli, ale kdyby bylo na mě, vybrala bych něco jinýho. Ale tak teď už je vybráno, takže to tak asi mělo být…
Ahojte, nechci prznit diskusi, tímto se omlouvám, jen jsem vám chtěla napsat, že já už mám odnošeno a tak, pokud by někdo měl zájem o ochrannou teplou kapsu na zimu, může nakouknout do mých inzerátů. ![]()
@šárka89 Pod mou fotkou u příspěvku je napsán počet příspěvků a pod tím inzerce
Na to klikni a mělo by se ti to rozbalit ![]()
Ahojda nosnice
Chci se poradit s vámi co jste nosili nebo nosíte v kolíbce. Malému se zatím v šátku moc nelíbilo, měl hrozné koliky a celodenní řevy, takže jsme hodně pevně zavinovali a drndali na míči a tak šátek nezabíral. Teď už sem tam nosíme, ale vertikal se mu moc nelíbil, tak jsem zkusila kolíbku a má to úspěch. Jsou mu sice už čtyři měsíce, ale je drobnější. S kolíbkou nemám zkušenosti s prvním jsme vázali vertikal hned a v kolíbce se mu naopak nelíbilo. Zatím jsme vázali kolíbku s v kříži s kapsou uvnitř, ale příjde mi že se mu trochu vychyluje osa páteře a že má dost zalomenou hlavičku a ramínko co má natisklé ke mě že je výš než to co je zvenčí. Vázala jsem zatím jen dvakrát kolíbku, ale vždy se mu to moc líbilo, krásně a klidně spinkal…
@Kaculela ony se ty kolebky uz moc nedoporucuji a ve ctyrech mesicich je na to fakt velkej. Co se mu nelibi, ze nevidi? Zkousela jsi nejaky uvaz na bok?
Trochu obnovím diskuzi - jaké máte zkušenosti s nesením dvouletého a staršího batolete na zádech? V jakém úvazu?
@neschopná mamka,
dceru jsem vyjímečně nesla ještě ve 2,5 letech, v úvazu batoh. Bylo to v okamžiku, kdy jsme byly na celý den venku a ona to nezvládala, syna jsem měla v kočáře. Syna jsem občasně nosila už jen do roka a půl. Nebavilo mě pořád šátek zavazovat a rozvazovat a skoro po každém použití byl na praní. Tak jsem pro něj koupila nosítko skaldino a používám ho občas i pro 4-letou dceru.
@neschopná mamka píše:
Trochu obnovím diskuzi - jaké máte zkušenosti s nesením dvouletého a staršího batolete na zádech? V jakém úvazu?
Ja nosim jedine v double hammoku
@Lama Lama a může v tom spát? Na zádechv KIBIm mi usne, ale nevím, jestli usne i DH - resp. dá se tam některým z pruhů jistit hlava?