Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
21.11.14 22:30
@Lama Lama píše:
taky mi to přijde. já na druhé dokonce elasták pořídila a nenosila ho skoro vůbec. u těžkého dítěte to není ani na měsíce, spíš na pár týdnů.

Tak moby není zas tak pružný, malá má téměř 5m a přes 6 kg a zatím v pohodě :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.11.14 22:41
@Genovesa píše:
Já mám i manducu, pak budu nosit v ní. Na vyzvedávání starší ze školky, kam musím autem, je pevný šátek nepoužitelný. I soukání do Mobyho mě zdržovalo. Nebo Moby prodám a koupím pak pevný.

Plno holek jen satkuje a nositko nepouzivaji.. na vetsi deti (ktere drzi dobre hlavicku) je dobry dvojity kriz, taky mas navazano, jen tam prcka strcis a pak vyndas.

• Citovat
  • Upravit
81477
21.11.14 22:51
@Genovesa píše:
Tak moby není zas tak pružný, malá má téměř 5m a přes 6 kg a zatím v pohodě :palec:.

no jo, jenže mě dítě vážilo 6 kilo tak ve 2,5 měsících. A pak to šlo s elastikem totál do kopru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
22.11.14 17:13

@tvetinka na fb i v bazarku na nosenideti, na mmb i tady v bazarku je prehlsel kvalitnich satku :nevim: Trh je prehlceny satku z druhe ruky, co konkretne hledas, ze si nemuzes vybrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
22.11.14 17:24

@agy chtela bych aby byl na cele satkovaci obdobi pro miminko i batole a nestal nekolik tisic, ted premyslim nad little frog agate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
22.11.14 21:04

Little frog na tezke deti uz moc neni. Jsi v te skupine na fb? Polovina tech satku v prodejnim albu je vhodna na cele satkove obdobi.. Minuly tyden jsem tam koukala a co si vzpomenu, byly tam treba - Storch leo, Storch anna, jeste nejaky Storch, Hoppediz La paz, par Girasolu, nejaky neobulle.To jsou universalni satky okolo patnacti stovek a zarucena kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
22.11.14 22:18

@agy tak nakonec jsem se definitivne rozhodla pro neobulle, tak doufam ue to nebude chyba :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
22.11.14 23:01

Neobulle jsou uzasne satky! Bezva vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
23.11.14 18:27

@tvetinka Neobulle jsou fajn, budeš spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
23.11.14 18:34

Snad ano, hlavne jestli se naucim to vazani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.14 11:21

Mela bych na vas dotaz neboespis prosbu o vas nazor.kdyz se mi narodilo miminko tak bylo hned umistene do inkubatoru a nemohla jsem si ho tri dny ani pochovat, ted mu je sest tydnu a porad k sobe nemame takovy vztah jaky by jsme meli mit, miminko vubec nevyhledava moji pritomnost pochovat chce jen zridka. Myslite ze kdybychom zacali s satkovanim ze se tim nas vztah muze zlepsit?

• Citovat
  • Upravit
23033
26.11.14 13:09

Urcite vrele satkovani doporucuju. Uvidite ze si k sobe vybudujete vztah chce to cas… :mavam: drzte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
12.12.14 15:21

Zkušené nosnice poraďte! Chci druhý šátek na nošení doma, něco tenčího lehčího co se bude pěkně lehce dotahovat. Máme nati 100% bavlna nosím v něm už druhé dítko a i když je zanošený, tak mi příjde takový pořád tužší než bych si představovala a malý je teď nějaký rozmrzelý tak doma tak třikrát denně vážu a v nati je nám pod třemi vrstvami látky i teplo… Tak něco doplňkového na půlročáka na KSK? Je spíš drobnější do 7mi kg… Koukala jsem že třeba něco od Elevilu by mohlo splňovat požadavky, jade, zara, nebo gaya… Máte někdo zkušenost jaký je mezi nimi rozdíl? Měli by být asi tenčí než nati a nebo nějaký didymos… Jsem v těch typech a značkách šátků trochu ztracená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.12.14 15:31

@Kaculela jj, ellevilly jsou tenci satky.. zara a jade je rozdil v plasticite vzoru, jade se pry hur dotahuji.. gaia nevim, ale co jsem slysela, je to hodne podobne zare. Jinak i ta zara je dost plasticka, nekdo rika, ze se mu hur dotahuje.. mne vyhovovala moc, ja mam ellevilly moc rada.

• Citovat
  • Upravit
3249
12.12.14 16:22

@Kaculela nejsem az tak zkusena, ale mela jsem Zaru, ted mam storchenwiege Leo, mne tou silou latky prijdou stejne, ale ta zara, ac nadherna uz jenom tim vzorem - mela jsem jednobarevnou, mi vubec nesla navazat, byl to vzdycky strasny boj :-( jako mohlo to byt rukama, ale treba Vatanai a ted to Leo navazu v pohode a hned. Akorat se porad nemuzu strefit, aby to mne bylo pohodlne, a prijde mi, ze v tom malej desne funi jak je namackly ke mne, ale hlavne, ze je chvili zticha :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí