Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@Lama Lama aha, to jsem nevěděla, že to píšu blbě
chybama se člověk učí, že? ![]()
Děkuji vám všem za tipy, mrknu na bazárky, kdybyste některá měla dobrý měkký šátek neutrální barvy, klidně nabídněte
Díky
@March7 taky doporučím z levnějších Yaro, Natibaby, Hoppediz, Lennylamb, Little Frog. Jak tu padlo Vatanai perito nebo Vatanai Solsbury jsou taky bezva ![]()
@Lama Lama no cotton od Nati, co máš ty a co pouštějí posledním rokem je dost rozdíl, ty novější jsou spíš na mimina.
@kknoflicek jaká Ti vychází u tvých karibek gramáž?
@agy píše:
@March7 taky doporučím z levnějších Yaro, Natibaby, Hoppediz, Lennylamb, Little Frog. Jak tu padlo Vatanai perito nebo Vatanai Solsbury jsou taky bezva@Lama Lama no cotton od Nati, co máš ty a co pouštějí posledním rokem je dost rozdíl, ty novější jsou spíš na mimina.
dyt to píšu, že už nejsem in. ![]()
karibky - já mám pocit, že se nějak počítaly nitky na nějaké ploutvi či co.
@agy gramáž nevím, musím je zvážit a spočítat… kolik mají ty pevnější gramáž? @Lama Lama nevzpomeneš si na jaké ploutvi kolik nitek? ![]()
@kknoflicek píše:
@agy gramáž nevím, musím je zvážit a spočítat… kolik mají ty pevnější gramáž? @Lama Lama nevzpomeneš si na jaké ploutvi kolik nitek?
to fakt ne.
mě se to ještě navíc plete s brčálovkama.
@kknoflicek píše:
@agy gramáž nevím, musím je zvážit a spočítat… kolik mají ty pevnější gramáž? @Lama Lama nevzpomeneš si na jaké ploutvi kolik nitek?
http://wovenwrapsdatabase.com/ tady to najdes, ale ja kdyz je ted prodavala, tak si mi kupujici stezovala, ze ji to nesedi.. takze to bud blbe spocitala anebo je to nepresne ![]()
Ahoj holky. Mám takovej asi trochu divnej dotaz. Mám doma 3. týdennícho chlapečka, 3 kg. Ráda bych ho občas nosila v šátku. Starší dceru jsem občas nosila ale mám pocit že jsem jí měla nějak špatně, nosila jsem jí v kolébce s křížem už nevim kde ![]()
Teď ten dotaz, mám DOST velká prsa a prostě se mi nějak nedaří to miminko tam „nacpat“ Který úvaz byste zvalili? Díky
@socina Co kříž s kapsou uvnitř? já na kolébku nevážu vůbec.
@socina koukni na youtube a vonzino1,tam je kriz s kapsou uvnitr s novorozencem ![]()
Ahoj
začala som šatkovať mesiac staré mimino a pripadá mi, že má bradičku veľmi natlačenú na hrudi. Máme požičanú elastickú šatku a viazala som kolíbku.
@velvet1 píše:
Ahoj
začala som šatkovať mesiac staré mimino a pripadá mi, že má bradičku veľmi natlačenú na hrudi. Máme požičanú elastickú šatku a viazala som kolíbku.
tak zkus vertikál
@velvet1 kolebka uz se nedoporucuje, je vhodne klidne hned vazat vertikal…nedoporucuje se kvuli kyclim…vertikal je v pohode, nemusis mit obavy…znas youtube kanal vonzino? Ukazuje jednotlive uvazy jednoduse a pomalu…doporucuju!
Ahoj maminky, mám 5ti týdenní dcerku a ráda bych začala šátkovat. Spoustu jsem toho na webu načetla, ale i tak bych si raději nechala poradit od zkušených maminek
- jaký šátek byste mi do začátku doporučily? Je lepší ho hned zakoupit nový nebo třeba vypůjčit (nabízí Didymos) a pak teprve nakupovat? Moc děkuji za rady!