Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3116
8.4.15 12:23

Holky jak poznám který vrh karibek mám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
8.4.15 12:27

@Lama Lama aha, to jsem nevěděla, že to píšu blbě :jazyk: chybama se člověk učí, že? :lol:
Děkuji vám všem za tipy, mrknu na bazárky, kdybyste některá měla dobrý měkký šátek neutrální barvy, klidně nabídněte :mrgreen: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
8.4.15 12:47

@March7 taky doporučím z levnějších Yaro, Natibaby, Hoppediz, Lennylamb, Little Frog. Jak tu padlo Vatanai perito nebo Vatanai Solsbury jsou taky bezva :)

@Lama Lama no cotton od Nati, co máš ty a co pouštějí posledním rokem je dost rozdíl, ty novější jsou spíš na mimina.

@kknoflicek jaká Ti vychází u tvých karibek gramáž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.4.15 13:06
@agy píše:
@March7 taky doporučím z levnějších Yaro, Natibaby, Hoppediz, Lennylamb, Little Frog. Jak tu padlo Vatanai perito nebo Vatanai Solsbury jsou taky bezva :)@Lama Lama no cotton od Nati, co máš ty a co pouštějí posledním rokem je dost rozdíl, ty novější jsou spíš na mimina.

dyt to píšu, že už nejsem in. :P

karibky - já mám pocit, že se nějak počítaly nitky na nějaké ploutvi či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
8.4.15 17:12

@agy gramáž nevím, musím je zvážit a spočítat… kolik mají ty pevnější gramáž? @Lama Lama nevzpomeneš si na jaké ploutvi kolik nitek? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.4.15 20:03
@kknoflicek píše:
@agy gramáž nevím, musím je zvážit a spočítat… kolik mají ty pevnější gramáž? @Lama Lama nevzpomeneš si na jaké ploutvi kolik nitek? :lol:

to fakt ne. :lol: mě se to ještě navíc plete s brčálovkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.4.15 20:44
@kknoflicek píše:
@agy gramáž nevím, musím je zvážit a spočítat… kolik mají ty pevnější gramáž? @Lama Lama nevzpomeneš si na jaké ploutvi kolik nitek? :lol:

http://wovenwrapsdatabase.com/ tady to najdes, ale ja kdyz je ted prodavala, tak si mi kupujici stezovala, ze ji to nesedi.. takze to bud blbe spocitala anebo je to nepresne :)

• Citovat
  • Upravit
4107
15.4.15 14:20

Ahoj holky. Mám takovej asi trochu divnej dotaz. Mám doma 3. týdennícho chlapečka, 3 kg. Ráda bych ho občas nosila v šátku. Starší dceru jsem občas nosila ale mám pocit že jsem jí měla nějak špatně, nosila jsem jí v kolébce s křížem už nevim kde :-)
Teď ten dotaz, mám DOST velká prsa a prostě se mi nějak nedaří to miminko tam „nacpat“ Který úvaz byste zvalili? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22169
15.4.15 14:30

@socina Co kříž s kapsou uvnitř? já na kolébku nevážu vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
15.4.15 15:23

@socina koukni na youtube a vonzino1,tam je kriz s kapsou uvnitr s novorozencem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.4.15 18:49

Ahoj
začala som šatkovať mesiac staré mimino a pripadá mi, že má bradičku veľmi natlačenú na hrudi. Máme požičanú elastickú šatku a viazala som kolíbku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
15.4.15 19:36
@velvet1 píše:
Ahoj
začala som šatkovať mesiac staré mimino a pripadá mi, že má bradičku veľmi natlačenú na hrudi. Máme požičanú elastickú šatku a viazala som kolíbku.

tak zkus vertikál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
15.4.15 19:41

@velvet1 kolebka uz se nedoporucuje, je vhodne klidne hned vazat vertikal…nedoporucuje se kvuli kyclim…vertikal je v pohode, nemusis mit obavy…znas youtube kanal vonzino? Ukazuje jednotlive uvazy jednoduse a pomalu…doporucuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
15.4.15 19:50

Díky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.4.15 12:12

Ahoj maminky, mám 5ti týdenní dcerku a ráda bych začala šátkovat. Spoustu jsem toho na webu načetla, ale i tak bych si raději nechala poradit od zkušených maminek :) - jaký šátek byste mi do začátku doporučily? Je lepší ho hned zakoupit nový nebo třeba vypůjčit (nabízí Didymos) a pak teprve nakupovat? Moc děkuji za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí