Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
22.5.15 22:13

@lucka83 asi jsem to špatně napsala, ale já nosím od začátku v úvazu, který mám posaný jako kolíbka v kříži s kapsou uvnitř.
@sonulicka nosnosti bych se u didymosu nebála, na jejich stránkách v často kladených dotazech dokonce píší: *„Do jakého věku dítěte je mohu nosit v šátku?
Horní věková hranice je v podstatě neomezená, záleží jen na tom, kolik unese nosič a jak dlouho se Vaše dítě bude chtít v šátku nosit. Obvykle se mluví zhruba o třech letech věku dítěte. Nosnost šátku jako takového není omezující, šátky DIDYMOS se mimo jiné již po desetiletí používají jako závěsná lana na porodních sálech, což dokazuje, kolik toho vydrží. “**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
22.5.15 22:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.5.15 09:49

Šátek je super věc pro úplně nejmenší miminka, mám s tím jen a jen skvělé zkušenosti, provorodičkám doporučuji! Miminko se lépe uklidní nebo uspí, takže určit do toho :-)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.15 13:32

Výběr šátku

Milé dámy, ráda bych Vás požádala o radu: čekáme teď první mimčo a chtěli bychom zkusit pevný šátek – pravděpodobně ne jako primární způsob přepravy, ale spíš jen na doma a na kratší procházky. Šátek si chceme koupit nový (abychom si mohli vybrat barvu O:-) a aby vydržel na případné další děti), ale nechceme do něj investovat zbytečně moc peněz.

Měla jsem předběžně vybraný Girasol Primavera , ale dnes jsem narazila na Natibaby Paissi Emerald .

Vzhledem k tomu, že se má mimčo narodit na konci června, říkala jsem si, jestli by nebylo vhodné zainvestovat do toho hedvábí, ať se v létě moc nepřehříváme. Máte s tím někdo zkušenost (třeba i s tímto konkrétním šátkem)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
1.6.15 14:14

@iiiiiiiiii pokud chces satek na leto tak ti doporucim bambus :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.15 10:00
@lucka83 píše:
@iiiiiiiiii pokud chces satek na leto tak ti doporucim bambus :kytka:

Děkuju za odpověď, koupili jsme nakonec šátek s bambusem, už se těším, až ho budu moct vyzkoušet naživo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.7.15 07:47

Ahoj holky, šátek Didymos materiál 70% bavlna 30% Tussah hedvábí, gramáž 170g/m2
Myslíte, že by mohl být vhodný i pro novorozence?
Je to limitka a moc se mi líbí vzor, tak bych ho nerada prošvihla kvůli váhání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
12.7.15 14:36
@Ancasara píše:
Ahoj holky, šátek Didymos materiál 70% bavlna 30% Tussah hedvábí, gramáž 170g/m2
Myslíte, že by mohl být vhodný i pro novorozence?
Je to limitka a moc se mi líbí vzor, tak bych ho nerada prošvihla kvůli váhání :)

Ano je to vhodné pro novorozence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.7.15 14:49

@lucka83 děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.7.15 11:37

Ahoj, prosím doporučte úvaz na záda pro 4letou. Už dva roky nešátkuji. Předtím jsem vázala na záda DH. Je spolupracující dítě. A potřebuji, aby bylo možné snadno převázat při usnutí přes hlavu. Odkaz na video by mi moc pomohl. Jsem na dovolené a mám obmedzený internet i málo času a nic mi nešlo vygooglit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
28.7.15 13:47

Zústala bych u DH, po usnutí můžeš uzel rozvázat a hlavu zajistit vrchním pruhem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
13.8.15 17:09

Prosim o radu. Hoppediz kairo nebo vatanai sulsbury. Mam pulrocni dceru, 6,5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
13.8.15 20:38
@aprilatko píše:
Prosim o radu. Hoppediz kairo nebo vatanai sulsbury. Mam pulrocni dceru, 6,5 kg.

Oboje je dobrá volba :D kairo bych nechtěla kvůli barvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
13.8.15 22:10

@agy Mam moznost koupit z druhe ruky za stejny peniz a nemuzu se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
13.8.15 22:15
@aprilatko píše:
@agy Mam moznost koupit z druhe ruky za stejny peniz a nemuzu se rozhodnout.

Za me vatanai

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko