Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1483
19.2.16 07:56

Muzete mi prosim poradit s vyberem satku pro miminko 1 mesic 4,4kg? Moje velikost 38-40 a vyska 170cm.
Vybrala jsem little frog cube, je v pohode? Moc diky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
19.2.16 10:41

@Mazlika určitě muze byt :) volila bych velikost 6 (4,6m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
19.2.16 10:43

@KatieBea dekuji, presne tuto velikost mam vybranou. Doufam, ze budeme se satkem spokojene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
19.2.16 10:49

@Mazlika ať se dobre nosí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
19.2.16 16:06

@KatieBea dekuji, jdu poslat objednavku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.16 19:51

Ahojda holky, prosím vás, mám 3týdení mimčo, šátek mám Yaro Delta Black White, ale to asi není podstatné k mé otázce :mrgreen: no chtěla bych začít tedy šátkovat. Synek mi převážně krásně usíná sám v postýlce, v noci v ní vydrží spát i 5-6 hodin. No jde mi o to, zda mu tím šátkováním to spaní trošku nepokazím. Aby tam pak chtěl být, minimálně v noci. Šátkovat nechci proto, že by byl plačící, ale proto, že bych si ho přes den ráda na pár hodinek přitiskla k sobě, mám ještě jednoho synka a tak chování v ruce nepřipadá v úvahu, musím mít pro něj volné ruce. No a tak mi jde o to, zda to mám prostě risknout, nebo když je spokojený v postýlce, tak mu to nekazit šátkem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
13.7.16 13:09

Vhodný úvaz pro tříměsíčního

Můžete mi prosím poradit s úvazem šátku? S šátkováním začínám, mám tříměsíčního syna. Jaký úvaz poradíte pro začátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
13.7.16 13:14

@Lendeš určitě kříž s kapsou uvnitř :) jednoduchý rychlý- navíc je vertikální, tak pomáhá při nadýmání a blinkání dítěte https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
13.7.16 13:27

@Lendeš presne jak pise @forstella hlavne ne kapsu uvnitř, ta chce cvik, blbe se dotahuje… Teda aspon mě i po letech satkovani ;)

Edit, vsak jsem chtela napsat venku.jsem uplne hloupa

Příspěvek upraven 13.07.16 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
13.7.16 13:37

@xjuklickova spiš bych napsala kolíbku ne- ta je těžká na správné uvázání a upouští se od ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
13.7.16 13:40

@forstella vsak jsem blba, chtela jsem napsat kapsa venku.

Kolibka je pro me uplne spatny uvaz, nikdy jsem ji nenavazala spravne.
Omlouvam se za spatne vyjadreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
13.7.16 13:44

@xjuklickova jj ja to pochopila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
13.7.16 15:14

Kolibka se nedoporučuji kvůli kyclim a pokud ma dite reflux tak neni vůbec vhodná.
Základní úvaz kriz s kapsou uvnitř pro pevný satek.
Pro elasticky satek kriz s kapsou ven.
Pro tri měsíčního prcka doporučim urcite pevný satek a úvaz kriz s kapsou uvnitr, naučis se hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.16 12:29

Ahoj holky, prosím, nemá některá z Vás dobrý tip na lektorku šátkování, individuálně nebo i skupinový kurz, v Praze? Možná to tu je někde v diskuzi, ale nepodařilo se mi v záplavě příspěvků nic najít… Díky:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
25.3.17 14:50

Ahoj! :mavam:
V červenci čekám další malý přírůstek a ráda bych jej odnarození nosila v šátku. Mám už 3letou dcerku a tu jsem hojně nosila v manduce. Chtěla jsem i šátkovat, ale měla jsem strach :oops: s dalším mimčem bych to přeci jen chtěla zkusit a tak hledám nějakou maminku, nejlépe z Opavska, co by mi s tímto pomohla a poradila. Víte o někom, kdo pořádá kurzy? Nebo by mě dokázal nějaký ten úvaz naučit? Potřebovala bych určitě poradit i s výberem šátku, takže hledám někoho, kdo mi opravdu dokáže poradit.
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko