Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Muzete mi prosim poradit s vyberem satku pro miminko 1 mesic 4,4kg? Moje velikost 38-40 a vyska 170cm.
Vybrala jsem little frog cube, je v pohode? Moc diky za odpoved
@KatieBea dekuji, presne tuto velikost mam vybranou. Doufam, ze budeme se satkem spokojene ![]()
Ahojda holky, prosím vás, mám 3týdení mimčo, šátek mám Yaro Delta Black White, ale to asi není podstatné k mé otázce
no chtěla bych začít tedy šátkovat. Synek mi převážně krásně usíná sám v postýlce, v noci v ní vydrží spát i 5-6 hodin. No jde mi o to, zda mu tím šátkováním to spaní trošku nepokazím. Aby tam pak chtěl být, minimálně v noci. Šátkovat nechci proto, že by byl plačící, ale proto, že bych si ho přes den ráda na pár hodinek přitiskla k sobě, mám ještě jednoho synka a tak chování v ruce nepřipadá v úvahu, musím mít pro něj volné ruce. No a tak mi jde o to, zda to mám prostě risknout, nebo když je spokojený v postýlce, tak mu to nekazit šátkem? ![]()
Můžete mi prosím poradit s úvazem šátku? S šátkováním začínám, mám tříměsíčního syna. Jaký úvaz poradíte pro začátek?
@Lendeš určitě kříž s kapsou uvnitř
jednoduchý rychlý- navíc je vertikální, tak pomáhá při nadýmání a blinkání dítěte https://www.youtube.com/watch?…
@Lendeš presne jak pise @forstella hlavne ne kapsu uvnitř, ta chce cvik, blbe se dotahuje… Teda aspon mě i po letech satkovani ![]()
Edit, vsak jsem chtela napsat venku.jsem uplne hloupa
Příspěvek upraven 13.07.16 v 13:39
@xjuklickova spiš bych napsala kolíbku ne- ta je těžká na správné uvázání a upouští se od ní
@forstella vsak jsem blba, chtela jsem napsat kapsa venku.
Kolibka je pro me uplne spatny uvaz, nikdy jsem ji nenavazala spravne.
Omlouvam se za spatne vyjadreni.
Kolibka se nedoporučuji kvůli kyclim a pokud ma dite reflux tak neni vůbec vhodná.
Základní úvaz kriz s kapsou uvnitř pro pevný satek.
Pro elasticky satek kriz s kapsou ven.
Pro tri měsíčního prcka doporučim urcite pevný satek a úvaz kriz s kapsou uvnitr, naučis se hned.
Ahoj holky, prosím, nemá některá z Vás dobrý tip na lektorku šátkování, individuálně nebo i skupinový kurz, v Praze? Možná to tu je někde v diskuzi, ale nepodařilo se mi v záplavě příspěvků nic najít… Díky:o)
Ahoj! ![]()
V červenci čekám další malý přírůstek a ráda bych jej odnarození nosila v šátku. Mám už 3letou dcerku a tu jsem hojně nosila v manduce. Chtěla jsem i šátkovat, ale měla jsem strach
s dalším mimčem bych to přeci jen chtěla zkusit a tak hledám nějakou maminku, nejlépe z Opavska, co by mi s tímto pomohla a poradila. Víte o někom, kdo pořádá kurzy? Nebo by mě dokázal nějaký ten úvaz naučit? Potřebovala bych určitě poradit i s výberem šátku, takže hledám někoho, kdo mi opravdu dokáže poradit.
Děkuji ![]()