Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
11.1.11 09:48
lenholka píše:
no na jare mam narozeniny :mrgreen:

Já už jsem měla. A blbec si chci koupit rotační mop :zed:

• Citovat
  • Upravit
4509
11.1.11 10:03
Brunifid píše:
lenholka píše:
Já už jsem měla. A blbec si chci koupit rotační mop :zed:

sim te mop kdyz muzes mit megasatek?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.1.11 10:11
lenholka píše:
Brunifid píše:
lenholka píše:
Já už jsem měla. A blbec si chci koupit rotační mop :zed:
sim te mop kdyz muzes mit megasatek?? :mrgreen:

Jenže šátek už mám. Když mne ta podlaha TAK ZOUFALE nebaví! :roll: Na zametání už mám robotický vysavač, tak dumám, jak to ještě maximálně bezbolestně vytřít. Copak teď, ale až malá poleze, bude to chcít nejlépe denně, což při rozloze přes 100m čtverečních je vopruz jak má vypadat :poblion:

• Citovat
  • Upravit
4509
11.1.11 10:48
Jenže šátek už mám. Když mne ta podlaha TAK ZOUFALE nebaví! :roll: Na zametání už mám robotický vysavač, tak dumám, jak to ještě maximálně bezbolestně vytřít. Copak teď, ale až malá poleze, bude to chcít nejlépe denně, což při rozloze přes 100m čtverečních je vopruz jak má vypadat :poblion:

no to ti nezavidim :mrgreen:
ale buh vi jestli ti ten satek vydrzi vid :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9784
11.1.11 11:44

Ahoj holky, nenašla by se tu mezi vámi nějaká zkušená dobrá duše z Prahy, která by ukázala co a jak? Mám skoro dvouměsíčního prcka, vážu od začátku, ale prostě si nejsem jistá, jestli je to ono. Můžu dát i fotky, ale z těch spíš bude prd poznat… Předem díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.1.11 11:50

Tak právě jsem uvázala ten náš KsK uvnitř a Pavlínka je spokojená, povídá, chodíme po bytě, i si sednout na chvilku můžu :palec: Že bych na to přišla? :-)
Koukala jsem na Vonzino na nějaký úvaz na bok, ani jsem ho teda nedokoukala :oops: Ale inspirovalo mě tak, jak to miminko spouští do té kapsy, tak jsem to zkusila taky tak a myslím, že už jsem ji podsadila daleko líp, spodek šátku má v ohybu kolínek a zádíčka dokulata :palec:

• Citovat
  • Upravit
4509
11.1.11 11:51

jeeee at uz mi ten satek prijde, taky chci vazat :mrgreen: a jestli bude kratkej :cert:
hele a to nevyfotis jo jak se ti to povedlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
11.1.11 11:58

Vašedcero :mrgreen:
mrkni na www.nosenideti.cz, sekce forum, najdeme se?, Praha - srazy jsou dost často, holky určitě pomůžou :wink:

Bruni, gratuluju k vázačským pokrokům :potlesk:

Musím, Aňula se na zádech nudí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.1.11 12:43
lenholka píše:
hele a to nevyfotis jo jak se ti to povedlo??

NE! By mi to tu zas zkritizovaly :twisted: :mrgreen:
Pověsily jsme spolu plíny, přiložily do kotle, uklidily nábodí z myčky, tak se mi to líbí! Ale je to dost posilovna, hlavně jsem dělala pořád dřep a vztyk, je to nezvyk. Musím trénovat :lol:

Ale jo, ještě pár zdařilejších pokusů a zas to vyfotím, jestli už se to blíží tomu, jak by to mělo vypadat :-)

• Citovat
  • Upravit
81477
11.1.11 12:58
vasedcera píše:
Ahoj holky, nenašla by se tu mezi vámi nějaká zkušená dobrá duše z Prahy, která by ukázala co a jak? Mám skoro dvouměsíčního prcka, vážu od začátku, ale prostě si nejsem jistá, jestli je to ono. Můžu dát i fotky, ale z těch spíš bude prd poznat… Předem díky :wink:

Já z Prahy jsem, napiš SZ a domluvíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.1.11 15:18

Lenholka: hele, když bude krátkej, tak si ho schováš na batoh a dokoupíš delší :) Ono s jedním šátkem se vydržet dá, ale zase čím víc, tím líp :) A až bude prcek starší, tak ti to bude určitě stačit na dvojitý či jednoduchý kříž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
11.1.11 16:29
Saxana22 píše:
Lenholka: hele, když bude krátkej, tak si ho schováš na batoh a dokoupíš delší :) Ono s jedním šátkem se vydržet dá, ale zase čím víc, tím líp :) A až bude prcek starší, tak ti to bude určitě stačit na dvojitý či jednoduchý kříž :)

bude?? no tak parada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
11.1.11 16:41
lenholka píše:
Saxana22 píše:
Lenholka: hele, když bude krátkej, tak si ho schováš na batoh a dokoupíš delší :) Ono s jedním šátkem se vydržet dá, ale zase čím víc, tím líp :) A až bude prcek starší, tak ti to bude určitě stačit na dvojitý či jednoduchý kříž :)
bude?? no tak parada :palec:

Nebude :twisted: Až se roznosíš, zjistíš, že ještě nutně potřebuješ kratší na batoh, pak zase delší na vícevrstvé úvazy na záda. Pak ještě jeden, když budeš ten první prát. A hlavně jiné barvy, aby ti ladil k oblečení. :mrgreen:
Někdo to tak má s botama, někdo s kabelkama a někdo s šátky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
11.1.11 16:43

Holky, za chvíli nám se vtrhne Markéta. Ta musí být u očkování všude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.1.11 17:38

A já jsme objevila paní, co taky nosí v šátku. Má obchůdek s plínkama a bydlí kousek od nás! :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak