Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
14.1.11 18:32

no ty didymos jsou podle me desne predrazeny :think: a uz koukam po necem az neuvazu ten 4metrovej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.1.11 18:37
lenholka píše:
no ty didymos jsou podle me desne predrazeny :think: a uz koukam po necem az neuvazu ten 4metrovej

Jak myslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.1.11 18:56

no tim nerikam ze si koupim ten za 800, spis neco zase z druhy ruky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.1.11 19:24
lenholka píše:
no tim nerikam ze si koupim ten za 800, spis neco zase z druhy ruky :-)

Já to nemyslím zle :) Já taky kupuju z druhý ruky, cena je jinde a už jsou zanošené. Každopádně nářků na „neznačkové“ šátky jsem četla dost, osobně vyzkoušela Aimelle, takže jiné než osvědčené značky kupovat nebudu :wink:
A co je to za šátek, co jsi koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.1.11 19:38

hoppediz… to mi tady tusim nekdo schvaloval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.1.11 22:22
lenholka píše:

Hoppedizy jsou OK, prý jsou ale tlustší a teplejší, tak nebuď překvapená. Pořád plánuju jeho koupi, ale než se rozhodnu, asi bude jaro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.1.11 22:38
chuanitka píše:
lenholka píše:
Hoppedizy jsou OK, prý jsou ale tlustší a teplejší, tak nebuď překvapená. Pořád plánuju jeho koupi, ale než se rozhodnu, asi bude jaro :lol:

no vidis to tak to jsem ho koupila akorat :lol: a na jare mam narozky a uz jsem oznamila co chci, akorat chlap kroutil ocima kdyz jsem mu sdelila kolik tak asi satky stoji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
15.1.11 13:30

Lenholko,to můj chlap,když slyšel ceny šátků,nadhodil motání dítěte právě do toho ubrusu :lol:
Jo,je to drahé,ale na druhou stranu,když si srovnám,kolik utratíme třeba za jídlo(že si ty huby neošidíme :oops: ) a to zmizí hned a šátek je na roky,takže to vlastně až tak drahé není :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
15.1.11 20:44

Helčo a jakej fleece je použitelnej? Mě se ve všem fleecovým děsně zpotí, včetně fusaku do autosedačky.

Micus, oblíkáme stejně. :mrgreen: Nojo, stejně starý děti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
15.1.11 21:58

Holky, já se moc omlouvám,že vám tady tak vlezu, ale kdyby jste náhodou některá měla zájem, tak prodávám šátek Vatanai 4,5 m, vzor Kipawa za Kč 800,– . Používala jsem ho cca 1 rok, takže je skoro jako nový. Teď mám pro změnu manducu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
16.1.11 19:53

Markos: no nevím, měla jsem kombinéz a overalů víc, každý byl jinak teplý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
20.1.11 17:10

Mám to dobře?

Ahoj, zjitila jsem, že náš měíční chlapeček je nespokojený, když ho nedržím, začala jsem ho tedy doma nosit v šátku, ale brzy ho v něm budu chtít noit i ven - nedovedu si představit, že bych jela do města v plné šalině s kočárkem. Díky za tipy a návody (už jsem tu od někoho dostala link na návod na youtube).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
20.1.11 18:52

vertikální úvaz

Ještě jsem se chtěla zeptat - dá se vertikálně uvázat miminko, které ještě nedrží hlavičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13738
20.1.11 19:09

Asterio mně se zdá, že to máš navázané pěkně. Akorát ten uzel dole, to jsi už vázala na cípech? Aby se ti to neuvolnilo…

A malinké mimi lze nosit i vertikálně, ale já bych takhle malé ještě nenosila… Nosila jsem vertikálně až cca od dvou měsíců, kdy už byl takový větší a trochu pevnější.
Jinak si o tom počti na www.nosenideti.cz, jsou tam diskuze i články :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
20.1.11 20:08

Ano, ale pak jsem viděla na youtube, že se to má vyndat z těch postranních pruhů a zavázat na břiše (já zavázala prostě ty konce, jak byly) Dík za tip na nošení dětí.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí