Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
no ty didymos jsou podle me desne predrazeny
a uz koukam po necem az neuvazu ten 4metrovej
lenholka píše:
no ty didymos jsou podle me desne predrazenya uz koukam po necem az neuvazu ten 4metrovej
Jak myslíš…
no tim nerikam ze si koupim ten za 800, spis neco zase z druhy ruky ![]()
lenholka píše:
no tim nerikam ze si koupim ten za 800, spis neco zase z druhy ruky
Já to nemyslím zle
Já taky kupuju z druhý ruky, cena je jinde a už jsou zanošené. Každopádně nářků na „neznačkové“ šátky jsem četla dost, osobně vyzkoušela Aimelle, takže jiné než osvědčené značky kupovat nebudu ![]()
A co je to za šátek, co jsi koupila?
lenholka píše:
hoppediz… to mi tady tusim nekdo schvaloval
Hoppedizy jsou OK, prý jsou ale tlustší a teplejší, tak nebuď překvapená. Pořád plánuju jeho koupi, ale než se rozhodnu, asi bude jaro ![]()
chuanitka píše:lenholka píše:Hoppedizy jsou OK, prý jsou ale tlustší a teplejší, tak nebuď překvapená. Pořád plánuju jeho koupi, ale než se rozhodnu, asi bude jaro
hoppediz… to mi tady tusim nekdo schvaloval
no vidis to tak to jsem ho koupila akorat
a na jare mam narozky a uz jsem oznamila co chci, akorat chlap kroutil ocima kdyz jsem mu sdelila kolik tak asi satky stoji ![]()
Lenholko,to můj chlap,když slyšel ceny šátků,nadhodil motání dítěte právě do toho ubrusu ![]()
Jo,je to drahé,ale na druhou stranu,když si srovnám,kolik utratíme třeba za jídlo(že si ty huby neošidíme
) a to zmizí hned a šátek je na roky,takže to vlastně až tak drahé není ![]()
Helčo a jakej fleece je použitelnej? Mě se ve všem fleecovým děsně zpotí, včetně fusaku do autosedačky.
Micus, oblíkáme stejně.
Nojo, stejně starý děti
![]()
Holky, já se moc omlouvám,že vám tady tak vlezu, ale kdyby jste náhodou některá měla zájem, tak prodávám šátek Vatanai 4,5 m, vzor Kipawa za Kč 800,– . Používala jsem ho cca 1 rok, takže je skoro jako nový. Teď mám pro změnu manducu.
Markos: no nevím, měla jsem kombinéz a overalů víc, každý byl jinak teplý…
Ahoj, zjitila jsem, že náš měíční chlapeček je nespokojený, když ho nedržím, začala jsem ho tedy doma nosit v šátku, ale brzy ho v něm budu chtít noit i ven - nedovedu si představit, že bych jela do města v plné šalině s kočárkem. Díky za tipy a návody (už jsem tu od někoho dostala link na návod na youtube).
Ještě jsem se chtěla zeptat - dá se vertikálně uvázat miminko, které ještě nedrží hlavičku?
Asterio mně se zdá, že to máš navázané pěkně. Akorát ten uzel dole, to jsi už vázala na cípech? Aby se ti to neuvolnilo…
A malinké mimi lze nosit i vertikálně, ale já bych takhle malé ještě nenosila… Nosila jsem vertikálně až cca od dvou měsíců, kdy už byl takový větší a trochu pevnější.
Jinak si o tom počti na www.nosenideti.cz, jsou tam diskuze i články ![]()
Ano, ale pak jsem viděla na youtube, že se to má vyndat z těch postranních pruhů a zavázat na břiše (já zavázala prostě ty konce, jak byly) Dík za tip na nošení dětí.-)