Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13141
28.3.11 21:30

Holky, poraďte stránky s bazary na šátky? Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
28.3.11 21:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
30.3.11 15:39

holky jak ted oblikate do satku? rocaky ktere nechodi?:D

ja kupovala satek na aukru od http://www.medley.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
30.3.11 17:09

donaga: no to je dobry napad, prikryvat tim satkem!:D porad resim jakou flees deku do sportaku mam jenom takovou pidi

my dnes byly na nakupu mela jarni kombinezu ale teda se pronese, jsem funela … do 4 patra v jedny ruce dve igelitky a ve druhe pleny:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
30.3.11 22:00

Monjie, to je těžký s oblíkáním, třeba já jsem dneska odpoledne šla v tričku s krátkým a dítě mělo tričko s dlouhým a tepláčky. K večeru (18:00) jsem šla stále v tričku, dítěti jsem přidala mikinu.
Je potřeba myslet na to, že se zahříváte a dítě je zakryté ještě šátkem. Ale zase se narozdíl od matky nehýbe :nevim:

Hlavně zatepli nohy, přece jen čouhají ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
30.3.11 22:08

to je pravda, kdyz davam do satku davam chlupatou jarni kombinezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
31.3.11 14:24

Já oblíkám do šátku minimálně - nejlépe jen merino body a pro mě tričko s krátkým rukávem a navrch přes šátek buď velkou mikinu nebo ještě kapsu - mám tuto: http://nosenideti.cz/…ovaci-kapsa/
A samozřejmě zateplit nožičky (návleky, merino botky/ capáčky).
Když přijdu do tepla, nemusím rozbalovat šátek - jenom sundám vrchní vrstvu (kapsu nebo mikinu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
1.4.11 15:13

btw. kdy vazete uvaz na zada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.4.11 15:43

Na zada jsem malou zkusila uvazat kdyz ji byly asi 4 mesice, ale jen na na chvili a doma. Od toho pul roku vazu obcas i na ven. Ted uz ma kolem deseti kg, tak se mi na zada vaze cim dal lip. S miminkem mi to tak dobre neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
1.4.11 15:48

ja jeste na zada nevazala,musim to teprve zkusit, mala ma taky 10kg do krize je to celkem narez, kdyz jde clovek s nakupem do 4 patra bez vytahu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
1.4.11 16:35

donag super dotaz! presne to potrebuju vedet :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.4.11 16:37
donaga píše:
Evelína píše:
Na zada jsem malou zkusila uvazat kdyz ji byly asi 4 mesice, ale jen na na chvili a doma. Od toho pul roku vazu obcas i na ven. Ted uz ma kolem deseti kg, tak se mi na zada vaze cim dal lip. S miminkem mi to tak dobre neslo.
A jaký úvaz na záda vážeš? Já na doma používám batoh , ale teď, jak je malá už skoro roční, tak je i na zádech dost akční, poskakuje tam a já se bojím, že z toho vyklouzne. A jak jí ze zad sundáváš? Já to doma vždycky dělala tak, že jsem si sedla na postel a rozvazovala šátek vlastně v lehu, takže malá ležela na zádech. Venku si to sundávání nějak nedokážu představit.

Vazu bud batoh nebo vicevrstevny Double Hammock, ten je lepsi na delsi noseni a je mensi pravdepodobnost,ze z nej dite vykouzne :wink: Nekdo taky vaze kapsu, to je taky vicevrstevny uvaz.
Malou sundavam tak, ze si ji ze zad i s satkem posunuju pres bok na bricho a pak sundam uplne. :wink:
Mrkni treba na web noseni deti, tam jsou navody i videa co vazat, jak nandavat i sundavat… Na you tube je toho taky dost. Moc pekna videa ma Vonzino (ta uz se tu ale asi zminovala, ne? :think::wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
1.4.11 16:38

holky tohle je na me moc tezky:D to nedam, ja mozna tak kriz s kapsou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.4.11 16:42

Nebo je taky fajn, osobne videt nekoho, kdo ma s nosenim vetsi praxi a muze Vam jednotlive uvazy ukazat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.4.11 21:29
Monjie píše:
holky tohle je na me moc tezky:D to nedam, ja mozna tak kriz s kapsou :D

No, chce to cvik a zkouset a zkouset. Ja ze zacatku byla zpocena az kdesi, ale jak to clovek dostane trochu do rukou, tak to jde :wink: Je ale fajn mit i spolupracujici dite, ktere se neprohyba, nesnozuje, nevyskakuje :mrgreen: Pak to jde o neco hur :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí