Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23033
8.4.11 22:51

mam medley satek a tim uvazem je asi mysleno ambulantni uzel? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
8.4.11 22:53

Holky děkuju moc za odpovědi. Já to pročtu a půjdu přesvědšit manžela. I když si myslím, že nebude proti. Ještě můžu jeden dotaz-od jaké firmy nebo jakou značku šátku jste kupovali :-D co by jste my doporučili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13728
8.4.11 22:55

Hromnice psala jsem to na předchozí stránce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.4.11 23:13
Monjie píše:
mam medley satek a tim uvazem je asi mysleno ambulantni uzel? :lol:

No, medley ti ty uvazy asi moc neulehci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
8.4.11 23:14
AnastazieB píše:
Hromnice psala jsem to na předchozí stránce :wink:

Děkuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.4.11 07:53
Monjie píše:
mam medley satek a tim uvazem je asi mysleno ambulantni uzel? :lol:
úvaz je úvaz (třeba kříž s kapsou uvnitř, batoh, atp.) Uzel je uzel.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
10.4.11 21:51

Poradíte prosím?

Ahoj. Na první dcerku jsme měla šátek Medley 5m a byla jsem spokojená. Možná bych jen volila kratší, ale nosil i manžel.
Nyní jsem dostala tento http://beta.nabytek-forliving.cz/…_450_cm.html
Amazonas (Lollipop) 4,5m. Máte s ním některá zkušenosti?
Ještě jsem těhu a pročítám diskusi (první šátek jsem používala před 5ti lety) a mám dojem, že na malé mimi bude lepší nějaký pružnější? Jaký byste doporučily? Mimi se narodí v přelomu dubna/května.
Nyní jsem s bříškem zkoušela ten 4,5m a možná by stačil i kratší. Co vy na to? Konfekční velikost mám 34 a dříve jsem používala pouze úvaz kříž s kapsou a vyhovoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13728
10.4.11 22:07

Pleo, když už máš s vázáním zkušenosti, tak pružný mít nemusíš. S pružným se vážou líp kolíbky, ale zase je třeba je vázat dobře, není to úplně jednoduché, aby mimi nebylo špatně prohnuté a ab si nemačkalo bradičkou na hrudníček.
Navíc ti poslouží tak do 2-3m (záleží, jak bude dítko velké) a pak už je lepší pevný.

Takže si myslím, že Lollipop je dobrá volba (rozhodně lepší než Medl. :wink: ), můžeš si třeba někde pružný zkusit, ale pevný využiješ pak víc a déle.

A co se týče velikosti, tak jsi dost hubená, 4.5 m pro tebe asi bude dost.
Takže máš možnosti - šátek zkrátit nebo vyměnit za kratší, prodat a koupit kratší nebo si ho nechat a ovazovat dvakrát či mít delší cípy.

Nebo si ho nechat pro manžela a pro tebe koupit kratší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
10.4.11 22:17

Díky za info.
Ten první 5m jsem vázala kolem sebe několikrát to je pravda :lol:
Je to už opravdu dlouho co jsem vázala…

Nevíte o nějakém kamenném obchodě v Ostravě a okolí kde by měli pružné šátky, ať pak vyzkouším? Z doslech znám jen ..V bavlnce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13728
10.4.11 22:26

V Ostravě nevím, ale V bavlnce budou určitě nějaký pružný mít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
12.4.11 10:56

Pleo V Bavlnce, co si pamatuju, i co mají na stránkách, průžné šátky nemají .. jenom pevné Storchenwiege. pak je tady ještě 4babies.cz za ČEZ arénou, jak byl kdysi Meinl, je tam ten Mimistyl taky .. a tam elastické šátky jsou :palec: resp. na stránkách je mají, tak by měly být i na prodejně .. já se tam nikdy nedostala :-( šla jsem tam asi 5× a vždycky bylo zavřeno :roll: měli tam přes zimu strašnou otevírací dobu :-?
Jinak já nevím, co jste řešily, ale já jsem 180cm vysoká a hubeňoučká - teda teď pár dnů před porodem ne :mrgreen: - a mám 4.6m který na kolíbku s kapsou vážu s rezervou .. takže další šátek bych určitě koupila jenom 4.1. I manžel, stejně vysoký jako já, jen poněkud širší a s malým pivasem 8-) má tu 4.6m dobrou .. ty pětky jsou podle mě na hodně silnější lidi, tam ta výška nehraje až tak roli

• Citovat
  • Upravit
441
12.4.11 11:29

Pružný šátek pod 4,5 m

Děkuji.
Jaká značka vyrábí pružné šátky kratší než 4,5m? Narazila jsem na MaM a Madley, ale jsou jen 5m :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
12.4.11 11:41

Pleo ty elastické se dělají všechny 5m ale tam to tak nevadí, když ony nejsou za tak „tlusté“ tak se to pěkně obtočí ;-) však skoč si do 4babies, vyzkoušej a uvidíš …

• Citovat
  • Upravit
3968
22.4.11 11:43

tak holky děkuju za rady
máme koupené nosítko a zítra vyzkoušíme :dance: už se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
5.5.11 19:01

holky od kolika delate kriz na zada? no a mam teda sakra problem s Double hammockem grrr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí