Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
4.6.11 08:25
soslik píše:
Cappy, já jsem z Rychnova n. Kn.. Bohužel kolem sebe neznám nikoho, kdo by nosil, takže budu muset příp. nějaký kurz. :think:

Hergot před rokem a půl jsem se odtamtud odstěhovala :cert:

• Citovat
  • Upravit
283
4.6.11 12:08

:lol: :palec: a já cca před 2 roky „skorobydlela“ v Nový Pace :mrgreen:

Brunifid píše:
soslik píše:
Cappy, já jsem z Rychnova n. Kn.. Bohužel kolem sebe neznám nikoho, kdo by nosil, takže budu muset příp. nějaký kurz. :think:
Hergot před rokem a půl jsem se odtamtud odstěhovala :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.6.11 16:13
soslik píše: :lol: :palec: a já cca před 2 roky „skorobydlela“ v Nový Pace :mrgreen:

To je gól, já přesídlila k Jičínu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1252
8.6.11 23:26

Holky šátkařky, potřebuju trochu poradit. Malou si vážu do kříže s kapsou, často mě z toho ale bolí jedno rameno a za krkem, až ji kolikrát musím rozvázat.. Trochu pomůže, když si na rameni šátek rozprostřu, ale i tak.. Myslíte, že je to z toho, že je třeba šátek málo dotažený? Nebo kde by mohl být problém? Pokud by byla uvázaná správně, tak by asni nic bolet nemělo, že? Mám pevný šátek Hoppediz, tak třeba až se víc zanosí, bude to lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
9.6.11 01:32

Ahoj, nemáte někdo prosím odkaz na video na youtube, jak vidí miminko z kočárku a ze šátku? Nemůžu vlastními silami najít. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
9.6.11 07:51
Nymph píše:
Holky šátkařky, potřebuju trochu poradit. Malou si vážu do kříže s kapsou, často mě z toho ale bolí jedno rameno a za krkem, až ji kolikrát musím rozvázat.. Trochu pomůže, když si na rameni šátek rozprostřu, ale i tak.. Myslíte, že je to z toho, že je třeba šátek málo dotažený? Nebo kde by mohl být problém? Pokud by byla uvázaná správně, tak by asni nic bolet nemělo, že? Mám pevný šátek Hoppediz, tak třeba až se víc zanosí, bude to lepší…

Nemáš nějakou fotku? Ono se to bez ní špatně posuzuje ;-)
Když píšeš, že tě bolí rameno, může být opravdu problém s poskládáním na ramenou.
Bolest za krkem bych taky přisuzovala tomu, že je něco špatně - buď nadměrné utažení nebo naopak špatně rozprostřená látka na zádech i na ramenou.
Když vyfotíš úvaz, řekneme ti k tomu víc ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
9.6.11 07:54
hemera píše:
Ahoj, nemáte někdo prosím odkaz na video na youtube, jak vidí miminko z kočárku a ze šátku? Nemůžu vlastními silami najít. Děkuji :kytka:

Žádné video není, ale čerstvě narozené miminko z kočárku nevidí nic. V poloze vleže vidí maximálně oblohu a to jen pokud odstraníš boudičku.
V šátku by čerstvé miminko taky nemělo mít žádný rozhled, hlavu by mělo mít správně jištěnou látkou šátku.

Pro mimina, která už sama udrží hlavu, je určitě lepší rozhled v šátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
9.6.11 11:46

To video by mohlo být tohle

http://www.youtube.com/watch?…

No a ta bolest jednoho ramene - mě se to stávalo, když jsem měla jednu stranu utaženou víc než druhou, nebo prostě když se děti zapřely do jedné strany, stačilo mi celkem málo a to víc zatížené rameno o sobě hned dávalo vědět. Takže jsem si to tak různě poupravovala než to bylo ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
9.6.11 11:46
Cappy píše: Žádné video není,

Diki, jenom jsem slyšela už od vícero lidí, že to viděli. Chtěla jsem pustit příteli a mým rodičům (i širšímu okolí), abych si obhájila nákup šátku. Já sama už jsem rozhodnutá.

O tom videu jsem slyšela mluvit víc lidí, tak mě prekvapuje že neexistuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
9.6.11 11:51

Děkuji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
9.6.11 15:37
hemera píše:
Cappy píše: Žádné video není,

Diki, jenom jsem slyšela už od vícero lidí, že to viděli. Chtěla jsem pustit příteli a mým rodičům (i širšímu okolí), abych si obhájila nákup šátku. Já sama už jsem rozhodnutá.

O tom videu jsem slyšela mluvit víc lidí, tak mě prekvapuje že neexistuje. :nevim:

Tak o tom jsem fakt ještě nikdy neslyšela. Člověk se pořád učí ;-)

Já osobně si ale myslím, že žádné video nikoho nepřesvědčí. Já kdybych své okolí měla „lámat“ nějakým videem, tak šátek nemám doteď.
Prostě jsem jej jednoho dne objednala a dlouho poslouchala něco o drahé hadře pod dveře ..
Postupem času hloupé řeči ustaly a šátek se stal pro rodinné příslušníky pomocníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.6.11 15:47

Tak nějak, když jsem o něčem přesvědčená, tak to tak prostě udělám a okolí se může přesvědčit časem na vlastní oko. 8-)

• Citovat
  • Upravit
14721
9.6.11 22:19

Cappy, Bruni, mě zas video v těhotenství pomohlo, jestli do toho opravdu jít nebo ne :D

Nymph, mně se to stávalo, když jsem neměla pořádně dotaženo. Vážeš pokaždé stejně, dejmetomu uděláš kapsu, přes dítě přetáhneš levý cíp, pak pravý cíp? Bolí tě pořád stejné rameno? Zkus to nějak vysledovat.
A kroutíš a natřásáš se při dotahování? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
9.6.11 22:34

Díky holky za rady,foto,kde by byl úvaz pěkně vidět zrovna nemám.
Chuanitko,jj,vážu vždy stejně a bolí to jen na jedné straně.Příště zkusím za zády překřížit opačně,treba to pomůže..a natřásání dělám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
10.6.11 21:52

Holky, tak jsem dnes zkusila vyfotit. Tak to zkoukněte a díky za rady:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí