Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
katy-katy píše:chuanitka píše:Mám 5ky, 4,2… nesla se dobře, ona je celkem lehká, má asi 6,5kg…dnes jsme byly také na procházce, jen to dotahování musím vypilovat
Katy,Jak máš šátky dlouhé? Úvaz myslím dobrý, jak se ti neslo?
A jak je Verunka těžká?
Jojo, dotahování a podsazování je problém téměř všude
Jak dlouho vážeš na záda?
Na záda vážu teprve týden… ale veřím, že to vychytáme, stejně jako úvazy na břiše, dnes už KSK uvážu pěkně utaženou i po slepu, stejně jako některý úvazy na bok, ale ta záda jsou těžší a venku si třeba vůbec netroufám… ted se aktuálně domlouvám s paní lektorkou na indiv.kurz v Bráně k dětem v Brně, že mě naučí vázat na záda…tak potom to bude určitě už snadnější… ![]()
jankaslos píše:
http://www.youtube.com/watch?… tady to video srovnávacíkaty-katy jojo to jsem já
Jo tak to jsem neviděla, ale je to až odstrašující, jak jsou ty děti v kočárku omezený ve výhledu, co? Díky:-) ![]()
katy-katy píše:
Na záda vážu teprve týden… ale veřím, že to vychytáme, stejně jako úvazy na břiše, dnes už KSK uvážu pěkně utaženou i po slepu, stejně jako některý úvazy na bok, ale ta záda jsou těžší a venku si třeba vůbec netroufám… ted se aktuálně domlouvám s paní lektorkou na indiv.kurz v Bráně k dětem v Brně, že mě naučí vázat na záda…tak potom to bude určitě už snadnější…
Ty jsi taky od Brna?
Tak můžeš dorazit na nějaký sraz ![]()
jaký sraz máš na mysli? Ten co se holky domlouvají na ND? Myslím, že se domlouvaly na středy na Šelepce… když já tam nikoho neznám
… odkud jsi Ty? Já jsem z Kuřimi…
katy-katy píše:
jaký sraz máš na mysli? Ten co se holky domlouvají na ND? Myslím, že se domlouvaly na středy na Šelepce… když já tam nikoho neznám… odkud jsi Ty? Já jsem z Kuřimi…
No někdy se domlouvají šátkařky tady z emimina, někdy brňačky (nešátkařky), někdy se účastním srazu na ND. V Kuřimi jsem dost dlouho pracovala a doufám ještě pracovat budu ![]()
Já bydlím asi 15 km západně od Brna.
Monjie píše:
Nevite sraz satkarech v Praze?
Zkus stránky nosenideti.cz sekce diskuze…najdeme se… praha… třeba se tam něco dozvíš…
na sraz s holkama šátkařkama bych šla ráda, tak až budete něco pořádat, dáte mi echo?
katy-katy píše:Monjie píše:
Nevite sraz satkarech v Praze?Zkus stránky nosenideti.cz sekce diskuze…najdeme se… praha… třeba se tam něco dozvíš…
na sraz s holkama šátkařkama bych šla ráda, tak až budete něco pořádat, dáte mi echo?
Určitě ![]()
Ahoj šátkařky, tak už mám doma to zelený Dolcino, je to nádherný šáteček(Jani děkuji), krásně se mi s ním váže, Verunka v něm dneska třikrát usnula, jen když viděla, že ho večer zase vážu, už se sama ztišila a čekala, až ji utáhnu v kříži a už si pokládala hlavinku a usínala… že by ta zelená? Až budu mít nějakou vydařenou fotečku, podělím se s Váma… ![]()
Jé Katy tak to jsem ráda, že se vám líbí a jste s ním obě spokojené! Hlavně, že už konečně dorazil!
Těším se na fotky
akorát jsem teda zvědavá, jestli se Ti povede vyfotit tu hezkou zelenou .. mi to moc nešlo ![]()
Katy, Dolcino je krásné
Já mám RS Dolcino Stromboli a na žádné fotce není tak hezké, jako ve skutečnosti. V zelené to musí být opravdu nádhera ![]()
Katy, taky mám radost. Když jsem ti ho doporučovala, tak jsem doufala, že si ho zamiluješ jako já. Takže jsem moc ráda, že se líbí ![]()
Holandanka01 píše:
Katy, taky mám radost. Když jsem ti ho doporučovala, tak jsem doufala, že si ho zamiluješ jako já. Takže jsem moc ráda, že se líbí
Moc Ti Peti děkuji
ještě mám zálusk na Ellevill tenhnědo růžový, my jsme s ním v Bráně zkoušely úvazy, ten je tak prímový, je tenší a asi nemá velkou nosnot, nicméně já s ním budu schopná tu mou drobotinu vázat i v roce a půl, myslím
no a ještě by to chtělo nějakou bundu na podzim, nebo zimu, takže nevím kde na to brát… možná ted prodám ten Girasol Quatemalu, co mám, je hodně pevný, zatím pro nás zbytečný…
![]()