Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
17.6.11 21:46

Eneer, Vatanai je dost tenký šátek, tozn. na léto vhodný. Ale jak mimčo poroste, možná tě bude řezat nebo bude jinak nepohodlný, ale tou dobou už budeš vědět, co a jak. Úvaz dobrý, máš podle mě dobře podsazeno, jen víc dotáhni horní lem.
A máš pěkné svaly na rukou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
17.6.11 22:05

No s tím vedrem, my máme Hoppediz (100% bavlna) a jsme obě vždycky celé mokré, ale i tak je malá spokojená… Je ale fakt, že teda nemáme žádné speciální oblečení…Zatím nosící začátečníci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
17.6.11 22:06
chuanitka píše:
Eneer, Vatanai je dost tenký šátek, tozn. na léto vhodný. Ale jak mimčo poroste, možná tě bude řezat nebo bude jinak nepohodlný, ale tou dobou už budeš vědět, co a jak. Úvaz dobrý, máš podle mě dobře podsazeno, jen víc dotáhni horní lem.
A máš pěkné svaly na rukou :D

Děkuji, tím, že budu vědět co a jak myslíš, že už si ho budu umět líp upravit, aby neřezal? Jéé, no vidíš, těch svalů jsem si vůbec nevšimla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
17.6.11 22:39

eneer jo vatanaje na léto jsou dobrý, taky mám ale Solsbury 8-) pruhy budou silnější, řekla bych .. ale i tak se v tom potí jako ďas i doma .. to moirové body je fakt super

ten úvaz - má nakřivo nožky, je důležité, aby je měl v jedné rovině. Spravíš dotáhnutím a posunutím toho pruhu, co má pod nožičkou, kterou má níže - tady je to levá nožka.
No a příjde mi, že od zádíček nahoru je to trošku volnější, ale to se vychytá ;-) Manžel u dotahování dneska chytnul takového nerva, že jsem si ho musela vzít ven já a to venku nosí výhradně on, protože doma moc není, tak si ho chce užít :palec:

• Citovat
  • Upravit
2939
18.6.11 05:28
jankaslos píše:
eneer jo vatanaje na léto jsou dobrý, taky mám ale Solsbury 8-) pruhy budou silnější, řekla bych .. ale i tak se v tom potí jako ďas i doma .. to moirové body je fakt superten úvaz - má nakřivo nožky, je důležité, aby je měl v jedné rovině. Spravíš dotáhnutím a posunutím toho pruhu, co má pod nožičkou, kterou má níže - tady je to levá nožka.
No a příjde mi, že od zádíček nahoru je to trošku volnější, ale to se vychytá ;-) Manžel u dotahování dneska chytnul takového nerva, že jsem si ho musela vzít ven já a to venku nosí výhradně on, protože doma moc není, tak si ho chce užít :palec:

S těma nožkama jsem si toho všimla… jj, to dotahování je nejhorší, to je fakt :-) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.6.11 08:37

Janka, Eneer, zapomněla jsem to upřesnit, Vatanai pruhy jsou tenčí než nepruhy :wink:
Eneer, myslela jsem to tak, že se s šátkem sžiješ s poznáš, že už je na něj dítě těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.6.11 21:16

tak já bych řekla, že navázáno je celkem hezky. Ty nožky jsou trochu křivě, ale to se vypiluje :)

Ad vatanai - mě tedy pruhy přijdou silnější než žakár… A na léto je vhodný určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
8.7.11 11:58

Ahoj mamky šátkařky, můžu se k Vám taky přidat? začala jsem se šátkem hned po porodu dcery verunky a dozatím jsem jej používala jen vyjímečně, spíš po doma a na spaní(usnutí), ale poslední dobu jsem tomu úplně propadla, možná je to itím, že verunka vyrostla a nemám už strach,ale nosíme ted denně, kočár jsem neměla vytažený už snad 14dnů… doted jsem měla Girasol Qutemalu, ale ted jsem díky Holandance koupila nový Dolcina zelený, dnes nebo zítra by měl dorait a já se už nemůžu dočkat. včera jsem poprvé uvázala na záda do kapsy a vyrazili jsme s manželem na procházku, tak posílám foto a prosím o odborné shodnocení úvazu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
8.7.11 20:50

katy-katy jéje tak já vím, u koho bude moje Dolcino:-) ! To je fajn, že bude u nadšené šátkovací maminky! 8-) Snad se Vám s ním bude dobře nosit, nám posloužil dobře :palec:

• Citovat
  • Upravit
14721
8.7.11 21:23

Katy, :mavam: Jak máš šátky dlouhé? Úvaz myslím dobrý, jak se ti neslo? :) A jak je Verunka těžká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
8.7.11 21:38
jankaslos píše:
katy-katy jéje tak já vím, u koho bude moje Dolcino:-) ! To je fajn, že bude u nadšené šátkovací maminky! 8-) Snad se Vám s ním bude dobře nosit, nám posloužil dobře :palec:

Jee, fakt? Ty jsi jana Šlosarčíková? Tak ahooooj, neboj, budu se oněj starat jako o poklad :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
8.7.11 21:40
chuanitka píše:
Katy, :mavam: Jak máš šátky dlouhé? Úvaz myslím dobrý, jak se ti neslo? :) A jak je Verunka těžká?

Mám 5ky, 4,2… nesla se dobře, ona je celkem lehká, má asi 6,5kg…dnes jsme byly také na procházce, jen to dotahování musím vypilovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
8.7.11 22:13
hemera píše:
Ahoj, nemáte někdo prosím odkaz na video na youtube, jak vidí miminko z kočárku a ze šátku? Nemůžu vlastními silami najít. Děkuji :kytka:

Tohle jsem taky někde viděla… zkusím pohledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
8.7.11 22:21
katy-katy píše:
hemera píše:
Ahoj, nemáte někdo prosím odkaz na video na youtube, jak vidí miminko z kočárku a ze šátku? Nemůžu vlastními silami najít. Děkuji :kytka:
Tohle jsem taky někde viděla… zkusím pohledat…

Tak nevím, nevím, nemůžu to najít, nebylo to ale asi video, ale dvě fotky, jedna jako když dítě kouká jen na oblohu, to byl jakoby ten pohled z kočárku a ta druhá, kde vidělo pole, lesy, louky..když je jako v šátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
9.7.11 07:30

http://www.youtube.com/watch?… tady to video srovnávací ;-)

katy-katy jojo to jsem já 8-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí