Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
10.1.11 18:50

Šátek Hoppediz…nazory :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
10.1.11 18:59

Kdo to ještě nevíte :mrgreen: Já nosím v Šanami a dá se. Ale stejně toužím po Didymosu. Včera jsem zkoušela kříž s kapsou ven a ten s kapsou uvnitř mi teda sedí líp. Zase už ho ale piluju docela dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
10.1.11 19:21
lenholka píše: Šátek Hoppediz…nazory :?: :?:

Hoppediz byl můj první šátek, s láskou na něj vzpomínám, je to takový univerzál. Škoda, že dělaj vesměs jen pruhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
10.1.11 19:23
Cappy píše:
Hoppediz byl můj první šátek, s láskou na něj vzpomínám, je to takový univerzál. Škoda, že dělaj vesměs jen pruhy

tkz neni spatny?? :-D nasla jsem si nejaky z druhy ruky tak nad nim uvazuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
10.1.11 19:24
lenholka píše:
Cappy píše:
Hoppediz byl můj první šátek, s láskou na něj vzpomínám, je to takový univerzál. Škoda, že dělaj vesměs jen pruhy
tkz neni spatny?? :-D nasla jsem si nejaky z druhy ruky tak nad nim uvazuju

Hoď odkaz ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
10.1.11 19:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
10.1.11 20:08

Lenholka: Hopp je určitě fajn šátek :) Klidně ho kup :) Tedy pokud ti bude stačit délka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
10.1.11 20:36

Tak jsem dneska hned porovnala KsK a dvojítý kříž - rozdíl cca 15 cenťáků - zkrátka u KsK naroste obvod o dítě, přes které vedeš kapsu. U DK to jde vzadu jen okolo pasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
10.1.11 21:46

Lenholko, hoppediz je údajně fajn, je prý trošku silnější a tedy i teplejší, o nějakém zrovna přemýšlím. Odkaz mi nefunguje (asi už je koupený :) ) Co to bylo za délku?

Mafino, v Ergu nechce být? A zkoušela jsi ho na procházce nebo jen doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
10.1.11 21:51
chuanitka píše:
Lenholko, hoppediz je údajně fajn, je prý trošku silnější a tedy i teplejší, o nějakém zrovna přemýšlím. Odkaz mi nefunguje (asi už je koupený :) ) Co to bylo za délku?Mafino, v Ergu nechce být? A zkoušela jsi ho na procházce nebo jen doma?

byly to 4m coz by na mych 170cm melo stacit, tak doufam ze to bude good… tak ted v zime se to hodi ze je to teplejsi ale v lete teda nevim nevim :think: no uvidime jak to bude hrat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
10.1.11 21:55

Lenkoholka, šátek jsem ještě zaregistrovala.
Jakou máš konfekční velikost?

Ty 4m by ti měly pro začátek stačit, ale obávám se, že pokud nejsi extrémně štíhlá, jednou začne být šátek malý. Jak dítě roste, roste i spotřeba materiálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
10.1.11 22:07

Lenholko, souhlasím s Cappy, 4m není moc, ale teď určitě uvážeš a časem uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
11.1.11 09:13

no ty brdo tak to jsem teda nevykoumala, kurna :zed:
noo konfekcni velikost 38 pred porodem, zustala mi zadnice, ale na tu to nevazu ze jo :-D tak snad dobry, akorat teda jsem zvedava jak dlouho mi vydrzi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
11.1.11 09:13

no na jare mam narozeniny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.1.11 09:48
Cappy píše:
Lenkoholka, šátek jsem ještě zaregistrovala.
Jakou máš konfekční velikost?Ty 4m by ti měly pro začátek stačit, ale obávám se, že pokud nejsi extrémně štíhlá, jednou začne být šátek malý. Jak dítě roste, roste i spotřeba materiálu

Nestraš, mně holky tenkrát řekly, že by mi to mělo stačit, ať nekupuji zbytečně dlouhý. Mám toho Storcha 4,1m a já mám 175cm a konfekční velikost 34. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak