Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Kdo to ještě nevíte
Já nosím v Šanami a dá se. Ale stejně toužím po Didymosu. Včera jsem zkoušela kříž s kapsou ven a ten s kapsou uvnitř mi teda sedí líp. Zase už ho ale piluju docela dlouho.
lenholka píše: Šátek Hoppediz…nazory![]()
Hoppediz byl můj první šátek, s láskou na něj vzpomínám, je to takový univerzál. Škoda, že dělaj vesměs jen pruhy
Cappy píše:lenholka píše: Šátek Hoppediz…nazoryHoppediz byl můj první šátek, s láskou na něj vzpomínám, je to takový univerzál. Škoda, že dělaj vesměs jen pruhy![]()
tkz neni spatny??
nasla jsem si nejaky z druhy ruky tak nad nim uvazuju
lenholka píše:Cappy píše:tkz neni spatny??lenholka píše: Šátek Hoppediz…nazoryHoppediz byl můj první šátek, s láskou na něj vzpomínám, je to takový univerzál. Škoda, že dělaj vesměs jen pruhy![]()
nasla jsem si nejaky z druhy ruky tak nad nim uvazuju
Hoď odkaz ![]()
Lenholka: Hopp je určitě fajn šátek
Klidně ho kup
Tedy pokud ti bude stačit délka ![]()
Tak jsem dneska hned porovnala KsK a dvojítý kříž - rozdíl cca 15 cenťáků - zkrátka u KsK naroste obvod o dítě, přes které vedeš kapsu. U DK to jde vzadu jen okolo pasu.
Lenholko, hoppediz je údajně fajn, je prý trošku silnější a tedy i teplejší, o nějakém zrovna přemýšlím. Odkaz mi nefunguje (asi už je koupený
) Co to bylo za délku?
Mafino, v Ergu nechce být? A zkoušela jsi ho na procházce nebo jen doma?
chuanitka píše:
Lenholko, hoppediz je údajně fajn, je prý trošku silnější a tedy i teplejší, o nějakém zrovna přemýšlím. Odkaz mi nefunguje (asi už je koupený) Co to bylo za délku?Mafino, v Ergu nechce být? A zkoušela jsi ho na procházce nebo jen doma?
byly to 4m coz by na mych 170cm melo stacit, tak doufam ze to bude good… tak ted v zime se to hodi ze je to teplejsi ale v lete teda nevim nevim
no uvidime jak to bude hrat:)
Lenkoholka, šátek jsem ještě zaregistrovala.
Jakou máš konfekční velikost?
Ty 4m by ti měly pro začátek stačit, ale obávám se, že pokud nejsi extrémně štíhlá, jednou začne být šátek malý. Jak dítě roste, roste i spotřeba materiálu
Lenholko, souhlasím s Cappy, 4m není moc, ale teď určitě uvážeš a časem uvidíš ![]()
no ty brdo tak to jsem teda nevykoumala, kurna ![]()
noo konfekcni velikost 38 pred porodem, zustala mi zadnice, ale na tu to nevazu ze jo
tak snad dobry, akorat teda jsem zvedava jak dlouho mi vydrzi ![]()
Cappy píše:
Lenkoholka, šátek jsem ještě zaregistrovala.
Jakou máš konfekční velikost?Ty 4m by ti měly pro začátek stačit, ale obávám se, že pokud nejsi extrémně štíhlá, jednou začne být šátek malý. Jak dítě roste, roste i spotřeba materiálu
Nestraš, mně holky tenkrát řekly, že by mi to mělo stačit, ať nekupuji zbytečně dlouhý. Mám toho Storcha 4,1m a já mám 175cm a konfekční velikost 34. ![]()