Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
2.1.11 15:48

Achdárku chtěla jsem se tě zeptat na tu plínu co máš taky s Fler od té Duzame, dáváš tam jen tu orginální vkládačku? Mě totiž s ní nepoberou téměř nic a to přebaluji po každém čůrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
2.1.11 15:50

Katy - přidávám jednu samodoma vkládačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.1.11 15:53
Achdarek píše:
Hurááá - konečně jsem se dočkala svých dvou narozeninových plenek ze šijemdětem. JSou úžasné. Až nafotím, foto dodám. :srdce:

Trochu OT- kamarádka mně teda fakt dostala. V listopadu se po 15 letech vztahu konečně vdala. NIkomu nic neřekli a oznamují tak postupně.

Návleky - mám Poli mimojiné vlněné návleky manymonth. Ale i když mají gumičku povolenou na maximum, tak jí stejně škrtí a to mi nepřijde, že by měla stehýnka nějak buclatá. :nevim:

Já už gumičku v manymonth taky upravila, koupila jsem si delší. Teď dobře drží a netlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
2.1.11 15:53

Mirii vy asi nemate nekde pobliz TK Max? Ted tam meli merino pradlo, jegrovky, trika s dlouhym rukavem a se zipem u krku, vsecko okolo 20£. Mimoradna vyhodnost, byli jsme pres Vanoce na severu, vubec si to bez vlny uz neumim predstavit, kocar nevedem, prcek se jen nosi. kdyz tak i tady se da dobre poridit www.hejhog.co.uk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.1.11 15:54
Achdarek píše:
Katy - to je super nápad spojit horní a dolní gumičky. Díky. :palec: Nevím, kdy se do galanterie dostanu. Poli už dva dny příšerně kašle a tak to vidím, že budeme během týdne doma. :roll:Foto na modelce dodám až se probudí.

Krásné plenečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
2.1.11 16:00
Achdarek píše:
A ještě k návlekům - dnes jsem v Takku koupila dětské návleky z akrylu za 60,– Kč. JSou krásně jemné a pružné.

super, díky za tip, stále v OVě hledám, v galanterce nic :cert:

jo a kdybyste některá měla navíc klubko vlny na lemy vlňáků, dejte vědět, se mi nějak na netu nechce objednávat 1 klubko,aby poštovné bylo dražší :roll: nebo budu ráda i za tip, kde v OVě koupit, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.1.11 16:02

teda absolutne nechapu o cem je rec :lol: kde jste vystrihly gumicky a spojily?? nejak se nemuzu zorientovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.1.11 16:15
lenholka píše:
teda absolutne nechapu o cem je rec :lol: kde jste vystrihly gumicky a spojily?? nejak se nemuzu zorientovat…

tady ty návleky http://www.mamaja.cz/…-ruce-a-nohy
mají dost těsné gumičky, ale dají se vyndat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.1.11 16:16
lenholka píše:

V návlecích z merino vlny, ony jsou dělané jinak než normální návleky, prostě je v těch horních i spodních lemech gumka dirovaná a regulace se provádí pomocí přepnutí na jinou dírky, jen že i když se to dá na největší možné povolení, tak stejně škrtí, ale bez gumky zase nedrží, sjíždějí.
Jsou to tady tyhle a koukám, že na ně mají akci
 http://www.rodinkov.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.1.11 16:20

tak ja mam tyhle navleky, nemaj zadny moznosti upravy a sjizdej i kdyz udelaj na stehne otlak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.1.11 16:26

a pak jeste tyhle … taky jsou teda od sketch a nevim teda ale fakt blby…asi zacinam bejt zaujata vuci sketch :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.1.11 16:26

No tyhle návleky fakt nejsou nic moc.
Já teda taky ze začátku nějaké měla, ale brzy šly pryč, teda spíš někde leží a ani nevím kde. Já mám zatím nejlepší zkušenost s Babylegs a ještě raději mám toodlebugz, ale ty jsou dost dlouhé, tak že spíš na starší děti, ale jsou fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
2.1.11 16:28
Katy2 píše:
Já teda taky ze začátku nějaké měla, ale brzy šly pryč, teda spíš někde leží a ani nevím kde. Já mám zatím nejlepší zkušenost s Babylegs a ještě raději mám toodlebugz, ale ty jsou dost dlouhé, tak že spíš na starší děti, ale jsou fakt super.

počkej katko, to jsem si jako objednávala teď ty vlněné z rodinkova zbytečně :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.1.11 16:31
Boriska píše:
Katy2 píše:
Já teda taky ze začátku nějaké měla, ale brzy šly pryč, teda spíš někde leží a ani nevím kde. Já mám zatím nejlepší zkušenost s Babylegs a ještě raději mám toodlebugz, ale ty jsou dost dlouhé, tak že spíš na starší děti, ale jsou fakt super.
počkej katko, to jsem si jako objednávala teď ty vlněné z rodinkova zbytečně :think: :-D

Néé Borisko, já myslela nic moc že jsou ty co házela odkaz Lenholka, ty z merina jsou fajn, jen je třeba si upravit ty gumičky, protože fakt škrtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
2.1.11 16:50

holky blíží se mi narozeniny :dance: a dneska se mě bylo zeptáno co si přeju :mrgreen: přemýšlím o vlňáčkách od Anavy,máte s něma nějakou zkušenost?! drží dobře tvar?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure