Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
tak koukám, že s tím chozením ven jsem zbytečně extrémě opatrná… já chodím ven jen když je nad nulou, když je do -5, tak max. na půl hodiny
tak zítra vyrazím zima nezima
ale teda opatrně, neluš na to nejni zvyklá ![]()
Mirii píše:
Katy ale to je jen flis na tech kalhotkach,ne? Jako kdyz se pocura,tak tam bude met rybnik,nebo myslis,ze to jako neco nasaje? Ze bych treba rozstrihaa flisove svrchnacky?
Ty jo ať to čtu, jak to čtu, tak nevím kdo je tady ehmmmmmm.
No opravdu máš asi těžkou kojodemenci. Hele kdybych nevěděla, že látkuješ už nějakou dobu, tak bych si fakt myslela že si píšu s nějakým ehm.
![]()
Teda Katy,si to vezmu osobne
![]()
Ale jako co si budem povidat,hrabe mi obcas fakt tezce ![]()
Mirii píše:
Teda Katy,si to vezmu osobne![]()
Ale jako co si budem povidat,hrabe mi obcas fakt tezce
No a zkoušela jsi teda tu plínu?
Nestíhám…
Katy: nechápu, jak dokážeš tak krásně vázat vázačky… mě to tak nejde
ale co, stejně jsou moje oblíbený.
Dneska jsme mladýho nechali na hlídání tchýni a vyjeli si na běžky. A on se prosral až na tepláky
(dle předpokladů mel spát
)
A po návratu jsme posbírali zmrzlé plínky a dali je do tepla, jinak by nám neuschly do konce týdne… (viz fotka - na můj ksicht radši nekoukejte…)
A normálně mám geniální nápad: Budu sbírat plínky ![]()
Mirii a co finská kapsovka? Tu máš přeci taky ne? Tam je colmaxit, ten je přeci taky suchý i když počůraný.
pomeranca fakt na tom vázání disan nic není, pokud se ti to blbě váže, tak si zkust pomoct snapy sponkou, prostě to nejdříve sepni a pak omotej a zavázej. ![]()
zuzi, já s dítětem nechodila ven ani minulou zimu (v prosinci minulý rok mu bylo 8m) a nechodím ani letos, jdeme jen, když něco potřebujem. Procházka je hezká věc, ale nemyslím, že životně důležitá.
Aby mi mrzla prdka jen kvůli tomu, aby se dítě nadýchalo čerstvého vzduchu, to mu radši pořádně vyvětrám ![]()
pomeranca, ty jo, tak hlavně zmrzlé neohýbat, jinak si je zdemoluješ ![]()
Já mám vázačky ráda moc, ale na začátku jsem jim nepřišla na chuť a pak jsem je kupovala snad v roce dítěte. Jenže já měla hodně naivní začátky, já dala třeba do vázačky jednu vkládačku a pak jsem se hrozně divili, že je po hodině durch ![]()
Gladys píše:
zuzi, já s dítětem nechodila ven ani minulou zimu (v prosinci minulý rok mu bylo 8m) a nechodím ani letos, jdeme jen, když něco potřebujem. Procházka je hezká věc, ale nemyslím, že životně důležitá.Aby mi mrzla prdka jen kvůli tomu, aby se dítě nadýchalo čerstvého vzduchu, to mu radši pořádně vyvětrám
moje rec
![]()
holky prosim vas v kolik tak asi koupete?? ja jsem zvykla pred 8 vecer ale mala mi chrni jako drevo tak nevim jestli ji mam budit ![]()
Nebudit, nechat spát, jen si připravit plínu na noc, až se vzbudí, tak nakrmit, přebalit, vše v tichosti a přítmí a hezky pokračovat ve spánku ![]()
ani nekoupat?? ona teda se mala vetsinou vzbudi a pak treba cuci do pul 10 nebo vriska v posteli…no co kdyz se mi to takhle stane i zitra??ta mi v tom dela peknej hokej vubec nevim jak mam mit tedkon rezim ![]()
lenholka píše:
ani nekoupat?? ona teda se mala vetsinou vzbudi a pak treba cuci do pul 10 nebo vriska v posteli…no co kdyz se mi to takhle stane i zitra??ta mi v tom dela peknej hokej vubec nevim jak mam mit tedkon rezim
ja po obede beru malyho na prochazku kde pak dospava do 4 - 5 a nakrmim, do 6 si hrajeme a kolem pul 7 - 7 chodime koupat, pak se nadlabne znova a jde spinkat do pulnoci, uleha po ty osmy
Ja to beru ze zkušenosti se svým, když spal, tak zkrátka spal, pak jsem rychlovka přebalila, nakojila a šlo se zase spát a usnul v pohodě, jen to fakt muselo být přebalení jakoby v noci, on na to i tak nebyl zvyklý
Jako režim je hezká věc, ale primárně si ho určuje dítě, takže je to tak, že nechá matinku milostivě zvyknout na něco a když má matka pocit, že to krásně šlape, tak si to zkrátka zase změní. Život je změna ![]()