Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ivusko, nechystáte rovnou šít i pulkový pytlíky na pleny? velký mám popoliny, ale potřebovala bych nějaký pidi na ven do kočáru - všude vidím jen stahovací a to je blbý, nebo haipa-daipa a ty se mi faaakt nelíbí ![]()
Katy ja ji ale takhke neuvazala ani na novorozenci! A ti se nehybou a neprotestuji ![]()
Jo a uz mame 6 plinu
,kdyz tak oremylim,tak my jich za den dame cca 12, kdyz hodne spinka tak 10
. Po obede jdeme ven a to dam hnusku,pac uz tak sem vynervena proc rve furt v kocaru,tak sem aspon klidnejsi,ze kvuli mokru to nema
. Hlavne mi nekdo reknete,ze to bude lepsi a ze prestane vyvadet kvuli ucurnuti ![]()
Mirii píše:
Katy ja ji ale takhke neuvazala ani na novorozenci! A ti se nehybou a neprotestuji
Jo a uz mame 6 plinu,kdyz tak oremylim,tak my jich za den dame cca 12, kdyz hodne spinka tak 10
. Po obede jdeme ven a to dam hnusku,pac uz tak sem vynervena proc rve furt v kocaru,tak sem aspon klidnejsi,ze kvuli mokru to nema
. Hlavne mi nekdo reknete,ze to bude lepsi a ze prestane vyvadet kvuli ucurnuti
Mirii nechci tě strašit, ale myslím že nepřestane vyvádět kvůli učurnutí. Hele a fleccové separačky jsi zkoušela?
zuzanecka81 píše:
ivusko, nechystáte rovnou šít i pulkový pytlíky na pleny? velký mám popoliny, ale potřebovala bych nějaký pidi na ven do kočáru - všude vidím jen stahovací a to je blbý, nebo haipa-daipa a ty se mi faaakt nelíbí
Ano, už jsou v plánu hodně dlouho, konečně na ně teď dojde řada, jak nám po novém roce dorazí nový PUL. Konečně budu mít využití pro necertifikované PULy s potiskem ![]()
careynka píše:
ivus na ty vzorovany kalhotky patri jeste svchnacky ze?
Ano.
Mirii píše:
Katy nezkousela,pac ty pokadeny nevyhodim,ne?
No nevyhodíš, osprchuješ a vypereš. ![]()
Zajemkyne o vlnacky,mam v sekci BAZAREK popsane presne,co prodavam a za kolik-jen vam sem hodim odkaz,vo co vlastne go ![]()
http://www.biomamma.cz/…barevne.html
V horni rade DRUHE ZPRAVA …Takova malinova cervena..
Katy2 píše:Mirii píše:No nevyhodíš, osprchuješ a vypereš.
No prave a s intenzitou naseho kadeni bych porad machala hovnouse ![]()
Ale tak jako nahlodla si me, asi po nich mrknu ![]()
zde odkaz na foto DISAN:
http://www.facebook.com/photo.php?…
http://www.facebook.com/photo.php?…
JO-a cena tech vlnacku je vcetne posty ![]()
A koncim se zahlcovanim,kdybyste nektera jeste neco tento,tak piste SZ,diky ![]()
Příspěvek upraven 30.12.10 v 13:31
Mirii píše:Katy2 píše:No prave a s intenzitou naseho kadeni bych porad machala hovnouseMirii píše:No nevyhodíš, osprchuješ a vypereš.
Ale tak jako nahlodla si me, asi po nich mrknu
Mirii píše:Katy2 píše:No prave a s intenzitou naseho kadeni bych porad machala hovnouseMirii píše:No nevyhodíš, osprchuješ a vypereš.
Ale tak jako nahlodla si me, asi po nich mrknu
Hele ty máš přeci i fuzzi buns kapsovky ne? Ty přeci mají fleccovou vrstvu, tak vyzkoušej ty, když budeš předpokládat že zrovna kadit nebude.
Katy ale to je jen flis na tech kalhotkach,ne? Jako kdyz se pocura,tak tam bude met rybnik
,nebo myslis,ze to jako neco nasaje? Ze bych treba rozstrihaa flisove svrchnacky? ![]()
Katy ja sem fakt kojodement
vzdyt fuzzi se daj vycpat ![]()
Boze videl nekdo vetsi trubku
![]()
Tak to hned zkusim, snad ji to eMko nebude jeste moc velke ![]()