Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
29.12.10 20:30
pomeranca píše:
Jinak zas slintam nad plinkama (jak jinak nez anavy :lol: ) a ptam se muze: Muzu si koupit plinky? A on: Jo klidne… (pak se zhrozil a zeptal se:) To chces objednat ted, aby ti to prislo sem na chalupu? :mrgreen:ivusko: Chtela jsem se zeptat jak je to s osobnim odberem? Objednam, zatrhnu moznost osobni odber a prijedu na adresu ktera je uvedena v kontaktech, jo?Porad vaham, jestli si nejakou anavu koupit a kdyz bych si mohla koupit jednu ci dve na zkousku, aniz bych platila postovne, tak uz bych byla celkem presvedcena.

Osobní odběr je možný buď na té adrese (Bystrc), v Žebětíně nebo v Králově Poli, jak se to komu víc hodí. Mě je to jedno, mám všude své dealery :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.12.10 20:32
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
Jinak zas slintam nad plinkama (jak jinak nez anavy :lol: ) a ptam se muze: Muzu si koupit plinky? A on: Jo klidne… (pak se zhrozil a zeptal se:) To chces objednat ted, aby ti to prislo sem na chalupu? :mrgreen:ivusko: Chtela jsem se zeptat jak je to s osobnim odberem? Objednam, zatrhnu moznost osobni odber a prijedu na adresu ktera je uvedena v kontaktech, jo?Porad vaham, jestli si nejakou anavu koupit a kdyz bych si mohla koupit jednu ci dve na zkousku, aniz bych platila postovne, tak uz bych byla celkem presvedcena.
Osobní odběr je možný buď na té adrese (Bystrc), v Žebětíně nebo v Králově Poli, jak se to komu víc hodí. Mě je to jedno, mám všude své dealery :lol: :lol:

Krpole? Si delas srandu ne :twisted: ? Ja se tady rozhoupavam uz jak dlouho a pritom o mam skoro u nosu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.12.10 20:37
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
Osobní odběr je možný buď na té adrese (Bystrc), v Žebětíně nebo v Králově Poli, jak se to komu víc hodí. Mě je to jedno, mám všude své dealery :lol: :lol:
Krpole? Si delas srandu ne :twisted: ? Ja se tady rozhoupavam uz jak dlouho a pritom o mam skoro u nosu :lol:

Manžel tam pracuje, takže mu dávám balíčky s sebou a on si pak domlouvá s ženskýma schůzky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.10 20:41
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
Krpole? Si delas srandu ne :twisted: ? Ja se tady rozhoupavam uz jak dlouho a pritom o mam skoro u nosu :lol:
Manžel tam pracuje, takže mu dávám balíčky s sebou a on si pak domlouvá s ženskýma schůzky :lol:

Jo tak schůzky? :mrgreen: :lol: :mrgreen: A na Ostravsku nějakého dealera nemáš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
29.12.10 20:46
Mirii píše:
Teda vy jedete..to se neda ani docitat…
Holky co je s Pastelkou,mate nekdo nejake info? Ted nekdy uz mela rodit,ne? Ja jen,ze jsem ji tu dlouho nevidela…

Koukám, že máme stejné myšlenky :mrgreen: Chudák Pastelka asi celý den škytá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
29.12.10 20:47
Katy2 píše:
JO a berušky budu taky mít. :mrgreen:

Kde je vzor berušky :?:Chci ho vidět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
29.12.10 20:49

Halu - s těmi tvými plemani je to záhada. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.12.10 20:50
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
Manžel tam pracuje, takže mu dávám balíčky s sebou a on si pak domlouvá s ženskýma schůzky :lol:
Jo tak schůzky? :mrgreen: :lol: :mrgreen: A na Ostravsku nějakého dealera nemáš? :mrgreen:

Bohužel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
29.12.10 20:58
ivuska.h píše:Bohužel :-(

To je strašná škoda, tak krásné plínky jsem ještě neviděla, a úplně zírám, že tu je sama původkyně těchhle plenek- smekám a obdivuju :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.12.10 21:02
ivuska.h píše:
careynka píše:
ivuska.h píše:
Záškodníci byli ponecháni v koupelně bez dozoru… naštěstí většina plínek nebyla v přebalováku, ale teprve nachystaná na uklizení… Klárka si pak plínky jednu po druhé zkoušela.
Aaaaa, ta zelena je uuuzasna! Presne takovou kombinaci takhle zeleny a bily chci do koupelny :-) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Dík, to je Felicity od Villeroy&Boch, viz třeba http://www.sanita.cz/…ady-a-dlazby .

Nadhera! :-) ale bohuzel mimo moji cenovou relaci :-(

Jinak jestli je to v Brne, tak tam poslu seeegru az pojede za nama :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.12.10 21:06
careynka píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:
ivuska.h píše:
Záškodníci byli ponecháni v koupelně bez dozoru… naštěstí většina plínek nebyla v přebalováku, ale teprve nachystaná na uklizení… Klárka si pak plínky jednu po druhé zkoušela.
Aaaaa, ta zelena je uuuzasna! Presne takovou kombinaci takhle zeleny a bily chci do koupelny :-) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Dík, to je Felicity od Villeroy&Boch, viz třeba http://www.sanita.cz/…ady-a-dlazby .
Nadhera! :-) ale bohuzel mimo moji cenovou relaci :-(

No, my jsme se tehdy dost práskli přes kapsu, zamilovali jsme se do těch obkladů a už se nám pak všechny ostatní zdály ošklivé :oops: Ale zas ještě furt nemáme skoro nikde lustry (jen u Klárky v pokojíčku), v obýváku skoro žádný nábytek, televize na polorozpadlém stolečku starém asi 10 let a tak :lol:

Příspěvek upraven 29.12.10 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.12.10 21:07
Achdarek píše:
Katy2 píše:

no teda ja ti ji chtela ukazat a ona uz tam nejni, to je fofr :think: ale prijde mi ze to je podobny jako raketky, jenom trosku svetlejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.12.10 21:07

Tak snad na nas Pastelka zase nekdy nakoukne,kdyz uz se ji znas urco skyta :oops:

Krasne zmrzle plenky :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.10 21:09
Achdarek píše:
Katy2 píše:

Hmm už tam není, už ho ženské vykoupily. :mrgreen:
Ale tak ukážu ti ještě jednu co budu mít, ta se mi taky moooooooc líbí. :lol:
 http://www.anavy.cz/…5/356-Sakura

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.12.10 21:09
ivuska.h píše:
careynka píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:
ivuska.h píše:
Nadhera! :-) ale bohuzel mimo moji cenovou relaci :-(

No, my jsme se tehdy dost práskli přes kapsu, zamilovali jsme se do těch obkladů a už se nám pak všechny ostatní zdály ošklivé :oops: Ale zas ještě furt nemáme skoro nikde lustry (jen u Klárky v pokojíčku), v obýváku skoro žádný nábytek, televize na polorozpadlém stolečku starém asi 10 let a tak :lol:

Příspěvek upraven 29.12.10 v 21:07

ja prave nasla v Raku takhle krasne zelenou se snehove bilou a jeste na ty glazure byl takovej zvlastni motiv kterej byl videt jen z uhlu :-) no v lednu by se mely kupovat, tak jsem zvedava co koupime :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure