Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
pomeranca píše:
Jinak zas slintam nad plinkama (jak jinak nez anavy) a ptam se muze: Muzu si koupit plinky? A on: Jo klidne… (pak se zhrozil a zeptal se:) To chces objednat ted, aby ti to prislo sem na chalupu?
ivusko: Chtela jsem se zeptat jak je to s osobnim odberem? Objednam, zatrhnu moznost osobni odber a prijedu na adresu ktera je uvedena v kontaktech, jo?Porad vaham, jestli si nejakou anavu koupit a kdyz bych si mohla koupit jednu ci dve na zkousku, aniz bych platila postovne, tak uz bych byla celkem presvedcena.
Osobní odběr je možný buď na té adrese (Bystrc), v Žebětíně nebo v Králově Poli, jak se to komu víc hodí. Mě je to jedno, mám všude své dealery
![]()
ivuska.h píše:pomeranca píše:Osobní odběr je možný buď na té adrese (Bystrc), v Žebětíně nebo v Králově Poli, jak se to komu víc hodí. Mě je to jedno, mám všude své dealery
Jinak zas slintam nad plinkama (jak jinak nez anavy) a ptam se muze: Muzu si koupit plinky? A on: Jo klidne… (pak se zhrozil a zeptal se:) To chces objednat ted, aby ti to prislo sem na chalupu?
ivusko: Chtela jsem se zeptat jak je to s osobnim odberem? Objednam, zatrhnu moznost osobni odber a prijedu na adresu ktera je uvedena v kontaktech, jo?Porad vaham, jestli si nejakou anavu koupit a kdyz bych si mohla koupit jednu ci dve na zkousku, aniz bych platila postovne, tak uz bych byla celkem presvedcena.
![]()
Krpole? Si delas srandu ne
? Ja se tady rozhoupavam uz jak dlouho a pritom o mam skoro u nosu ![]()
pomeranca píše:ivuska.h píše:Krpole? Si delas srandu nepomeranca píše:Osobní odběr je možný buď na té adrese (Bystrc), v Žebětíně nebo v Králově Poli, jak se to komu víc hodí. Mě je to jedno, mám všude své dealery
![]()
? Ja se tady rozhoupavam uz jak dlouho a pritom o mam skoro u nosu
Manžel tam pracuje, takže mu dávám balíčky s sebou a on si pak domlouvá s ženskýma schůzky ![]()
ivuska.h píše:pomeranca píše:Manžel tam pracuje, takže mu dávám balíčky s sebou a on si pak domlouvá s ženskýma schůzkyivuska.h píše:Krpole? Si delas srandu nepomeranca píše:Osobní odběr je možný buď na té adrese (Bystrc), v Žebětíně nebo v Králově Poli, jak se to komu víc hodí. Mě je to jedno, mám všude své dealery
![]()
Jo tak schůzky?
A na Ostravsku nějakého dealera nemáš? ![]()
Mirii píše:
Teda vy jedete..to se neda ani docitat…
Holky co je s Pastelkou,mate nekdo nejake info? Ted nekdy uz mela rodit,ne? Ja jen,ze jsem ji tu dlouho nevidela…
Koukám, že máme stejné myšlenky
Chudák Pastelka asi celý den škytá.
Katy2 píše:
JO a berušky budu taky mít.
Kde je vzor berušky
Chci ho vidět ![]()
Katy2 píše:ivuska.h píše:Jo tak schůzky?pomeranca píše:Manžel tam pracuje, takže mu dávám balíčky s sebou a on si pak domlouvá s ženskýma schůzkyivuska.h píše:Krpole? Si delas srandu nepomeranca píše:Osobní odběr je možný buď na té adrese (Bystrc), v Žebětíně nebo v Králově Poli, jak se to komu víc hodí. Mě je to jedno, mám všude své dealery
![]()
![]()
![]()
A na Ostravsku nějakého dealera nemáš?
Bohužel ![]()
ivuska.h píše:Bohužel
To je strašná škoda, tak krásné plínky jsem ještě neviděla, a úplně zírám, že tu je sama původkyně těchhle plenek- smekám a obdivuju
![]()
ivuska.h píše:careynka píše:Dík, to je Felicity od Villeroy&Boch, viz třeba http://www.sanita.cz/…ady-a-dlazby .ivuska.h píše:Aaaaa, ta zelena je uuuzasna! Presne takovou kombinaci takhle zeleny a bily chci do koupelny
Záškodníci byli ponecháni v koupelně bez dozoru… naštěstí většina plínek nebyla v přebalováku, ale teprve nachystaná na uklizení… Klárka si pak plínky jednu po druhé zkoušela.![]()
![]()
![]()
![]()
Nadhera!
ale bohuzel mimo moji cenovou relaci ![]()
Jinak jestli je to v Brne, tak tam poslu seeegru az pojede za nama ![]()
careynka píše:ivuska.h píše:Nadhera!careynka píše:Dík, to je Felicity od Villeroy&Boch, viz třeba http://www.sanita.cz/…ady-a-dlazby .ivuska.h píše:Aaaaa, ta zelena je uuuzasna! Presne takovou kombinaci takhle zeleny a bily chci do koupelny
Záškodníci byli ponecháni v koupelně bez dozoru… naštěstí většina plínek nebyla v přebalováku, ale teprve nachystaná na uklizení… Klárka si pak plínky jednu po druhé zkoušela.![]()
![]()
![]()
![]()
ale bohuzel mimo moji cenovou relaci
No, my jsme se tehdy dost práskli přes kapsu, zamilovali jsme se do těch obkladů a už se nám pak všechny ostatní zdály ošklivé
Ale zas ještě furt nemáme skoro nikde lustry (jen u Klárky v pokojíčku), v obýváku skoro žádný nábytek, televize na polorozpadlém stolečku starém asi 10 let a tak ![]()
Příspěvek upraven 29.12.10 v 21:07
Achdarek píše:Katy2 píše:Kde je vzor berušky
JO a berušky budu taky mít.Chci ho vidět
no teda ja ti ji chtela ukazat a ona uz tam nejni, to je fofr
ale prijde mi ze to je podobny jako raketky, jenom trosku svetlejsi
Tak snad na nas Pastelka zase nekdy nakoukne,kdyz uz se ji znas urco skyta ![]()
Krasne zmrzle plenky
![]()
Achdarek píše:Katy2 píše:Kde je vzor berušky
JO a berušky budu taky mít.Chci ho vidět
Hmm už tam není, už ho ženské vykoupily. ![]()
Ale tak ukážu ti ještě jednu co budu mít, ta se mi taky moooooooc líbí. ![]()
http://www.anavy.cz/…5/356-Sakura
ivuska.h píše:careynka píše:ivuska.h píše:Nadhera!careynka píše:Dík, to je Felicity od Villeroy&Boch, viz třeba http://www.sanita.cz/…ady-a-dlazby .ivuska.h píše:Aaaaa, ta zelena je uuuzasna! Presne takovou kombinaci takhle zeleny a bily chci do koupelny
![]()
![]()
![]()
ale bohuzel mimo moji cenovou relaci
No, my jsme se tehdy dost práskli přes kapsu, zamilovali jsme se do těch obkladů a už se nám pak všechny ostatní zdály ošklivé
Příspěvek upraven 29.12.10 v 21:07Ale zas ještě furt nemáme skoro nikde lustry (jen u Klárky v pokojíčku), v obýváku skoro žádný nábytek, televize na polorozpadlém stolečku starém asi 10 let a tak
ja prave nasla v Raku takhle krasne zelenou se snehove bilou a jeste na ty glazure byl takovej zvlastni motiv kterej byl videt jen z uhlu
no v lednu by se mely kupovat, tak jsem zvedava co koupime ![]()