Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
29.12.10 12:18
careynka píše:
http://www.4babies.cz/…r-108-400436

Tak tu mám jednu, akorát asi menší (XS-S) a je parádní. Akorát ještě schne na šňůře :-( Otázkou je, jak by seděla o číslo větší, ale zkusila bych to. Uvnitř to má huňatou vkládačku z jedné strany stejné barvy a z druhé bílou, že jo?
Tak se dohodneme přes SZ? Nebo zapínám ICQ (175600311). :palec:

• Citovat
  • Upravit
4509
29.12.10 12:25
Brunifid píše:
careynka píše:
http://www.4babies.cz/…r-108-400436
Tak tu mám jednu, akorát asi menší (XS-S) a je parádní. Akorát ještě schne na šňůře :-( Otázkou je, jak by seděla o číslo větší, ale zkusila bych to. Uvnitř to má huňatou vkládačku z jedné strany stejné barvy a z druhé bílou, že jo?
Tak se dohodneme přes SZ? Nebo zapínám ICQ (175600311). :palec:

Bl Organic je bezvadna, mam ted dve a jsem s nima spokojena, holt clovek zkousi no kdyz nevi a penize litaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.12.10 12:29
monaskaa píše:
ahoj všem,
máte prosím někdo zkušenost s Cuddle in one? protíkají nám kolem nožiček, za ty peníze jsem z toho nešťastná. Savá vložka mi přijde hodně vykrojená..a teče to kolem a kolem..

Nám neprotékají kolem noh, ale přes cedulku našitou vpředu. To savé jádro je hodně tenké, plínka moc nepobere, u nás je tak na hodinu max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
29.12.10 13:21

Ivuško,proš prodáváš tak krásný plínky ( želvička modrá) až po vánocích,když nejsou many :cert: :mrgreen: ,ale v lednu nám narozeniny-a to máš teda jediný štěstí :mrgreen: :mrgreen: ( myšleno vtipem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
29.12.10 13:23

ale zapomněla jsem ti poděkovat za ty látkový ubrouzky,jsem z nich unešená,jen namočím a utírám a pak vyperu ,berou moc hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.12.10 13:26
mabit píše:
ale zapomněla jsem ti poděkovat za ty látkový ubrouzky,jsem z nich unešená,jen namočím a utírám a pak vyperu ,berou moc hezky :palec:

jo?? ja porad premyslim jestli je pouzit na prtku, jestli teda je takhle pouzivas… si rikam jestli jich neni skoda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.12.10 13:28

holky sly byste do tady tech plen?? porad na ne koukam a nevim jestli je za ty penize mam poridit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
29.12.10 13:30
lenholka píše:
mabit píše:
ale zapomněla jsem ti poděkovat za ty látkový ubrouzky,jsem z nich unešená,jen namočím a utírám a pak vyperu ,berou moc hezky :palec:
jo?? ja porad premyslim jestli je pouzit na prtku, jestli teda je takhle pouzivas… si rikam jestli jich neni skoda:)

dvoje používám na prďku a dvoje na pusu… malej má lepkavý hovínka a dětský ubrousky to mažou ale tyhle berou hezky do čista,pak přemáchnu v umyvadle a hodím k plenám,až pošetřím tak jich dokoupím daleko víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.12.10 13:32

na jake ubrousky se tady peji chvalozpevy???Ja myju prdelku s PERLANEM a je to celkem ok:-)

A tu sadu plin RAINBOW bych nekupovala,pokud nemas vylozene s plenou dobrou zkusenost…nemusi totiz zrovna detatku sednout a co pak s celou sadou,ze…
Spis bych radila koupit jednu,vyzkouset-a kdyz JO,tak pak klidne i sadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.12.10 13:33
mabit píše:
Ivuško,proš prodáváš tak krásný plínky ( želvička modrá) až po vánocích,když nejsou many :cert: :mrgreen: ,ale v lednu nám narozeniny-a to máš teda jediný štěstí :mrgreen: :mrgreen: ( myšleno vtipem)

No, mám je doma už od 22., ale zapomněla jsem, že to ještě nemám nafocené a pak furt nebylo dobré světlo, tak jsem se k tomu dostala až včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.10 13:36

Lenholky ty popolini mám tři kusy, mám je ráda, ale na uplné malé mimi si je nedokážu představit.

Cuddle AIO, měla jsem, byla jsem spokojená, nikde mi neprotékaly, ale můj zvyk je téměř všechny AIO dovycpávat, tak že i tu Cuddle jsem když byla ELi už větší dovycpávala. Používala jsem je více méně jen na cestování, ale takto používám všechny AIO či SIO. Doma je dávám jen když už není co dát na zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.12.10 13:37
lenholka píše:
mabit píše:

S tím se setkávám dost často, že je maminkám líto to používat na utírání hovínek :lol: Ale mě se to fakt maximálně osvědčilo, používám je v kombinaci s tím Medvídkem od Eoné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.10 13:38
ivuska.h píše:
mabit píše:
No, mám je doma už od 22., ale zapomněla jsem, že to ještě nemám nafocené a pak furt nebylo dobré světlo, tak jsem se k tomu dostala až včera.

To děláš schválně co? :lol: :mrgreen: Až už kamarádka objednala, přibrala i pro mě, tak přihodíš další nový kousek aby jsme tu mohly slintat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.12.10 13:39

Katy ,prosim Te,ty ses jiste ZKUSENA LATKARKA(ja terve petimesicni): 8-)

JAKE MAS ZKUSENOSTI S BABYBEEHINDS MAGIC? Ja jsem se do nich zamilovala,i kdyz jdou desne tezko sehnat......
A za druhe:
Co Kissaluvs tvarovana (bez upinani)? Ta mi prijde hodne prakticka,to prichyceni svrchnackama …Co?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.12.10 13:39

sadu, bych koupila, leda bych měla doma nějakou plínu z ní a byla bych z ní tak nadšená, že bych bez nich nemohla žít. Jinak většinou nákup sady je sázka do loterie a ne každému to vyjde, že…

Já používám prakticky celou dobu látkové ubrousky na řiťku, případně žínky z ikea a musím říct, že je to super, perlan jsem objevila až teď. Látkové ubrousky mám obyč bílé, je to jako nastříhaná plína, jen ještě jemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure