Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
29.12.10 14:25

Jo a komu je líto utírat prdku látkovými ubrousky, tak si roztříhejte pár obyčejných čč a poslouží stejně. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.12.10 14:28

No mi se začaly trhat některé Ellas House. A jedna bambuska Kiko, to jsem teda hleděla jak blázen - je dva měsíce stará. Kde se stala chyba?
A jak je to s velikostí těch Anavy, myslíte, že budou použitelné už tak od měsíce, dvou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.12.10 14:30
ivuska.h píše:
careynka píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:
Ivusko, od minuly stredy cekam na balicek a furt niiic :-( kde se stala chybka? Nebo to lezi nekde na poste?? Nemuzu se tech plenek dockat :-) ted jsem malemu prvne na prochazku a nasledny spanek dala AIO tak uvidime jak se s tim vyporada :-)
Hodně balíků má spoždění, ale několik předvánočních jsme nestihli poslat. Napiš mi prosím mail, ať vím, kdo přesně jsi a podívám se do své evidence, jak je na tom tvoje objednávka.
mikeskovag@seznam.cz odpovidala mi asi kolegyne ze to ve stredu posle :nevim:
OK, napsala jsem ti mail.

Eee, nic nedorazilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.12.10 14:31
halucinka píše:
No mi se začaly trhat některé Ellas House. A jedna bambuska Kiko, to jsem teda hleděla jak blázen - je dva měsíce stará. Kde se stala chyba?
A jak je to s velikostí těch Anavy, myslíte, že budou použitelné už tak od měsíce, dvou?

ja zacala malemu davat ted na dvou mesicich a jeste se daji o jednu zmensit, takze myslim ze pujdou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.10 14:39

halu to fakt nechápu, mě se nic takového ještě nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.12.10 14:49

Halu, ale s těma vašima plínkama je to fakt děsně podezřelé, že vám je tam snad něco žere :think: Když si uvědomím, že některé plíny používám poměrně dost často, peru na 60, odstřeďuju na 1000, suším na nejvyšší stupeň v sušce a jsou pořád v pohodě, tak přemýšlím, co bys musela dělat ty, podle mě dávám plínám fakt zabrat. A ellas house jsou konopky, takže odpadá podezření, že máte pračku napjenou na nějaký kyselovod.
Já bych byla poměrně dost naštvaná, kdyby mi plíny odcházeli takovým tempem, u pulek s tím tak nějak počítám, to už jsem zlomila hůl, ale takto všechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.12.10 15:01

No taky to nechápu. Peru na 60 v Lovele, odstřeďuju na 800, kruci. :cert: pačku máme teď novou, tak že by s ní mohlo být něco špatně?
Právě jsem si myslela, jak mi všechny plíny vydrží pro druhé a teda nevypadá to… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.10 15:03
halucinka píše:
No taky to nechápu. Peru na 60 v Lovele, odstřeďuju na 800, kruci. :cert: pačku máme teď novou, tak že by s ní mohlo být něco špatně?
Právě jsem si myslela, jak mi všechny plíny vydrží pro druhé a teda nevypadá to… :-(

Halu je to fakt hodně podezřelé. :think: Já peru na 60, odstřeďuji na 1200 a suším v sušičce a plíny stále drží a ani známky toho, že by se chystaly rozpadat. :think:
A rozpadat se ti začala až když jsi začala prát v nové pračce a sušit v sušičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.12.10 15:07
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
Ivusko, kdy prosím budou v nabídce ty nepročůratelný podložky? :lol: chci koupit ještě nějaký plínečky a ta podložka by se mi šikla taky, tak abych nemusela objednávat dvakrát… :kytka:
a látkové ubrousky jsem zatím ještě nepoužila, je mi je taky líto utírat s nima zadek :mrgreen:
Snad za 14 dní, ale neslibuju, nedokážu úplně odhadnout, jak nás zdrží výroba dalších věcí.

super, díky, do té doby vydržím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
29.12.10 15:08

Katy, vpodstatě jo, až poté se to hodně zhoršilo. Jen ty Bamboo extra měly dírky už předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.12.10 15:10

holky mate nekdo zkusenost s rukavickama a ponozkama z merino vlny?? Asi je objednam malemu, furt ma ledovy nozky, vcera mi ho tchyne vzala na dve hodiny ven a mel nohy uuuplne ledovy, jsem byla vylozene nasrana :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.10 15:14
careynka píše:
holky mate nekdo zkusenost s rukavickama a ponozkama z merino vlny?? Asi je objednam malemu, furt ma ledovy nozky, vcera mi ho tchyne vzala na dve hodiny ven a mel nohy uuuplne ledovy, jsem byla vylozene nasrana :-/

Mám pro Elišku merino rukavice od Manymonths jsou super, na nožky si hodně chválí Manymonths botičky merinovlna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.10 15:16
halucinka píše:
Katy, vpodstatě jo, až poté se to hodně zhoršilo. Jen ty Bamboo extra měly dírky už předtím.
:think: :nevim: :think: :nevim: To je fakt hodně divné. No babo raď co teď s tím. Fakt netuším co s tím dělat, někde bude nějaký problém, ale kde? Co zkusit změnit prášek? Já teda v Lovele prala ale ne dlouhodobě a spíš jsem střídala, Lovela, Batolátko, Bambinex, no a teď i persil sensitive, či Ulrich.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.12.10 15:22
Katy2 píše:
careynka píše:
holky mate nekdo zkusenost s rukavickama a ponozkama z merino vlny?? Asi je objednam malemu, furt ma ledovy nozky, vcera mi ho tchyne vzala na dve hodiny ven a mel nohy uuuplne ledovy, jsem byla vylozene nasrana :-/
Mám pro Elišku merino rukavice od Manymonths jsou super, na nožky si hodně chválí Manymonths botičky merinovlna.

jo tak ty jsem objednala a k tomu nejake ponozky, vsechno ze Slunete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.12.10 15:23
halucinka píše:

a nemuze to byt prackou?? znama si poridila novou pracku a ta ji nicila veskery satstvo a musela poridit jinou.. ale jestli vy mate obleceni v cajku tak teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure