Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jo a komu je líto utírat prdku látkovými ubrousky, tak si roztříhejte pár obyčejných čč a poslouží stejně.
![]()
No mi se začaly trhat některé Ellas House. A jedna bambuska Kiko, to jsem teda hleděla jak blázen - je dva měsíce stará. Kde se stala chyba?
A jak je to s velikostí těch Anavy, myslíte, že budou použitelné už tak od měsíce, dvou?
ivuska.h píše:careynka píše:OK, napsala jsem ti mail.ivuska.h píše:mikeskovag@seznam.cz odpovidala mi asi kolegyne ze to ve stredu poslecareynka píše:Hodně balíků má spoždění, ale několik předvánočních jsme nestihli poslat. Napiš mi prosím mail, ať vím, kdo přesně jsi a podívám se do své evidence, jak je na tom tvoje objednávka.
Ivusko, od minuly stredy cekam na balicek a furt niiickde se stala chybka? Nebo to lezi nekde na poste?? Nemuzu se tech plenek dockat
ted jsem malemu prvne na prochazku a nasledny spanek dala AIO tak uvidime jak se s tim vyporada
Eee, nic nedorazilo ![]()
halucinka píše:
No mi se začaly trhat některé Ellas House. A jedna bambuska Kiko, to jsem teda hleděla jak blázen - je dva měsíce stará. Kde se stala chyba?
A jak je to s velikostí těch Anavy, myslíte, že budou použitelné už tak od měsíce, dvou?
ja zacala malemu davat ted na dvou mesicich a jeste se daji o jednu zmensit, takze myslim ze pujdou ![]()
Halu, ale s těma vašima plínkama je to fakt děsně podezřelé, že vám je tam snad něco žere
Když si uvědomím, že některé plíny používám poměrně dost často, peru na 60, odstřeďuju na 1000, suším na nejvyšší stupeň v sušce a jsou pořád v pohodě, tak přemýšlím, co bys musela dělat ty, podle mě dávám plínám fakt zabrat. A ellas house jsou konopky, takže odpadá podezření, že máte pračku napjenou na nějaký kyselovod.
Já bych byla poměrně dost naštvaná, kdyby mi plíny odcházeli takovým tempem, u pulek s tím tak nějak počítám, to už jsem zlomila hůl, ale takto všechno ![]()
No taky to nechápu. Peru na 60 v Lovele, odstřeďuju na 800, kruci.
pačku máme teď novou, tak že by s ní mohlo být něco špatně?
Právě jsem si myslela, jak mi všechny plíny vydrží pro druhé a teda nevypadá to… ![]()
halucinka píše:
No taky to nechápu. Peru na 60 v Lovele, odstřeďuju na 800, kruci.pačku máme teď novou, tak že by s ní mohlo být něco špatně?
Právě jsem si myslela, jak mi všechny plíny vydrží pro druhé a teda nevypadá to…
Halu je to fakt hodně podezřelé.
Já peru na 60, odstřeďuji na 1200 a suším v sušičce a plíny stále drží a ani známky toho, že by se chystaly rozpadat. ![]()
A rozpadat se ti začala až když jsi začala prát v nové pračce a sušit v sušičce?
ivuska.h píše:zuzanecka81 píše:Snad za 14 dní, ale neslibuju, nedokážu úplně odhadnout, jak nás zdrží výroba dalších věcí.
Ivusko, kdy prosím budou v nabídce ty nepročůratelný podložky?chci koupit ještě nějaký plínečky a ta podložka by se mi šikla taky, tak abych nemusela objednávat dvakrát…
a látkové ubrousky jsem zatím ještě nepoužila, je mi je taky líto utírat s nima zadek
super, díky, do té doby vydržím ![]()
Katy, vpodstatě jo, až poté se to hodně zhoršilo. Jen ty Bamboo extra měly dírky už předtím.
holky mate nekdo zkusenost s rukavickama a ponozkama z merino vlny?? Asi je objednam malemu, furt ma ledovy nozky, vcera mi ho tchyne vzala na dve hodiny ven a mel nohy uuuplne ledovy, jsem byla vylozene nasrana :-/
careynka píše:
holky mate nekdo zkusenost s rukavickama a ponozkama z merino vlny?? Asi je objednam malemu, furt ma ledovy nozky, vcera mi ho tchyne vzala na dve hodiny ven a mel nohy uuuplne ledovy, jsem byla vylozene nasrana :-/
Mám pro Elišku merino rukavice od Manymonths jsou super, na nožky si hodně chválí Manymonths botičky merinovlna.
halucinka píše:
Katy, vpodstatě jo, až poté se to hodně zhoršilo. Jen ty Bamboo extra měly dírky už předtím.
Katy2 píše:careynka píše:Mám pro Elišku merino rukavice od Manymonths jsou super, na nožky si hodně chválí Manymonths botičky merinovlna.
jo tak ty jsem objednala a k tomu nejake ponozky, vsechno ze Slunete
halucinka píše:
a nemuze to byt prackou?? znama si poridila novou pracku a ta ji nicila veskery satstvo a musela poridit jinou.. ale jestli vy mate obleceni v cajku tak teda ![]()