Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
No právě, že oblečení a jiné věci, vlastně i většina plínek je v pohodě.
careynka píše:Katy2 píše:jo tak ty jsem objednala a k tomu nejake ponozky, vsechno ze Slunetecareynka píše:Mám pro Elišku merino rukavice od Manymonths jsou super, na nožky si hodně chválí Manymonths botičky merinovlna.
holky mate nekdo zkusenost s rukavickama a ponozkama z merino vlny?? Asi je objednam malemu, furt ma ledovy nozky, vcera mi ho tchyne vzala na dve hodiny ven a mel nohy uuuplne ledovy, jsem byla vylozene nasrana :-/
Ukaž jaké ponožky ať nemusím hledat.
JO a ještě ohledně těch studených nožiček, tak ELi je má venku studené téměř vždy, ať má na nožkách cokoliv. Teda většinou dávám tenší ponožku a na to vlněnou a zimní botky a nožky studené. Teď posledně jsem jí měla ve Skladinu na zádech a měla teda, tenkou ponožku, termo ponožku, vlněnou ponožku, pak ještě takové protiskluzové dlouhé až po kolínka a na tom návleky s kombinézy a nožky měla už ok. ![]()
Katy2 píše:
JO a ještě ohledně těch studených nožiček, tak ELi je má venku studené téměř vždy, ať má na nožkách cokoliv. Teda většinou dávám tenší ponožku a na to vlněnou a zimní botky a nožky studené. Teď posledně jsem jí měla ve Skladinu na zádech a měla teda, tenkou ponožku, termo ponožku, vlněnou ponožku, pak ještě takové protiskluzové dlouhé až po kolínka a na tom návleky s kombinézy a nožky měla už ok.
a nozky mela trikrat takovy
vcera mel malej uuuplne ledovy a strasne plakal a jak jsem ho vybalila a vzala mu je do dlani tak prestal
careynka píše:Katy2 píše:a nozky mela trikrat takovy
JO a ještě ohledně těch studených nožiček, tak ELi je má venku studené téměř vždy, ať má na nožkách cokoliv. Teda většinou dávám tenší ponožku a na to vlněnou a zimní botky a nožky studené. Teď posledně jsem jí měla ve Skladinu na zádech a měla teda, tenkou ponožku, termo ponožku, vlněnou ponožku, pak ještě takové protiskluzové dlouhé až po kolínka a na tom návleky s kombinézy a nožky měla už ok.vcera mel malej uuuplne ledovy a strasne plakal a jak jsem ho vybalila a vzala mu je do dlani tak prestal
No jo no, tři krát takové teda byly, ale pořád lepší než kdyby měla boty, těmi mě pak tlači a blbě se i zapíná nosící bunda, když má jen takto nabalené nožky, tak je to pohoda. Jen že nesmí chtít jít dolů, naštěstí nechce. ![]()
Chci se zeptat… je nejaky material u plenek na ktery nesmim pouzit mydlove orechy??
Katy2 píše:careynka píše:No jo no, tři krát takové teda byly, ale pořád lepší než kdyby měla boty, těmi mě pak tlači a blbě se i zapíná nosící bunda, když má jen takto nabalené nožky, tak je to pohoda. Jen že nesmí chtít jít dolů, naštěstí nechce.Katy2 píše:a nozky mela trikrat takovy
JO a ještě ohledně těch studených nožiček, tak ELi je má venku studené téměř vždy, ať má na nožkách cokoliv. Teda většinou dávám tenší ponožku a na to vlněnou a zimní botky a nožky studené. Teď posledně jsem jí měla ve Skladinu na zádech a měla teda, tenkou ponožku, termo ponožku, vlněnou ponožku, pak ještě takové protiskluzové dlouhé až po kolínka a na tom návleky s kombinézy a nožky měla už ok.vcera mel malej uuuplne ledovy a strasne plakal a jak jsem ho vybalila a vzala mu je do dlani tak prestal
tak to ja mam maleho v kocarku, ma ponozky na tom katata, na tom chlupaty ponozky, je zabalenej v dece a ve fusaku a ma je ledovy ![]()
Teda vy jedete..to se neda ani docitat…
Holky co je s Pastelkou,mate nekdo nejake info? Ted nekdy uz mela rodit,ne? Ja jen,ze jsem ji tu dlouho nevidela…
Mirii píše:
Teda vy jedete..to se neda ani docitat…
Holky co je s Pastelkou,mate nekdo nejake info? Ted nekdy uz mela rodit,ne? Ja jen,ze jsem ji tu dlouho nevidela…
Mirii právě dnes jsem na Pastelku myslela, zda někdo nědo o ní neví.
Mirii tak teď jsem koukla Pastelce na profil, naposledy byla online včera večer, najela jsem i její metřík a ještě má pár dní čas, je teď 38tt a kousek, tak to vypadá že je ještě celá celičká. ![]()
Katy2 píše:
Mirii tak teď jsem koukla Pastelce na profil, naposledy byla online včera večer, najela jsem i její metřík a ještě má pár dní čas, je teď 38tt a kousek, tak to vypadá že je ještě celá celičká.
cela celicka bude i potom, ale 2v1 uz neee ![]()
lenholka píše:
Chci se zeptat… je nejaky material u plenek na ktery nesmim pouzit mydlove orechy??
hmm tak to bohužel nevím
Pavlínka zas má poslední dobou ledové přední pacičky, protože si je furt strká do pusinky, tam si je namočí a má je za chvíli jak ledy. A slintá jak bernardýn, jsem myslela, že tohle nás čeká až když porostou zoubky. ![]()
jo a dnes mi dorazily dvě anavy na snapku co jsem vyhrála v aukci. Jen bych u nich uvítala kdyby i ony měly vkládačku přicvakávací na patentky.
Ivčo a chtěla jsem se zeptat, u původního kratšího střihu jsi dělala vkládačky jen z dvou vrstev a delší? A u novější delší verzi, už teda třívrstvé a kratší? Protože jedna ta anavy na snapku má dlouhou vkládačku dvojtou a ta druhá kratší a trojtou.