Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5159
29.12.10 15:25

No právě, že oblečení a jiné věci, vlastně i většina plínek je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.10 15:27
careynka píše:
Katy2 píše:
careynka píše:
holky mate nekdo zkusenost s rukavickama a ponozkama z merino vlny?? Asi je objednam malemu, furt ma ledovy nozky, vcera mi ho tchyne vzala na dve hodiny ven a mel nohy uuuplne ledovy, jsem byla vylozene nasrana :-/
Mám pro Elišku merino rukavice od Manymonths jsou super, na nožky si hodně chválí Manymonths botičky merinovlna.
jo tak ty jsem objednala a k tomu nejake ponozky, vsechno ze Slunete

Ukaž jaké ponožky ať nemusím hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.12.10 15:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.10 15:31

JO a ještě ohledně těch studených nožiček, tak ELi je má venku studené téměř vždy, ať má na nožkách cokoliv. Teda většinou dávám tenší ponožku a na to vlněnou a zimní botky a nožky studené. Teď posledně jsem jí měla ve Skladinu na zádech a měla teda, tenkou ponožku, termo ponožku, vlněnou ponožku, pak ještě takové protiskluzové dlouhé až po kolínka a na tom návleky s kombinézy a nožky měla už ok. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.12.10 15:33
Katy2 píše:
JO a ještě ohledně těch studených nožiček, tak ELi je má venku studené téměř vždy, ať má na nožkách cokoliv. Teda většinou dávám tenší ponožku a na to vlněnou a zimní botky a nožky studené. Teď posledně jsem jí měla ve Skladinu na zádech a měla teda, tenkou ponožku, termo ponožku, vlněnou ponožku, pak ještě takové protiskluzové dlouhé až po kolínka a na tom návleky s kombinézy a nožky měla už ok. :mrgreen:

a nozky mela trikrat takovy :-D vcera mel malej uuuplne ledovy a strasne plakal a jak jsem ho vybalila a vzala mu je do dlani tak prestal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.10 15:36
careynka píše:
Katy2 píše:
JO a ještě ohledně těch studených nožiček, tak ELi je má venku studené téměř vždy, ať má na nožkách cokoliv. Teda většinou dávám tenší ponožku a na to vlněnou a zimní botky a nožky studené. Teď posledně jsem jí měla ve Skladinu na zádech a měla teda, tenkou ponožku, termo ponožku, vlněnou ponožku, pak ještě takové protiskluzové dlouhé až po kolínka a na tom návleky s kombinézy a nožky měla už ok. :mrgreen:
a nozky mela trikrat takovy :-D vcera mel malej uuuplne ledovy a strasne plakal a jak jsem ho vybalila a vzala mu je do dlani tak prestal

No jo no, tři krát takové teda byly, ale pořád lepší než kdyby měla boty, těmi mě pak tlači a blbě se i zapíná nosící bunda, když má jen takto nabalené nožky, tak je to pohoda. Jen že nesmí chtít jít dolů, naštěstí nechce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.12.10 15:37

Chci se zeptat… je nejaky material u plenek na ktery nesmim pouzit mydlove orechy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.12.10 15:38
Katy2 píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
No jo no, tři krát takové teda byly, ale pořád lepší než kdyby měla boty, těmi mě pak tlači a blbě se i zapíná nosící bunda, když má jen takto nabalené nožky, tak je to pohoda. Jen že nesmí chtít jít dolů, naštěstí nechce. :mrgreen:

tak to ja mam maleho v kocarku, ma ponozky na tom katata, na tom chlupaty ponozky, je zabalenej v dece a ve fusaku a ma je ledovy 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.12.10 15:39

Teda vy jedete..to se neda ani docitat…
Holky co je s Pastelkou,mate nekdo nejake info? Ted nekdy uz mela rodit,ne? Ja jen,ze jsem ji tu dlouho nevidela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.10 16:11
Mirii píše:
Teda vy jedete..to se neda ani docitat…
Holky co je s Pastelkou,mate nekdo nejake info? Ted nekdy uz mela rodit,ne? Ja jen,ze jsem ji tu dlouho nevidela…

Mirii právě dnes jsem na Pastelku myslela, zda někdo nědo o ní neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.10 16:13

Mirii tak teď jsem koukla Pastelce na profil, naposledy byla online včera večer, najela jsem i její metřík a ještě má pár dní čas, je teď 38tt a kousek, tak to vypadá že je ještě celá celičká. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.12.10 16:16
Katy2 píše:
Mirii tak teď jsem koukla Pastelce na profil, naposledy byla online včera večer, najela jsem i její metřík a ještě má pár dní čas, je teď 38tt a kousek, tak to vypadá že je ještě celá celičká. :-D

cela celicka bude i potom, ale 2v1 uz neee :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.10 16:40
lenholka píše:
Chci se zeptat… je nejaky material u plenek na ktery nesmim pouzit mydlove orechy??

hmm tak to bohužel nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
29.12.10 16:50

Pavlínka zas má poslední dobou ledové přední pacičky, protože si je furt strká do pusinky, tam si je namočí a má je za chvíli jak ledy. A slintá jak bernardýn, jsem myslela, že tohle nás čeká až když porostou zoubky. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
29.12.10 17:29

jo a dnes mi dorazily dvě anavy na snapku co jsem vyhrála v aukci. Jen bych u nich uvítala kdyby i ony měly vkládačku přicvakávací na patentky.
Ivčo a chtěla jsem se zeptat, u původního kratšího střihu jsi dělala vkládačky jen z dvou vrstev a delší? A u novější delší verzi, už teda třívrstvé a kratší? Protože jedna ta anavy na snapku má dlouhou vkládačku dvojtou a ta druhá kratší a trojtou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure